reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Kochane!

Ahh o tej babie nawet nie ma co gadac… Cieszę się tylko, że K był po mojej stronie i mnie poparł… :-) Ja bynajmniej stwierdziłam, że nie będę już przy niej się gryźc w język (bo zazwyczaj tak robiłam) Koniec miłej (dla niej) Klaudii...!!!
Zdjęcia Kochane wstawię innym razem bo zapomniałam zgrac z aparatu i wszystko w Grudziądzu zostało:-(

Vegas jaka tam dzisiaj z J?

Kasiek cieszę się, że spotkanie się udało… Fajnie tak pogadac o wszystkim i o niczym ze swoimi najlepszymi kumpelkami:-)

Liza to współczuje:-( ale faceci niestety są jacy są… A i gratuluję swoją drogą:-)

Lenka również gratuluję:-) a jak tam wyniki?

Kinga trzymamy mocno!!&&&

Dziewczyny mnóstwo rocznic i ja się dołączę Filipek wczoraj skończył dwa miesiące:-)

reklama
Kinga o to mi chodziło ze jak narazie tylko Ty sie starasz:) No nie gadaj mloda jestes;P ;)
Klaudix super! gratki dla Filipka z okazji 2miesięcznicy:) Jejku jak ja pamietam jak Mikus mial tyle w zeszlym roku mniej wiecej... A tu juz 8ego 14mies mu pyknie... :dry:

Wyniki jako tako dobre. Bo nie mam Hashimoto-a bardzo się bałam. Co do niedoczynności to lepsze wyniki niż kiedyś-ale sama zinterpretować nie potrafię-pewnie powiedzą,ze znowu na górych granicach normy-lub lekko ponad. Ide jutro do endokrynologa-ginekologa się zapisać. Wole chodzić do swojego gina -ale on nie ma takiej specjalizacji a nie chce 2 razy płacić. Musze też o tabletki anty popytać.'

Ewi- za 4 badania-takie najważniejsze 85 zł. W tym jedno ponad 30 więc i tak nieźle. Mogłam zrobić samo tsh-ale to niewiele daje. Bałam się,ze mogę mieć zapalenie tarczycy-bo jest jakaś powiększona bardziej ostatnio. Jak już będe u lekarza to chyba zrobię jeszcze usg i będę miała pewność. Jak byłam z tą babcią S w szpitalu to właśnie jakiś pan miał guzki na tarczycy. Wcale nie wyglądał na chorego. Zdrowa cera, trochę nadwagi -ale wyglądał zdrowo. Także wzięłam się za siebie. Jeszcze do dentysty muszę iść-ale tam jakoś zawsze nie po drodze.

Umi- a babcia dość dobrze to znosi. Ja wierzę,ze jeszcze z tego wyjdzie. Miała operacje-wycieli jej guzki. U mnie w rodzinie dużo osób na raka chorych było i za pozno wykryte. A tu wierzę,ze w czas jest to wykryte. Bardzo mi zależy,by Adaś pamiętał prababcie. Moja babcia umarła jak byłam w ciąży-strasznie się cieszyła z Adasia. Adaś ma jedną prababcie i jednego pradziadka(mój dziadek). I mam takie marzenie by miał wspomnienia z nimi.

Lolkak- Adaś ostatnio bardzo grzeczny, już od 2 miesięcy na nocnik robi. Teraz już super,bo woła na spacerach i wogole. Tylko na noc mu zakładam i np. do reala-bo jak robie długie zakupy to boje się,ze musiałabym leciec z nim. Ale musze się przełamać-odsikać go przed i spokojnie zakupy robić.

A moja praca kuluje. Narazie niewiele do przodu,bo wakacje -ale we wrześniu ruszam pełną parą. I napewno w grudniu dam rade. Bo do września to nie mam co liczyć,ze uwinę się z biurokracją.

A jak słodka Majeczka? Dawno jej nie widziałam:)

Klaudix- dziękuje i życzonka dla Filipka-kurcze to już 2 miesiące- u kogoś to jeszcze szybciej leci. U mnie pierwszy rok powoli sobie leciał a potem to już masakra. Teraz mam rozbrykanego 2 latka:)

życzonka również dla Daffi i Lizy z okazji rocznic:) Daffi a twój chociaż pamiętał? bo mój sklerotyk to nawet o własnych urodzinach zapomina. Dziś sobie przypomniał o rocznicy- i tłumaczył,ze przez nocki w robocie jest dzień do tyłu.

