reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolkak nasza ślubna rocznica też we wrześniu :tak: bedziemy wiec świętowały razem może ;)

dziewczyny życzę wam pieknej pogody.U was też na pewno słoneczko zaświeci! miłegodnia :)

kasiek a czemu? toż to ja samą prawde napisałam ;-)
Ale ta jego kara "własna" najlepsza;P bo poczuje ją jeszcze przez kilka dni:D hehehe

CUD! Na dworze pieknie! parno i dusno ;P hahahaha
Trawe pokosiłam, zostalam pogryziona przez wszelkie robactwo latające zapowiadajace deszcz i burze;P
Umyłam sie i wlosy tez.
Miki spi od 11:10 :)
Obiad juz gotowy, w domu sprzatniete;P

Umi jaka alkoholiczka:D:D limit pijaństwa na ten rok wykorzystałam święta wielkanocne:) taka szczęśliwa byłam że jak wróciłam to poszłam do tatusia i zapytałam się "Tatusiu mogę z Tobą spać" buhahah do tej pory się ze mnie śmieje:)

lenka współczuje sytuacji z babcią;/

lolkak ja jak bym nie przypominała to też by nie pamiętał:)

Liza p oprostu te kary mnie rozbawiły a jaka to kara "własna " jeśli mogę zapytać?? Bo nie wpuszczenie go do łóżka zrozumiała jest dla mnie jeszcze w dzień rocznicy:)

U nas też słońce świeci 24 stopnie:D:D:D

vegas czy ja się wysypiam?? :-)
oczywiście że tak..
Emma śpi jeszcze lepiej niż Vi , bo ta się budziła raz na karmienie w nocy o 3 a Emcia nie budzi się wcale .. i to od prawie samego początku!! :-)
jak zasypia mi o 22 to wstaje o 8 rano na jedzonko (wcześniej wstawała o 7) i śpi dalej do 12...
czasami ją Vi rozbudzi zabawami ale to i tak po 2 godzinkach sobie zasypia i śpi dalej :-p
więc jest się jak wyspac :-D

kasiek fajnie tak się spotkać z przyjaciółmi po jakimś czasiue i pogadać sobie..:-)
zazdroszczę ;-)

liza
szkoda że rocznica się nie udała...
ale wiesz :-) mam nadzieję że bedzie lepeij :tak:

beacia wszystkiego najlepszego :)

kinga
mile spędzonego dnia życze :-)
jak mój pójdzie do pracy za 2 h to też wybywam z domu na cały dzień :-p

lena
wszystkiego njaj z okazji rocznicy :-)

lolkak we wrześniu a którego?? bo nasza ostatniego :-)

u nas też się wypogodziło..
idę brać prysznic póki mąż w domu bo sama dzieci nie zostawię i nie pójdę się kąpać:no:
a póżniej... do auta i gdzies się pojedzie

.................
,,,,,,,,,,,,,,,,,
a u mnie słonko świeci i ładnie jest choć trochę wietrznie.
Kurcze dziewczyny, co Wy tak piszecie, niby wszyscy piszą a nic się wątek nam nie klei. Mało kto komuś odpisuje. a Jeśli już to prowadzicie rozmowy w grupkach. rozumiem czasem się zdarza ale nie tak często.
Kasiek Fajnie tak spotkać się z dawnymi psiapsiółami.
/Beacia Sr*ł go pies tego Twojego. jak on nie chce spędzać z Toba i Kacperkiem czasu. Co to z aojciec, dobrze ż enie mieszkacie razem bo pewnie szybko byś żałowała tego. no ale mimo wszystko może do tego jego łba coś dotrze. a tak to tylko lać go po tyłku trzeba

No a tak poza tym wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i żeby następna była już lepsza.
Liza Ech bo faceci nie myślą czasami nic a nic. Ja w nasza rocznicę siedziałam sama w domu i to w dodatku dzień po powrocie ze szpitala.
Daffi Jak Umi pisze meliski najpierw spróbuj potem szukaj makabrentów.
Lenka Napisz potem jak te Twoje wyniki się mają. i ile cię kosztowała ta przyjemność.

widzę,że zaraz masz urodziny
wink2.gif
składam od razu życzenia
biggrin.gif
dziękuję Ci :)

Witam się w małej przerwie na kawkę.
Ja ciągle w ruchu dziś. Czekam teraz na męża i potem wychodzę jeszcze na zakupy ciuchowe.
musze sobie coś kupić na imprezę urodzinową:rolleyes2:

puki co zaczeły mi się dni płodne
więc działamy z mężem w tym tygodniu bardzo intensywnie!:tak::-p
3majcie kciukasy!

Kinga chyba jak narazie jestes jedyną starającą sie młodą mamusia ;) Życzę powodzenia!
Ewi jakie grupki ?;P:) jak sie czujesz po tym zabiegu ogolnie? Jak dzieciaki?:)

reklama
Liza teraz już nie taka młoda
26lat to dobry wiek na drugie dziecko :))
młodziutka to ja byłam jak w ciąży z Filipem chodziłam jako 20latka hehehe ;P
teraz czas na drugie bobo już.Mam nadzieje że sie uda w końcu bo staramy się już jakiś czas...z małymi przerwami :sorry:

ale tu na forum pewnie tylko ja sie staram co? o to Ci chodziło :)

Do góry