reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kinga a to choroba w tym przeszkadza?:p
Daffi to oby się Ola ujawniła:) Pozdrów bratową:D I Kacperka!:) U Martynki 1 kieł już mocno przebity, fajnie widoczny, ale reszta w trakcie. Nocki są różne, ale w pełni żadna od dawna nie przespana przez te kły.
A co robisz z włoskami?

reklama
Pobudka na jedzonko ;-)

pojadł i lezy w łozeczku i próbuje do nie zagadywać :-D zebyśmy nie szli jeszcze spać :-D:-D:-D ale nie ! idziemy nyny ;-):-)

U nas ma byc dzisiaj 25 stopni :-D ;-) suuuper;*

BAJ ;*
Do później;*

spać mi sie nie chce ! :-D
ide po czytać książke;-)

Ostatnia edycja:
Hej
Super fotki wstawiłyscie: lolkak, mloda i lenka:tak:

U nas nocka super bez żadnej pobudki mlodego takze jak poszlam spac o 22 tak wstalismy o 5:55:) dawno tak nie było ;P:)
Na dworze juz super jest, wiec zaraz smigamy! bo potem bedzie za gorąco, i mlody spac pojdzie;)

dobry juz dawno sie niebylam tak wyspana oli zasnela o 19 pierwsza pobuka 3.30 druga o 5 mleko i mysle koniec spania ale M wychodzil do pracy wiec wzielam ja do siebie do lozka i spalysmy do 8.a dzisiaj mamy wizyte u neurologa.
lokaik super fotki

lenka Ja Ci powiem, że moja prababcia zmarła jak miałam 5 lat reszty nigdy nie poznałam, bo zmarli wcześniej, tzn prababcie od strony mamy poznałam ale zmarła jak miałam roczek, wiec całkowicie nie pamietam. Za tą ta od strony mojego taty pamiętam do dziś mimo, że umarła gdy miałam 5 lat, tzn samą twarz pamietam ze zdjęć, ale kojarze ją po takich wyrywkowych wsponieniach. Np jak zwiała mojej babci i uciekłam do prababci zanieść jej maliny, jak brała mnie na kolana i cieszyła sie gdy przychodziłam. To mi zostało do dziś:-). Zawsze ciepło o niej myślę i mam nadzieje, że i Adasiowi uda sie nazbierać takich wspomnień. Mój Kacper ma puki co szczęscie bo zna jedną prababcie i 2 pradziadków i mam nadzieję, że bedzie tak jak najdłużej.
Kinga85 Nie załamuj się, może po prostu nie mysl o tym tak bardzo jak przyjdzie czas na ciąże to ona na pewno będzie, a puki co cieszcie sie sobą:-). Takie myslenie, ze w tym cyklu nie, może w nastepny jest troche nie zdrowe i nie pomaga na pewno w zajściu w ciaże. Staraj się niej o tym myśleć to na pewno sie uda:-) Trzymam kciuki

Hej dziewczyny,

Dzięki za komentarze :-) Już z ta laską to nie przesadzajcie:-p

Lenka Adaś jak zawsze słodki. :-) Do zakochania ;-) Ja teraz walczę z krostami po ugryzieniach od komorów. Majka cała w krostach z ropną końcówką:dry: I prawda czas szybko leci. A jescze nei dawno leżałam z nią w szpitalu a tu już 10 miesięcy zaraz stuknie :szok:

Vikamcia zazdroszczę,że Ty się tak wysypiasz!
Liza no to gratuluje takich nocy :-) Mi Majka dziś też przyszalała,bo wstała o 8:30:szok: Ale wczoraj oczywiście znowu nie spała w dzień

A rocznicę mam 26 września ;-)

Adaś dziś nie śpi od 7-chyba słonko go tak obudziło. Niedługo będę się zbierać na spacerek korzystając z pogody. Od rana się coś tuli, nie wiem co go dziś wzięło-ale się nie chce odkleić, tuli się i gada do mnie non stop. Ogólnie to już kilka dni taki grzeczny. Robię z nim ćwiczenia logopedyczne i widzę małe rezultaty-stara się wyraźniej mówić. Poszukam ich więcej -kto wie może się rozgada niedługo:)

Aha i kolejną noc ściągamy suchego pampersa. Wstaje z suchym i rano od razu woła,ze ściągnąć. Narazie zakładam-bo wiem,ze w nocy jak śpi to do tej pory lał nie raz mocno. Jak będzie z miesiąc tak suchy to wtedy się pomyśli.

lolak , lenka, młodamamusia..
śliczne dzieciątka :-)
i wy mamusie także :-)

Vegas
no co Ty ... 2 małych mi starczy jak narazie :-p o 3 chcemy się starac tak za 4-5 lat :tak: i mam nadzieję że będzie chłopiec :-) taki rodzyneczek by był:-D
a ty pracujesz?? nie wiedziałam nawet....
klaudix gratuluje 2 miesiąca :-) ale fajniusio

umi ja też miło wpsominam pradiadków..
moja jedna prababcia zmarła jak miałam z 10 lat pradziadka nie pamiętam,
mieszkała z nami i zawsze po szkole chodziłam do niej a ona mi opowiadała jak to kiedyś było ... lubiłam też z nią chodzić na miasto
drugi pradziadek też jakoś tak ... a jego żona jak miałam z 5-6 lat i też ją pamiętam na wyrywki
również pamiętam wszytsko jak do pradziadka na czereśnie chodziłam... jak się ze mną bawiła na ogrodzie, zrywał mi orzechy... ahhhh miło powspominać kochanych pradziadków :-)

reklama
witam, ale mam zaległości w tym temacie :)
U nas pogoda już o wiele lepsza :-)
w końcu słoneczko zaświeciło, i mam nadzieję padać już nie będzie :)

Do góry