reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie :)
u mnie weekedn w miare. jutro mamy z S rocznice ale chyba nic ze swietowania. jakos nam sie nie sklada zeby sie zobaczyc.
liza gratuluje rocznicy J 7 lat super staz
vikamcia fanie ze wróciłaś
Kasiek zazdroszcze ci takiej swobody. Ja nigdzie dalej się nie mogę ruszyc ;/
Patisia witaj spowrotem J :*
Umi fajnie ze imieniny się udaly
Lolkak witamy po urlopie
Daffi oj ta twoja Juleczka to szaleniec.. slodziutka jest mimo tego ze tak psotuje. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy J ;*
Elwirka mnie tez ostatnio dopadla monotonia, ale staram się gdzies wychodzic

reklama
liza co chwilę jak ktoś przechodzi pod moim oknem .. a ciągle są to te same osoby (teraz wakacje i wynajęli na osiedlu kilka domków ) to zaglądają mi w okna i podziwiają :-D
chyba zasłonie zasłony żeby się nie przygladali :-p no raz zajrzeli i widzieli co mam to niech więcej mi nie patrzą co nie ;-)

umi
ostatniego września :-)

beacia uwierz mi jak Dominika miała 7 miesięcy tyle swobody nie miałam:p jak odstawiłam od cycka to dopiero odciełam pępowinę... Po za tym jak jesteśmy w domu to nie jest tak różowo teściowa nie chce się zajmować Domką jak moja mama... Po za tym ona z nią nie zostaje bo nie radzi sobie w nocy a moja mama bez problemu nawet śpi jej ładnie. Same rocznice ja mam w niedziele 7:)

Daffi gratuluje rocznicy:)

beacia i Ty rocznice obchodzisz! ale u nas rocznicowo na wątku się zrobiło :) dzień po dniu wiekszosc z nas.. heh

dziewczyny ja mam powera
poprałam, pomyłam okna i firany powiesiłam u młodego
nawet piłę wyciągnełam aby uciąć karnisz bo za dlugi był...
jeszcze ten dywan dziś bede prała
wieczorem padne :] ;)

to teraz moja kolej :-D

DSC00031.jpg kilka minut po porodzie;-)

Rafałek 12.06.2011.jpgmam tydzień ;-)

Rafałek 19.06.2011.jpgmam 2 tygodnie :-)

Rafałek 27.06.2011.jpgmam 3tygodnie:-)

DSC00094 (3).jpgmam miesiąc :-)

Rafałek 29.07.2011.jpgtroszke nie wyraźne ;/ . Przed wczorajsza fotka:-)

i pomyśleć ze młody za 4dni konczy 2 miesiące:-)

Ostatnia edycja:
Kamcia ja mam 15-tego:-), o współczuje ja niecierpie jak mi sie ktos wgapia, i w sumie nikt mi tego nie robi bo na 3 pietrze mieszkam, ale ostatnio mnie zirytowali ludzie z 4 pietra z sąsiedniego bloku:sorry2:, bo stoją w oknie z lornetkami i sie wgapiają co ja robie w kuchni. No spoko wisi mi to do momentu kiedy nie ide sobie na luzie w przykusej koszulce do snu , po chwili widze na ramieniu czerwony laser, tak sie wystraszyłam, że aż podskoczyłam, oczywiscie ten ktos zdążył sie schować, pomyślałam, że mi sie przywidziało. Ja sobie nalewam kompotu a ten laser centralnie po biuście mi jedzie... Nie wiem gdzie ten ktoś sobie stał bo w oknie tym co zawsze nikogo nie było, ale mnie to wkurzyło i odczuwam ostry dyskomfort w kuchni:-D.
beacia a jak czesto wy sie widujecie? Mieszkacie bardzo daleko od siebie?
Liza hehe teraz nazywa sie TO oglądaniem tv jak dzieci chodzą spać:-D:-p? No ciekawe, ciekawe. Ja już widze jak wy tv bedziecie oglądać:-p

młoda słodki ten Twój synuś:-)

wow umi... współczuje..widocznie komuś się podoba Twój biust :-)
ja mieszkam w domku no i okna mam hmmm na 50 cm od ziemi do prawie samego sufitu:sorry2:
ale moja córkA najlepsza.. własnie stała na parapecie i patrzyła jak sąsiad kosi trawe.. aż się znudziła odwróciła się tyłem .. położyła na oparciu od kanapy(mam ją przy oknie) i wypięła dupsko na swiat i sobie leży hahaha
a niech tam podziwiają ;-)
młoda sliczne zdjęcia małego :-)
aa liza wsyztskiego naj z okazji rocznicy :-) właśnie doczytałam

reklama
Kamcia, żeby jeszcze było co podziwiać, a mój biust jest dość znikomy:-D. fajnie takie okno mieć:-) ale znowu zawsze musisz miec porządek bo by cie obgadali:-p. Vi im po prostu pokazuje co o nich wszystkich sądzi i oświadczę wszem i w obec, że ma wszystkich w poważaniu

młoda my nasze dziecko traktujemy rockiem, hip hopem i techno:-p

Do góry