reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młodamamusia18 Oj.. to naprawde niezaciekawie u Ciebie ale dobrze że dla cioci się polepszyło, trzeba być dobrej myśli!:happy2: A co do K- szkoda słów... :confused:

klaudix Niedawno wróciłam od lekarza, półtorej godziny przesiedziałam przed gabinetem bo cały czas przychodziły pielęgniarki z dziećmi ze szpitala i wpychały się w kolejkę... Ok, rozumiem ale bez przesady, i tak co miałam wejść już do gabinetu to non stop jakaś nowa...
Bakterie z moczu wykurzyłam:-) Ale z wymazu pochwy wyszło że mam Streptococcus Agalactiae grupa B, wzrost obfity (PACIORKOWIEC!):no: Lekarka przepisała mi Amoksiklav i Provag... Jestem załamana...:-( Mam nadzieje że wyleczę to do porodu, 11 sierpnia mam jeszcze wizytę (ciekawe czy wytrzymam do tego 11...).

Idę się położyć, może pośpię trochę bo zasnęłam o 3 a o 6:30 musiałam wstać...

Ostatnia edycja:
reklama
emiliana to wylecz to dopóki czas ja miałam zapalenie pęcherza oczywiście nie wiedziałam bo i tak cały czas sikałam jak Domka przeszła przez mój kanał rodny to się zaraziła i miała tak zwane wrodzone zakażenie i od 2 doby była pod kroplówką z antybiotykiem nic nie jadłą tylko spała a ja płakałam bo nic nie mogłam zrobić nie piszę tego żeby straszyć tylko żeby nerwów oszczędzić 10 dni spędziłam po porodzie w szpitalu jeszcze się kłóciłam bo ja miałam iść do domu a mała zostać bo miejsc nie było powiedziałam że nigdy dziecka nie zostawię!!

klaudix śliczni jesteście ;*

moje łowy :-D

https://www.babyboom.pl/forum/Bluza Elatior V - Diverse – Sklep DiverseSystem.comhttp://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/t-shirty/koszulka-baltana-2111.html#szary_melanz
http://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/torby-i-plecaki/torby/torba-paloma-ix.html
http://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/bluzy/bluza-elatior-v.html

a tu moja landryneczka;*
rafik 27.07.jpgrafik 27.07.2011.jpgrafał 27.07.jpg

młodamamusia ale slicznego masz synka:) a ciuszki tez pierwsza klasa:)

A ja się zastanawiam co kupić mojemu M na urodziny, w sierpniu kączy 30. Brak pomysłu
Jesli macie jakis to podrzyuccie.

Malwina często w takich sklepach z upominkami są rózne medale z napisami " cudowny mąż " itp ;-) . A w czym gustuje M... ? ?

MOJE dziecko Gaworzy:-D:-D

Młodamamusia jego pasją są samochody, juz jakis czas temu kupiłam mu czerwony krawat z napisem :Najfajniejszy mąż na świecie" a moze cb radio mu kupie jakies lepsze jeszcze?..

Hej. U nas leje i leje, ale kit z tym, mi to nie wadzi:D Mała śpi już ponad godzinę, ogarnęłam po pracy domek, obiadu dziś nie muszę robić bo mama więcej ugotowała bym nie musiała po pracy siedzieć w garach. Miłe, nie powiem. Po 18 Jurek wraca to będzie czas w 3kę.

Młoda fajny uśmiech Rafiego:) Nie będę pisać nic odnośnie Twojego, bo co my z mężem przeszliśmy to przeszliśmy, masę nieładnych słów leciało z ust i wolałoby się o tym po prostu nie myśleć. Ale fakt taki, że jak chcesz koniec to zrób ten koniec bo te niby końce powodują, że facet potem sobie nic nie robi z Twoich słów o odejściu.

Malwina nie doradzę bo na autach się nie znam. Na szczęście zawsze wiem co mojemu kupować na urodziny bo lubi praktyczne rzeczy i często mówi o swych ewentualnycb brakach czy to w garderobie czy czymś.

Elwirka możliwe, że to zęby. I ten jeden co jej wyszedł nadal może ją boleć, bo rośnie.

Klaudix pięknie wyglądacie:) Fajne masz pazurki hehe.

Idę coś zjeść bo jeszcze dziś nic nie jadłam.

reklama
Do góry