reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolkak nasza ślubna rocznica też we wrześniu :tak: bedziemy wiec świętowały razem może ;)

dziewczyny życzę wam pieknej pogody.U was też na pewno słoneczko zaświeci! miłegodnia :)

kasiek a czemu? toż to ja samą prawde napisałam ;-)
Ale ta jego kara "własna" najlepsza;P bo poczuje ją jeszcze przez kilka dni:D hehehe

CUD! Na dworze pieknie! parno i dusno ;P hahahaha
Trawe pokosiłam, zostalam pogryziona przez wszelkie robactwo latające zapowiadajace deszcz i burze;P
Umyłam sie i wlosy tez.
Miki spi od 11:10 :)
Obiad juz gotowy, w domu sprzatniete;P

Umi jaka alkoholiczka:D:D limit pijaństwa na ten rok wykorzystałam święta wielkanocne:) taka szczęśliwa byłam że jak wróciłam to poszłam do tatusia i zapytałam się "Tatusiu mogę z Tobą spać" buhahah do tej pory się ze mnie śmieje:)

lenka współczuje sytuacji z babcią;/

lolkak ja jak bym nie przypominała to też by nie pamiętał:)

Liza p oprostu te kary mnie rozbawiły a jaka to kara "własna " jeśli mogę zapytać?? Bo nie wpuszczenie go do łóżka zrozumiała jest dla mnie jeszcze w dzień rocznicy:)

U nas też słońce świeci 24 stopnie:D:D:D

vegas czy ja się wysypiam?? :-)
oczywiście że tak..
Emma śpi jeszcze lepiej niż Vi , bo ta się budziła raz na karmienie w nocy o 3 a Emcia nie budzi się wcale .. i to od prawie samego początku!! :-)
jak zasypia mi o 22 to wstaje o 8 rano na jedzonko (wcześniej wstawała o 7) i śpi dalej do 12...
czasami ją Vi rozbudzi zabawami ale to i tak po 2 godzinkach sobie zasypia i śpi dalej :-p
więc jest się jak wyspac :-D

kasiek fajnie tak się spotkać z przyjaciółmi po jakimś czasiue i pogadać sobie..:-)
zazdroszczę ;-)

liza
szkoda że rocznica się nie udała...
ale wiesz :-) mam nadzieję że bedzie lepeij :tak:

beacia wszystkiego najlepszego :)

kinga
mile spędzonego dnia życze :-)
jak mój pójdzie do pracy za 2 h to też wybywam z domu na cały dzień :-p

lena
wszystkiego njaj z okazji rocznicy :-)

lolkak we wrześniu a którego?? bo nasza ostatniego :-)

u nas też się wypogodziło..
idę brać prysznic póki mąż w domu bo sama dzieci nie zostawię i nie pójdę się kąpać:no:
a póżniej... do auta i gdzies się pojedzie

.................
,,,,,,,,,,,,,,,,,
a u mnie słonko świeci i ładnie jest choć trochę wietrznie.
Kurcze dziewczyny, co Wy tak piszecie, niby wszyscy piszą a nic się wątek nam nie klei. Mało kto komuś odpisuje. a Jeśli już to prowadzicie rozmowy w grupkach. rozumiem czasem się zdarza ale nie tak często.
Kasiek Fajnie tak spotkać się z dawnymi psiapsiółami.
/Beacia Sr*ł go pies tego Twojego. jak on nie chce spędzać z Toba i Kacperkiem czasu. Co to z aojciec, dobrze ż enie mieszkacie razem bo pewnie szybko byś żałowała tego. no ale mimo wszystko może do tego jego łba coś dotrze. a tak to tylko lać go po tyłku trzeba

No a tak poza tym wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i żeby następna była już lepsza.
Liza Ech bo faceci nie myślą czasami nic a nic. Ja w nasza rocznicę siedziałam sama w domu i to w dodatku dzień po powrocie ze szpitala.
Daffi Jak Umi pisze meliski najpierw spróbuj potem szukaj makabrentów.
Lenka Napisz potem jak te Twoje wyniki się mają. i ile cię kosztowała ta przyjemność.

widzę,że zaraz masz urodziny
wink2.gif
składam od razu życzenia
biggrin.gif
dziękuję Ci :)

Witam się w małej przerwie na kawkę.
Ja ciągle w ruchu dziś. Czekam teraz na męża i potem wychodzę jeszcze na zakupy ciuchowe.
musze sobie coś kupić na imprezę urodzinową:rolleyes2:

puki co zaczeły mi się dni płodne
więc działamy z mężem w tym tygodniu bardzo intensywnie!:tak::-p
3majcie kciukasy!

Kinga chyba jak narazie jestes jedyną starającą sie młodą mamusia ;) Życzę powodzenia!
Ewi jakie grupki ?;P:) jak sie czujesz po tym zabiegu ogolnie? Jak dzieciaki?:)

reklama
Liza teraz już nie taka młoda
26lat to dobry wiek na drugie dziecko :))
młodziutka to ja byłam jak w ciąży z Filipem chodziłam jako 20latka hehehe ;P
teraz czas na drugie bobo już.Mam nadzieje że sie uda w końcu bo staramy się już jakiś czas...z małymi przerwami :sorry:

ale tu na forum pewnie tylko ja sie staram co? o to Ci chodziło :)

Do góry