reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzień dobry...
W sumie dla kogo dobry bo dla mnie nie !.

Kurcze jak sie wali to sie wali wszystko ... :-(
oStatnio zmarła ciocia od taty .
A wczoraj dotarła do nas wiadomość ze od mojej mamy najlepsza przyjaciołka . Ja od małego traktuje ja jak ciocia chociaż prawdziwą ciocią nie jest ale juz tak zostało . Spadła ze schodów i ma obrzęk i guza mózgu i jest w b. cięzkim stanie nie wiadomo czy przeżyje :-:)-(. eh :-:)-(

A ii do tego by jeszcze doszło moje rozstanie z K... Noż kurka siwa !!!!!

Ostatnia edycja:
Kasiek K... wczoraj za duzo powiedział przykrych słow na moj temat...
Najpierw ze doprowadziłam dziecko do choroby! :-(
Później ze cytuje " Idź się KU***** Szm**** ;/ "
ostatnio juz pisałam w jego sprawie.

Rafałek 27.07.2011.jpg Tak rozpoczyna moje dziecko poranek ;* zazdroszcze mu :-)

mlodamamusia wspolczuje napewno bedzie dobrze. amoze powiedzial to wzlosci nie przemyslal n i bedzie zalowal takie sa chlopy moze da sie jeszcze wszystko naprawic mowie tu ze swojego doswiadczenia bo ja z moim M jestesmy na takiej drodze chociaz niewiem czy sie uda. a Rafałek uroczy dzieci to maja dobrze niczym sie nie marwtia

Elwirka on mi powiedział ze to było przez nerwy .
Ale on nie powiedział tego pierwszy raz ! tylko ktoryś z koleji . I ostatnio mi tak powiedział to mu powiedziałam ze kolejnego razu nie bedzie !
Dokładnie takie kochane bąble niczym sie nie przejmują:-)

Elwirka młoda że w złości to usprawiedliwia go żeby do niej tak mówił?? Przecież najłatwiej jest mieć pretensje do dziewczyny po prostu nie dorósł do roli ojca do dorosły facet tak się nie zachowuje jak można tak mówić to matki swojego dziecka??

reklama
Do góry