reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak fajnie że urlop udany! :))) cieszcie się sobą :tak:

my urlopujemy od 15go... cały tydzień nad morzem :]

a teraz uciekam
bo mam robotę
3majcie się... pa

reklama
umi to poczekamy sobie razem ten miesiąc;-)

a moja młodsza jeszcze śpi od wczoraj od 22:sorry2:
zawsze budziła się już ok 8 ranona cyca ale wczoraj i dziś się nie chce obudzić a cycuś rośnie i boli

normalnie zauwazyłam ze jestem prześladowana :-p heheh

umi aaaaaaaaaa.... szczerze, to i rocznica slubu i związku jest wazna dla nas tak samo :tak: :-p
Miki sie przebudzil ale mysle czy zasnie jeszcze...? :confused::-( ehhhh

A na urlopie super :-) Majka też :-) Zaczęła mi spać jak dziecko ;-) Tzn miała jedną drzemkę 1,5 h około 12 ;-) Zobaczymy czy tak zostanie. nawet w nocy się trochę poprawiła ;-) Jak zasnęła o 20 to tak do 23:30-24 miałam luz :-D Po kilku dniach dołączył do nas M i też o dziwo było dobrze;-) Nie truł,starał się itd. nawet wysyłał mi sms,że mnie kocha itd:-D A wczoraj lekką ręką wydał 100 na siedzenie dla mnie do motoru :-D:-D

Oczywiście pewnie za 2 dni wszystko wróci do normy:dry:
lolkak to życie jak w Madrycie normalnie :-p
lolkak fajnie że urlop udany! :))) cieszcie się sobą :tak:

my urlopujemy od 15go... cały tydzień nad morzem :]

a teraz uciekam
bo mam robotę
3majcie się... pa
oj już zazdroszcze, żeby tylko pogoda jeszcze dopisała czego Wam z całego serca życzę :-)

Trochę popracowałam, zrobiłam sobie przerwę obiadek naszykowałam, kompocik z jabłuszek i goździków dla małego ugotowałam i teraz chwila dla siebie z Prince Polo:-p

normalnie zauwazyłam ze jestem prześladowana :-p heheh
Jak to kochana?:-)
Kurcze ale te twoje dziewuszki to slodkie:) Emma na sygnaturce jest bosska :tak:

Elwirka ja tez mam takie dni, nie mam znajomych... znaczy sie mam ale zapracowanych, ja w domu siedze juz 5 rok... mam powoli tego dosc... M tego nie rozumie niestety...:( i juz widze ze stwarza problemy z jutrzejszym wyjazdem... i jak tk dalej bedzie to zrezygnuje bo potem mam sie z nim użerac i by mi wypominal...?:(

Elwirka Tak jak ci dziewczyny radzą, spróbuj sie z kiś spotkać:-). Ja gdybym nie pracowała to pewnie non stop bym szukała kogoś żeby mnie nawiedził:tak:. Teraz sie rozleniwiłam bo po pracy mi sie nie chce nawet tyłka poskrobać i wole czas spedzić z małym, ale powoli mi brak ludzi. Mam nadzieje ze na tych wakacjach uda mi sie spotkac z koleżanką z gimnazjum jeszcze bo tak sie do mnie wybiera i albo mnie coś wypada albo jej:/ No ale zycia, miezkamy od siebie kawałek wiec troche cieżko sie spotkać

Wy tak o regionalnych a ja kiedyś szukałam i nie ma mojej mieściny:-D musiałabym sie pod rzeszów podpiąć bo Tarnowa wcale nie znam
lolkak wiesz? moj Kacper też zaczął spac ładniej w nocy. Tzn czasem sie budzi ale teraz jest tak że raz albo 2 razy w tygodniu przesypia całą noc ciągle od 21 do 5 rano bo jak spi cała noc bez pobudki to odbija sobie na wstawaniu:-D
Kamcia ooo którego masz rocznice? ja mam 15-tego:-)
Eliza a świetujecie jakoś? jakas romantyczna kolacja?:-p:-)

umi, hymmm... szczerze to jak narazie nie da sie swietowac jakos tak super, jak dzieci pojdą spac, to pewnie posiedzimy razem przed tv i tyle.... M wraca do domu dopiero kolo 19...
Na regionalnym to ja musialabym sie pod Wawe podpiąc ale jakos sie wbic tam nie moge, same warszawianki tam nikogo z moich okolic chyba;P

Miki jednak spi jeszcze.... ufffffff

reklama
Do góry