Ostatnia edycja:
Lenka oby wyniki wyszły dobrze:tak: Gratulacje dla Adasia :-) chyba nie musiałaś go długo przyzwyczajać do nocnika? na zdjęciu super wygląda jak zawsze :-)
A praca na pewno się szybko napisze ;-)

Majce wyszła górna jedynka. Teraz ma już dwie dolne,jedną górną jedynkę i dolną dwójkę;-) Szaleje jak zawsze, w dzień nie śpi (chociaż na urlopie spała nawet 1,5 godz:szok:) w nocy też wstaje :dry: A tu parę fotek ;-)
DSC06925.jpg

i z chrzcin

DSC01414.jpg

Jestem ;-):-)
dziś cały dzien na dworze :-)
ładna pogoda była w koncu :-D ;-)
młody zasypia :-D ;-)

lenka oby wyniki wyszły dobrze ;-)
lolkak ktorego września ? ? :-D
Kinga 3mam kciuki ;-)

DSC00104.jpg
DSC00016.jpg

Lolkak- wow to Maja szaleje z ząbkami. U nas wszystkie wychodziły długo. Na szczęście już na końcówce. Idzie mu druga 5-tka i całkiem fajnie to znosi.
No i fajna z Mai klusia się zrobiła. A mama laseczka jak zawsze. Kurcze patrze na suwak a ona już 9 miesięcy. Moment i będzie śmigać. A ja się zatrzymałam na małym niemowlaczku.

A tu Adaś z czerwca, muszę mu porobić fotki,bo w zeszłym miesiącu prawie mu nie robiłam.
DSC00024.JPG

Ostatnia edycja:
Hej
Ale mnie nogi bolą. Dziś od popołudnia jak tylko po pracy obiad zrobiłam to poszliśmy w 3kę na spacer a jak J pojechał do pracy tak ciągle szalałyśmy z Martynką na ogrodzie:) Po 21 Mała usnęła, ogarnęłam w domu i mam chwilę dla siebie.

Beacia
dużo szczęścia i miłości dla Was z okazji rocznicy;* No i rozumu dla Twojego Faceta;> Może jeszcze nie jest za późno..

Lenka oby wszystkie wyniki wyszło dobrze. Adaś jest ślicznym Blondaskiem:) Gratki z okazji rocznicy, dużo miłości:*

Lolkak
ale z Ciebie ładna Kobitka. Fajna fryzurka:) A Maja Pyziulka jak zawsze, ale fajna jest:) Taka radosna na fotkach, prawie jak aniołek a tu taki łobuz:D

Daffi jak tam próby dojrzałości Twojego M.?:) Ale masz dziwną dolegliwość - ja cierpię na tę odwrotną - mi to zaś za mało snu:( Małej idą 4 kły na raz, więc bywa ''kolorowo'', no i praca..
Opowiadaj co u bratowej???

Kinga to trzymam kciuki:) Może kiedyś dołączę do tych starających się młodych mam:D Ale jeszcze jeszcze.

Ewi ja tam widzę, że każda każdej stara się odpisać:)

Klaudix to czekamy na fotki. Ja moją córę kojarzę z jej 2 miesięcy ze stroju Prosiaczka:D Kiedy to było, hihi.
A z J już dobrze. Postarał się bym mu wybaczyła:D

Młodamamusia ja do 2 miesiąca życia córy też miałam full energii, nawet żeby na kompa wejść ok 6 jak J miał na rano pracę, ale potem to hohoooo, sen to była podstawa:D Ciekawe kiedy stwierdzisz tak samo:D

ViKamcia to super, że się wysypiasz:) A kiedy starania o trzeciego bobaska?:) hyhy

Liza ah Ci faceci..

reklama
klaudix widzisz już 2 miesiące:) i zaraz będzie roczek! zleci.... :tak:
Liza młoda jest młoda w TO NIE WĄTPIĘ NAWET! :-);-)nie o to mi chodziło dokładnie.
lenka dobrych wyników życzę Ci
lolkak Majeczka śliczna kluseczka mała:) i Ty ładna kobietka jestes! fajne fotki

a ja doline załapałam
mąż się rozchorował mi dziś
nici z bobaska w tym cyklu :-(

Do góry