reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam sie. dzis dzien byc moze z S spedze ale jeszcze nic pewnego.noc w miare. wczoraj sobie z S pogadallismy i mam nadzieje ze dotrze do niego pare spraw.

umi widzimy sie tylko wtedy kiedy on ma na to ochote ;/ a jak ja mam to on nie moze. ale wczoraj sobie pogadalismy i postawilam mu warunek. jak on sie nie zmieni to nie bedziemy miec o czym gadac i sie po prostu rozstaniemy, bo mnie to juz meczy.

kasiek wspolczuje takiego zachowania. mi tylko S kolezanki mowily ze go na dziecko zlapalam, ale jak mu powiedzialam to je tak objechal ze juz nie gadaja.

klaudix milo z K strony ze sie wstawil :)

daffi szalona Julka. ciekawe jakby jej ta kaluza smakowala ;p

kasiek fajna tradycja ;p

Bry

U nas nocka taka jak zawsze, wiec z jedną pobudką.
M wczoraj zrąbał rocznice ale cóz, nie spliśmy razem wygnałam go:no: ale mial nauczke....
dzis przepraszal... Chłopy..... ehhhhhhh

Pogoda naprawde znów do d**y! Zachmurzone i wogile chlodnawo ;|
Dennie sie czuje....
Na obiad dzis po mini dorowa ;P:)

Beacia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

czesc

pogoda w Iławie piekna :) w końcu!
bede pewnie dużo poza domem dziś :tak:

miłego dnia wam życzę :-)

Beacia najlepszego z okazji rocznicy!!!!! :)

Beacia ja Ci życzę aby się wszystko ułożyło i ten Twój zmienił swoje postępowanie i żeby były kolejne rocznice:)

Liza
to skazałaś Go na banicje w dniu rocznicy hehehehe jakie te chłopy głupie są:)

Daffi to czemu spać nie możesz, może przemęczona jesteś??

Kinga zazdroszczę u nas ani jednego promyka:(

kasiek sam sobie zasłużył i w sumie mial dwie kary, jedną sam sobie przez wlasną glupote zgotowal a druga bylo to ze nie spalismy razem ;P

U nas tez zadnego promyczka nie ma...:( a wrecz chur sporo, ale ide zaraz na dwor z łobuzami choc na chwile....

Daffi spróbuj na początek wypić herbatę z melisy wieczorem, jesli to nie pomorze, to szukaj potem jakichś specyfików w aptece, dostaniesz coś bez recepty na pewno, ale jesli nie próbowałas melisy to szkoda pchać sie w pigułki
Eliza eh współczuje, faceci na prawde mają wybitny talent
kasiek fajne odderwanie od rzeczywistości, zabalowałas dziewczyno:-):-p
beacia wspólczuje, wnioskuje ze dzieckiem też sie nie zajmuje... szok faceci są czasem bezmyślni

Liza- właśnie mi przypomniałaś,ze my wczoraj też mieliśmy kolejna rocznicę bycia razem. Jakoś mi to wyleciało z głowy i Sebie też. Ale pół dnia byliśmy z jego babcią w szpitalu, bierze chemie i ma naświetlania. Byłam zdziwiona,ze ludzie chorzy na raka tyle muszą czekać. Potem byliśmy na kawie u teściowej i jakoś dzień zleciał. Tyle,ze Seba notorycznie nie pamieta o żadnych rocznicach i świętach. Może jak weźmiemy ślub to przynajmniej o rocznicy ślubu nie będzie zapominać.

Idę zaraz odebrać moje badania tarczycy. Mam nadzieje,ze wkońcu coś się wyjaśni z moim zdrowiem.

Liza hahahaha rozwaliłaś minie tym postem:D:D Domka z moją siostra na podwórku założyła kaloszki chociaż nie wiadomo po co naniosły piasku i się paplą:D

umi oj zabalowałam głowa jeszcze mnie boli...:) ale czasami tak trzeba

reklama
lenka trzymam kciuki za wynkiki, a jak sie trzya babcia Seby? Jak znosi chemie? Masakra, że ludzie sie tak strasznie muszą męczyć
Daffi ja nigdy nie miałam problemów ze spaniem, za to moja mama tak. Miała tych piguletów po pachy, ale ona nie chciała brac jakichś takich mocnych tylko na bazie ziół bardziej, a takie to dostaniesz właśnie bez recepty, ale najpierw z tą meliską spróbuj, zrelkasuj sie troche. Mnie zawsze pomagała aromatyczna kąpiel, ale odkąd mieszka w bloku i mam prysznic to zadowalam sie jakimiś fajnymi zapachami, albo takimi patyczkami do palenia, albo raczej tlenia.
kasiek matka alkoholiczka:-):-p ja w niedziele z moją mamą opyliłyśmy same wino, no nie same siostra T. wypiła jedną lampke, a ja z mamą 0,7l:-D Mnie sie nawet w głowie nie kreciło a moja mama miała już dość:-p

Do góry