reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi a no juz chciała zapytać co to za ciastka bo chciałam małemu jakąs odmianę zrobić. a ja na drugie sniadanie daje małemu własnie owoc albo jogurcik:-p

reklama
Witam;)

Daffi nie ma czego zazdrościć z tym wyjściem, bo było tak beznadziejnie, że szkoda gadać. Latały pijane 15 i 16-latki. Obijali się o te biedne dzieci, nagłosnienie to było beznadziejne i w ogole. Ale najważniejsze, ze to jedzenie zebrali ;)

Moja Zosia też wcina owoce. Jak ma z biszkoptem to traktuje je jako posiłek, a jak bez dodatków to przekąska;). Dzisiaj próbuje jej dać danonka waniliowego.

Umi, fajnie ze Mały już lepiej ;). Już go katarek nie boli? ;)

A ja dzisiaj przeszłam na dietę kopenhaską ;o Bo mój D. sobie wymyślił, ze go upasłam i musi schudnąć ;) PIerwszy dzien a ja już umieram a gdzie tutaj dwa tygodnie;).

Przepraszam, ale więcej nie dam rady przeczytać, bo pranie do składania czeka ;/
Miłego dnia wszystkim.

Miki spal 3h bez 5min :-D zaszalał, i wcina marchewke duszona z ziemniaczkiem:) miseczke cala juz prawie zjadl;) sam w polowie macha łyzeczka :-) miseczke ja trzymam bo skubany przekrecic ja chce;)

u nas jabluszko, serek to to zalezy od apetytu przekaska badz posilek;-) parówke je na sniadanko całą z kromką chlebka z masełkiem;-) albo sam albo go karmie;-)

kasiek, chodziło mi o pogodę
biggrin.gif

a z koleżankami to wiem że tak jest, jak tylko wyszłam za mąż to od razu kontakty się urywają.
z liceum mam kontakt tylko z jedną osobą.

gosdia, powodzenia przy tej diecie... ale uważaj...
moja siostra chciała się też na niej odchudzać to wylądowała w szpitalu...

zaraz R. wróci z pracy, i chyba go wyciągnę na zakupy... bo dla małego już czas najwyższy kupić konkretne rzeczy bo mamy aby ubranka i wózek.

Mariolcia a wiesz u mnie przeciwnie my gadamy ze sobą i w jeśli tylko możemy to się spotykamy od gimnazjum była nas paczka 8 dziewczyn do tej spory się w 7 spotykamy w sumie 6 to w 100%... Trzy z nas ma maluszki, jedna w te wakacje do USA poleciała i ona studiuje w Lublinie, dwie pracują w Warszawie, ja w tym Radzyniu i wiesz po prostu inne obowiązki ale jeśli tylko wszystkie się zjeżdżamy to obowiązkowo i czasami jest gruuuuuuuubo;0

Gosdia
no masakra te laseczki teraz w sumie nie dawno miało się 15-16 lat ale taki rzeczy przynajmniej ja nie robiłam nie mówię że byłam święta ale teraz szczególnie w gimnazjum jest makabra!!!

Daffi
u nas też na drugie śniadanko najczęściej serek Danio z biszkoptami albo sałatka owocowa paróweczka na śniadanko /kolacje obowiązkowo z keczupem:)

Liza
u mnie w Kozienicach rano było słońce potem zimno a teraz słońce wyszło i jest bardzo cieplutko i przyjemnie może i do Ciebie dojdzie:)

umi dobrze że małemu już lepiej:)

My już wróciłyśmy tym razem Dominika była mniej zazdrosna nawet się bardzo opiekowała głaskała i w ogóle tego maluszka:) Jejku dziewczyny jakie to maleństwo to znaczy nie aż takie bo miał 4100g i siostra miała cesarke ale jak się ma w domu szoguna o wadze prawie 13 kg to się tak wydaje:) Prezent przypasował bo jeszcze czapeczki dokupiłam to się bardzo z teściową ucieszyły bo mogą na spacer z malutkim wyjść... Eh dziewczyny fajnie było by mieć takiego bąbelka nawet na ręce wzięłam żeby do łóżeczka przenieść bo jego tatuś najpewniej się czuje jak trzyma go na wielkiej poduszce heheheh ach te chłopy:)

A co do tego księdza nie mam słów!!! Jestem wierząca i chodzę do kościoła ale jak bym tu mieszkała to bym do drugiego chodziła!!! Dobrze że akurat udało nam się rok temu chwilę przed niego przyjściem ślub wziąć bo jeszcze by problemy robił jak to nie ślubne dziecko, mieszkają bez ślubu. Dla mnie to poniżej krytyki taki ksiądz!!

