reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza, ja tez mam filmiki, jak chodziłam do gina to drukował mi jakieś zdjęcia Małej, ale tez nic nie widziałam. Poszliśmy na 3d i mamy piękną pamiątkę :) Współczuję bólu brzucha, możliwe, że to od globulek, pewnie jakieś skutki uboczne :/
Daffi, gratuluję postępów Malutkiej :)
Dziewczyny, dzieciaczki gorzej śpią przez ten upał. U nas wczoraj, pootwieraliśmy okna na oścież, dość silny wiatr przewietrzył pomieszczenie i Malwina obudziła się tylko raz. Ech. Bo noc z piątku na sobotę była koszmarna, z 7 pobudek i marudzenie :/

reklama
Bol mniejszy ale wziełam no-spe i pewnie dlatego;///
Brałam juz te globulki kiedys wiec nie wiem czemu zawsze wsio oki bylo a teraz boli ? ehhh

Nie mam pomysłu na obiad!
Ratunku :(

Bol mniejszy ale wziełam no-spe i pewnie dlatego;///
Brałam juz te globulki kiedys wiec nie wiem czemu zawsze wsio oki bylo a teraz boli ? ehhh

Nie mam pomysłu na obiad!
Ratunku :(

Witam ;)
Daffi Julka jest boska ;) Weszła w ten okres, nie potrzebuje mamy ani taty jestem duża?
Młoda wspólczuje nocki, ale najważniejsze ze wszystko ok.

Też mam filmiki 3d tylko, ze u mnie nic nie widać bo Zosia w ogole się pokazać nie chciała;P mam tylko nagrane jej ucho i kawałek nosa;P

Ja dzisiaj wieczorem mam wychodne ;) Mała zostaje u mamy a ja idę na ten koncert "Podziel się posiłkiem". Drugi raz od pól roku wychodzę gdzieś wieczorem i to bez mojej Małej;) szok normalnie ;)

Witam Witam !
laseczki wybaczcie ja przyłączam się do tych co czytają ale weny brak by coś skrobnąć.
U nas ok mały w żłobku super jak na razie śpi,je obiadki,czasem pomarudzi ale ogólnie nie płacze i ładnie się za klimatyzował.
ja w czwartek do pary wracam szok jeszcze to do mnie nie dociera.Masakra jakaś...!!!Ratunku!
Daffi czy Twoja Julcia to zajęta już Pana?bo Antoś się chyba zakochał od pierwszego wejrzenia jak ją zobaczył to dzidzia i dzidzia i sie na patrzeć nie mógł czyzby pierwsza miłość mojego syna?
gosdia zazdroszczę wypadu.
Daffi Liza super fotki.

A tu Antos tak dla przypomnienia

Załączniki

• IMG_3831.jpg
    IMG_3831.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_3835.jpg
    IMG_3835.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_3842.jpg
    IMG_3842.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 47
Hej

justyś fajne fotki;) Przystojniak rzeczywiście po tatusiu?? Mi też przy niedzieli brak weny;/ Super że mały się tak zaaklimatyzował:)

Daffi moja też wszystko sama oczywiście nie wszystko jej pozwalam bo by wszystko trwało pięć razy dłużej:) Ale świetne foty:)

gosdia
zazdroszczę ja mam rzadko takie wyjścia że nie muszę się martwić ale coraz częściej:) Ale jak byłą taka mała to w ogóle;/ Też miałąm jeden filmik ale nie wiem czy się nie zgubił jak się przeprowadzaliśmy a zdjęcia mam 3 razy robiłam USG

Liza współczuję bólu brzucha dobrze że przeszedł:) A nazwa tych globulek zaczyna się na M?

Nancy
moja też wczoraj koszmarnie spała jeszcze ją komary zgryzły:/

Młoda dobrze że dzisiaj się to nie powtórzyło mam nadzieje że się nigdy nie powtórzy:)

Wczoraj wieczorem już nie chciało mi się odpisywać a byłyśmy u koleżanki na grilu ma ona rok starszą córeczkę świetnie maluchy się bawiły najpierw zjeżdżały na zjeżdżalni do basenu Dominika oczywiście się pierwszy raz przestraszyła bo jej nie przytrzymałam ale zaraz atakowała znowu:D Potem się w pisaku bawiły aż obie byłyśmy pod wrażeniem że jest cicho i spokojnie możemy sobie pogadać ale strasznie je komary zgryzły normalnie masakra nie dało się ogonić od nich jeden na drugim!!! Do tego poszłam do łazienki dziewczyny nie przytrzymały małej i rozwaliła sobie paznokieć u nogi one myślały że się w głowę uderzyła a to paznokieć ja dopiero rano zauważyła 1/3 paznokcia eh tak mi jej szkoda;/ C też mnie wkurzył bo pojechali nad jezioro z kolegami tam gdzie byliśmy na początku sierpnia i przez noc ze 30 razy dzwoniłam ido jednego z kolegów i wyobraźcie sobie dziewczyny trójkąt bermudzki oni żadnego połączenia nie mieli a sygnał normalnie był... Domiśka stoi przy płocie z kolega:)

Akurat skończyłam do Was pisać słyszę krzyk siostra przynosi Dominikę z rozwaloną wargą!!! Ręce opadają bo kopniaki uskuteczniała na płocie eh... Ale zęby całe sytuacja opanowana już rzuca miśkami i robi im baś!!!

A jeszcze chciałam napisać że dziś u nas w kościele proboszcz na ochrzcił dziecka!! A dlaczego?? Bo chrzcił na początku mszy i rodzice wpadli jak już chrzcił pierwsze z dwojga dzieci kazał iść im na zachrystie dopełnić formalności jak wrócili to już im nie ochrzcił byli na całej mszy podszedł kościelny coś im powiedział i w złości wyszli z kościoła!! Co za kretyn kogo on chciał ukarać dziecko czy rodziców?! I potem się dziwią księża że ludzie odchodzą od kościoła!!!

Ostatnia edycja:
Justyś o ale młody sie zmienił :)
Kasiek tak na M. ;] brzuch juz nie boli w sumie;]

Sorry nie nadrabialam nawet;P
Znów samotny wieczór, mąż w pracy, Miki zasnoł przed chwilą....

Kasiek heh ;]
Jak tam, dzis nie balujesz już? ;P:)

Ooo ide basen do domu przyniose, bo dzis byl na sloncu by dobrze wysechł i jutro spuszcze z niego powietrze i schowam, w tym roku upałów juz ma nie byc;]

reklama
kasiek widze ze wypad na gril sie udal. wspolczuje Malutkiej ze sobie krzywde zrobila. biedna :-(

Daffi sliczne fotki. Julcia jak zwykle urocza

justys ladne zdjecia. rosnie maly podrywacz.

ja mam dzis dzien totalnie do d... leze i nie moge sie zebrac... eh:crazy:

Do góry