reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Klaudix no i dobrze zrobiliście, no i super że K się wstawił za Tobą.
że chrzciny udane t super szkoda tylko ze znajda się zawsze tacy ludzie którzy potrafią schrzanić humor.

Ja sobie siadłam na kompa trochę testów porozwiązywać.

Hej Babeczki. Sporo piszecie:)

Daffi, Liza - dużo miłości i szczęścia z okazji rocznic:*
Daffi ale się uśmiałam z lizaka we włoskach Julci:D Łatwo było oderwać?:D
ViKamcia śliczne te Twoje córcie:) Wysypiasz się w nocy?
Młodamamusia o Boże, kiedy moja Tysia miała 2 miesiące hehe:D Niebawem jej stuknie 20 miesięcy:)
Klaudix fajnie, że Chrzest udany a ciotki współczuję;/
Elwirka więcej zrozumie dla ząbkującej córci. Mojej idą 4 kły na raz, masakra, ale wiem, że ją to bardziej boli aniżeli mnie. Ja się wyśpię po śmierci:p:D
Lolkak fajnie, że urlop się udał. Oby M. nie przechodziła ta zamiana;)
Patisia kopę lat:D Mój ma urlop za 2 tyg jakoś, ja przez pracę nie mam urlopu, więc małż ode mnie odpocznie a ja od niego - będąc w pracy:p

mnie dziś J tak wnerwił, że parę godzin chodziłam jak bomba naładowana. A tak to szaleństwa z Panienką M. na deszczu, ta to kocha ponad wszystko:D

Witam ja ale tylko na chwilunie ;)
mam małego doła nie pojadę z moim bratem w sierpniu do pl chyba bo awantura wyszla mala z mojom matka i ojczymem ale mam ich gleboko ;/
Wiki sie troche uspokoila ciekawe na jak dlugo hehe butelki jej zmienilam z timitopi na aventu i powiem wam ze lepiej je przez avent nawet nie wiedzialam ze jej tak podpasuja hehe od kilku dni bardzo zle sie czuje chyba Wiktoria tez to widzi jak bym byla w ciazy doslownie tylko nie wymiotuje ;/ zalamalabym sie chyba nontoper mam miesiaczke zabezpieczamy sie a czuje sie jak by mnie ktos z pod walca wyciagnal nie sprawdzam tekstu bo juz pozno a mnie muli okropnie wiec uciekam buziaki obuziary ;***
Vegas a na mnie mowisz ze chuda jestem a na fotce z martynka to identyczna wage jak ja masz pewnie chudzino ;***
PS.szukam mlodych mamus z uk jak co pisac na priv mam troche zbednych rzeczy w pl tez mam ;)

Witam:)
Młodamamusia chciałam Ci pogratulować bardzo ładnego i zdrowego synka ;) wiem,że trochę późno ;/ ale miałam takie zamieszanie ostatnio, że praktycznie nie miałam czasu pisac ani czytac. Niech rośnie zdrowo przystojniak ^^ Jeszcze raz gratuluje :)

Hej laseczki

klaudix super że chrzciny się udały tylko współczuje ciotki"teściowej" ale super że się za Tobą wstawił może coś zrozumiał...

Vegas mój co chwila mnie wkurza:D

młoda powiedz mi jak u Ciebie ze snem??? Ja jak Domka miała 2 miesiące to tylko żeby oko zamknąć a Ty masz tyle siły że szok!!!!

Słuchajcie wczoraj wybraliśmy się na spacer nad Wisłę jak ja to kocham kiedyś w wakacje to co rusz jeździłam a to opalać się to na grile, ogniska trochę brakuje mi tych widoków. Domka we wszystkie kałuże wlazła:D Potem już koło 22 umówiłam się z koleżankami bo jedna dopiero przyjechała praktyczne pod domem stare czasy nam się przypomniały i siedziałyśmy koło torów:) I co nagadać się nie możemy... Wróciłam o 2:) Trochę mi szumi w głowie bo i jakieś piwko było jedno i drugie bo rozmowa się kleiła:) Ale wygadałam się na wszystko na C na teściową na samotne życie bez nich i w ogóle:) Jeszcze nie wiemy jak z wyjazdem nad jezioro bo się późno zdecydowałyśmy ale do koleżanki ma zadzwonić babka bo ajakś rodzina chyba rezygnuje bo zagranice jedzie... Dziś idziemy do koleżanki która jest nową mamusią:) tak w ogóle to było nas 8 takich najlepszych koleżanek od gimnazjumno i Aga zaczęła tradycję zachodzenia w ciąże i bycia bez ślubu. Ona urodziła w październiku 2008 ja w październiku 2009 i też kolejna w czerwcu 2011 teraz się śmiejemy która następna a jeśli jedna robi wielkie spotkanie to coś się święci i to zazwyczaj spotkanie w urodziny jednej z paczki:D:D:D

reklama
Dzień dobry ;-)
w sumie nie az taki dobry . :-D

ta pogoda mnie wykonczy!
moje dziecko nie było na dworze juz 3 dni!;/

Młody jak sie obudził przed 4 zajadła i wstał 7.30 ;-)

Gosdia dziękuję bardzo;*
Kasiek ja sie sama dziwie ;-) . Ale w ciąży sie wyspałam za wszystkie czasy .;-)

Do góry