Masakra jakaś z tą kaszką dobrze że Dominika już takich nie jada jak to w ogóle możliwe!!!

Witam.
Ah jaka piękna pogoda dizsiaj.
ja znów zmęczona po jeździe, jak zwykle jak przychodzi 14 to mi się spać chce; nawet kiedy nie jeżdżę. a dzisiaj wstałam to byla 5 :szok::szok::szok:i zaraz chyba się położę. najprawodpodobniej na koniec następnego tygodnia będę mieć całkowity egzamin tak wiec trzymajcie kciuki żeby tak było.:tak::-D

Daffi Słodka jest Juleczka.
Justys taki śmieszek z ANtosia tylko na tym drugim zjdeciu wygloa ak onuro ale mina jaką robi jest super.
Kasiek :-D:-D:-D dore teściowej cebie brakuje. moja t by pewnie i wolala zeby mnie nie bylo bo by robiła wszystko po swojemu :-D;-) a mała biedna taka pokrzywdzona.
gosdia To ty na diete raZem z chłopem przechodzisz czy przechodzisz na sdiete bo on przechpdzi?
Umi DObrze że Kacperkowi przeszło.

Kasiek, to dobrze mieć takie koleżanki z którymi można gadać i gadać.
wiesz ja zawsze trafiałam na takie klasy w szkołach... gdzie zero zgrania :/

a księża niech z tymi nie ślubnymi dziećmi czy mieszkaniem na kocią łapę nie przesadzają...
co on może wiedzieć o życiu z tej strony jak on w celibacie żyje, kobity nie ma, dzieci nie ma...
a gadają najwięcej... u mnie w parafii ksiądz nie chciał się zgodzić na chrzest dziecka w sobotę dlatego że rodzice kościoła nie posprzątali w wyznaczonym terminie.... no bez przesady, może ja pod kościołem będę siedzieć i czekać aż łaskawie ksiądz mi datę sprzątania wyznaczy ??:szok:

maskara....

EWI, tez tak mam, że jak trzeba gdzieś iść jechać... to mi się spać zachciewa :)
trzymam kciuki :-)

Ewi moja też woli po swojemu robić, dlatego jak jej nie było to z drugą synową wywaliłyśmy wszystko co nie potrzebne bo jej się wszystko przydaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po za tym wiesz gdzie ja to mam że ona woli inaczej?? No... Jak bym jej się słuchała to by nic nie było zrobione ale cały czas trzeba robić nie wolno odpoczywać:wściekła/y::wściekła/y:

Mariolcia polemizowała bym na ten temat czy nie ma ksiądz kobiety i dzieci... Moją siostrę w liceum to okazało się że ma trójkę pociech i jak się wydało to zrzucił sutannę, a organistka to podobno córka byłego proboszcza... A te koleżanki to z klasy i nie kasy 2 to od brzucha naszych mam:) Bo się mamy kolegowały, jedna to od podstawówki do studiów bo razem poszłyśmy do Lublina tylko na inne kierunki a tak to podstawówka gimnazjum liceum w jednej klasie a kiedyś się nie niewidziłyśmy a była moją druhną:D:D, 3 z gimnazjum ale z innej klasy, i jedna od zerówki ale do klasy to tylko w gimnazjum:)

Ostatnia edycja:
UWAGA!

Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 761303308973, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecka.

Nestlé Polska SA - Aktualności
nestle.pl
Producent szerokiej gamy artykułów spożywczych. Informacje o firmie, produktach, promocjach. Archiwum prasowe, Kariera..

To nieprawda, Gerber na FB zdementował tą plotke!

To sie dzieje nie w Polsce: Nestlé Polska SA - Aktualności

reklama
nie mam sil odpisywac... wrocilam wlasnie ze szpitala. myslalam ze bede juz z mala, ale jednak zahamowali skurcze. nie mialam w ogole rozwarcia... eh. pojechalam wczoraj przed polnoca do szpitala, zatrzymali mnie na noc, zrobili 2 razy ktg. skurcze mialam bardzo nieregularne, ale okolo 20 na godzine. tak czy siak mam brac antybiotyk, bo wciaz mam infekcje i caly czas lezec. za tydzien kontrola.

Do góry