reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie :)
u mnie weekedn w miare. jutro mamy z S rocznice ale chyba nic ze swietowania. jakos nam sie nie sklada zeby sie zobaczyc.
liza gratuluje rocznicy J 7 lat super staz
vikamcia fanie ze wróciłaś
Kasiek zazdroszcze ci takiej swobody. Ja nigdzie dalej się nie mogę ruszyc ;/
Patisia witaj spowrotem J :*
Umi fajnie ze imieniny się udaly
Lolkak witamy po urlopie
Daffi oj ta twoja Juleczka to szaleniec.. slodziutka jest mimo tego ze tak psotuje. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy J ;*
Elwirka mnie tez ostatnio dopadla monotonia, ale staram się gdzies wychodzic

reklama
liza co chwilę jak ktoś przechodzi pod moim oknem .. a ciągle są to te same osoby (teraz wakacje i wynajęli na osiedlu kilka domków ) to zaglądają mi w okna i podziwiają :-D
chyba zasłonie zasłony żeby się nie przygladali :-p no raz zajrzeli i widzieli co mam to niech więcej mi nie patrzą co nie ;-)

umi
ostatniego września :-)

beacia uwierz mi jak Dominika miała 7 miesięcy tyle swobody nie miałam:p jak odstawiłam od cycka to dopiero odciełam pępowinę... Po za tym jak jesteśmy w domu to nie jest tak różowo teściowa nie chce się zajmować Domką jak moja mama... Po za tym ona z nią nie zostaje bo nie radzi sobie w nocy a moja mama bez problemu nawet śpi jej ładnie. Same rocznice ja mam w niedziele 7:)

Daffi gratuluje rocznicy:)

beacia i Ty rocznice obchodzisz! ale u nas rocznicowo na wątku się zrobiło :) dzień po dniu wiekszosc z nas.. heh

dziewczyny ja mam powera
poprałam, pomyłam okna i firany powiesiłam u młodego
nawet piłę wyciągnełam aby uciąć karnisz bo za dlugi był...
jeszcze ten dywan dziś bede prała
wieczorem padne :] ;)

to teraz moja kolej :-D

DSC00031.jpg kilka minut po porodzie;-)

Rafałek 12.06.2011.jpgmam tydzień ;-)

Rafałek 19.06.2011.jpgmam 2 tygodnie :-)

Rafałek 27.06.2011.jpgmam 3tygodnie:-)

DSC00094 (3).jpgmam miesiąc :-)

Rafałek 29.07.2011.jpgtroszke nie wyraźne ;/ . Przed wczorajsza fotka:-)

i pomyśleć ze młody za 4dni konczy 2 miesiące:-)

Ostatnia edycja:
Kamcia ja mam 15-tego:-), o współczuje ja niecierpie jak mi sie ktos wgapia, i w sumie nikt mi tego nie robi bo na 3 pietrze mieszkam, ale ostatnio mnie zirytowali ludzie z 4 pietra z sąsiedniego bloku:sorry2:, bo stoją w oknie z lornetkami i sie wgapiają co ja robie w kuchni. No spoko wisi mi to do momentu kiedy nie ide sobie na luzie w przykusej koszulce do snu , po chwili widze na ramieniu czerwony laser, tak sie wystraszyłam, że aż podskoczyłam, oczywiscie ten ktos zdążył sie schować, pomyślałam, że mi sie przywidziało. Ja sobie nalewam kompotu a ten laser centralnie po biuście mi jedzie... Nie wiem gdzie ten ktoś sobie stał bo w oknie tym co zawsze nikogo nie było, ale mnie to wkurzyło i odczuwam ostry dyskomfort w kuchni:-D.
beacia a jak czesto wy sie widujecie? Mieszkacie bardzo daleko od siebie?
Liza hehe teraz nazywa sie TO oglądaniem tv jak dzieci chodzą spać:-D:-p? No ciekawe, ciekawe. Ja już widze jak wy tv bedziecie oglądać:-p

młoda słodki ten Twój synuś:-)

wow umi... współczuje..widocznie komuś się podoba Twój biust :-)
ja mieszkam w domku no i okna mam hmmm na 50 cm od ziemi do prawie samego sufitu:sorry2:
ale moja córkA najlepsza.. własnie stała na parapecie i patrzyła jak sąsiad kosi trawe.. aż się znudziła odwróciła się tyłem .. położyła na oparciu od kanapy(mam ją przy oknie) i wypięła dupsko na swiat i sobie leży hahaha
a niech tam podziwiają ;-)
młoda sliczne zdjęcia małego :-)
aa liza wsyztskiego naj z okazji rocznicy :-) właśnie doczytałam

reklama
Kamcia, żeby jeszcze było co podziwiać, a mój biust jest dość znikomy:-D. fajnie takie okno mieć:-) ale znowu zawsze musisz miec porządek bo by cie obgadali:-p. Vi im po prostu pokazuje co o nich wszystkich sądzi i oświadczę wszem i w obec, że ma wszystkich w poważaniu

młoda my nasze dziecko traktujemy rockiem, hip hopem i techno:-p

Do góry