reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Klaudix no i dobrze zrobiliście, no i super że K się wstawił za Tobą.
że chrzciny udane t super szkoda tylko ze znajda się zawsze tacy ludzie którzy potrafią schrzanić humor.

Ja sobie siadłam na kompa trochę testów porozwiązywać.

Hej Babeczki. Sporo piszecie:)

Daffi, Liza - dużo miłości i szczęścia z okazji rocznic:*
Daffi ale się uśmiałam z lizaka we włoskach Julci:D Łatwo było oderwać?:D
ViKamcia śliczne te Twoje córcie:) Wysypiasz się w nocy?
Młodamamusia o Boże, kiedy moja Tysia miała 2 miesiące hehe:D Niebawem jej stuknie 20 miesięcy:)
Klaudix fajnie, że Chrzest udany a ciotki współczuję;/
Elwirka więcej zrozumie dla ząbkującej córci. Mojej idą 4 kły na raz, masakra, ale wiem, że ją to bardziej boli aniżeli mnie. Ja się wyśpię po śmierci:p:D
Lolkak fajnie, że urlop się udał. Oby M. nie przechodziła ta zamiana;)
Patisia kopę lat:D Mój ma urlop za 2 tyg jakoś, ja przez pracę nie mam urlopu, więc małż ode mnie odpocznie a ja od niego - będąc w pracy:p

mnie dziś J tak wnerwił, że parę godzin chodziłam jak bomba naładowana. A tak to szaleństwa z Panienką M. na deszczu, ta to kocha ponad wszystko:D

Witam ja ale tylko na chwilunie ;)
mam małego doła nie pojadę z moim bratem w sierpniu do pl chyba bo awantura wyszla mala z mojom matka i ojczymem ale mam ich gleboko ;/
Wiki sie troche uspokoila ciekawe na jak dlugo hehe butelki jej zmienilam z timitopi na aventu i powiem wam ze lepiej je przez avent nawet nie wiedzialam ze jej tak podpasuja hehe od kilku dni bardzo zle sie czuje chyba Wiktoria tez to widzi jak bym byla w ciazy doslownie tylko nie wymiotuje ;/ zalamalabym sie chyba nontoper mam miesiaczke zabezpieczamy sie a czuje sie jak by mnie ktos z pod walca wyciagnal nie sprawdzam tekstu bo juz pozno a mnie muli okropnie wiec uciekam buziaki obuziary ;***
Vegas a na mnie mowisz ze chuda jestem a na fotce z martynka to identyczna wage jak ja masz pewnie chudzino ;***
PS.szukam mlodych mamus z uk jak co pisac na priv mam troche zbednych rzeczy w pl tez mam ;)

Witam:)
Młodamamusia chciałam Ci pogratulować bardzo ładnego i zdrowego synka ;) wiem,że trochę późno ;/ ale miałam takie zamieszanie ostatnio, że praktycznie nie miałam czasu pisac ani czytac. Niech rośnie zdrowo przystojniak ^^ Jeszcze raz gratuluje :)

Hej laseczki

klaudix super że chrzciny się udały tylko współczuje ciotki"teściowej" ale super że się za Tobą wstawił może coś zrozumiał...

Vegas mój co chwila mnie wkurza:D

młoda powiedz mi jak u Ciebie ze snem??? Ja jak Domka miała 2 miesiące to tylko żeby oko zamknąć a Ty masz tyle siły że szok!!!!

Słuchajcie wczoraj wybraliśmy się na spacer nad Wisłę jak ja to kocham kiedyś w wakacje to co rusz jeździłam a to opalać się to na grile, ogniska trochę brakuje mi tych widoków. Domka we wszystkie kałuże wlazła:D Potem już koło 22 umówiłam się z koleżankami bo jedna dopiero przyjechała praktyczne pod domem stare czasy nam się przypomniały i siedziałyśmy koło torów:) I co nagadać się nie możemy... Wróciłam o 2:) Trochę mi szumi w głowie bo i jakieś piwko było jedno i drugie bo rozmowa się kleiła:) Ale wygadałam się na wszystko na C na teściową na samotne życie bez nich i w ogóle:) Jeszcze nie wiemy jak z wyjazdem nad jezioro bo się późno zdecydowałyśmy ale do koleżanki ma zadzwonić babka bo ajakś rodzina chyba rezygnuje bo zagranice jedzie... Dziś idziemy do koleżanki która jest nową mamusią:) tak w ogóle to było nas 8 takich najlepszych koleżanek od gimnazjumno i Aga zaczęła tradycję zachodzenia w ciąże i bycia bez ślubu. Ona urodziła w październiku 2008 ja w październiku 2009 i też kolejna w czerwcu 2011 teraz się śmiejemy która następna a jeśli jedna robi wielkie spotkanie to coś się święci i to zazwyczaj spotkanie w urodziny jednej z paczki:D:D:D

reklama
Dzień dobry ;-)
w sumie nie az taki dobry . :-D

ta pogoda mnie wykonczy!
moje dziecko nie było na dworze juz 3 dni!;/

Młody jak sie obudził przed 4 zajadła i wstał 7.30 ;-)

Gosdia dziękuję bardzo;*
Kasiek ja sie sama dziwie ;-) . Ale w ciąży sie wyspałam za wszystkie czasy .;-)

Do góry