reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

beacia kryzys kryzysem fakt ja sama sie podziwiam ze jestesmy razem, ale nie mowie nic... niewiem jak to w zyciu sie ułózy ;P monotonnia, i codziennosc mnie dobija....... M też, dzis święci sie kłutnia ehhh

Wczoraj poszłam spac po 20, Miki spal juz od 18:30! padł mi, i wstal potem dopiero o 2:30 zjadł i wstalismy o 6:30:) jestem wyspana, ogorki konserwowe naszykowane 18 stoików, tylko ocet mama ma mi kupic i zrobie zalewe, zaleje i zapasteryzuje.

reklama
młoda no ba:)
Jeszcze bede robić w musztardzie potem;-) ale to niewiem kiedy moze w tym tyg jeszcze?:) powoli trzeba zaczac na zime skladowac przetwory:tak:

Hej dziewczyny!

Jeny chyba zaraz w depresje wpadne przez tą cholerną pogodę!!! Już nie wiem który dzień z rzędu leje!!! Masakra jakaś... Aż weny na pisanie mi brakuje...:/

Beacia a może to jak i umie zapalenie nerwów czyli tak zwane nerwobóle, mnie już wczoraj na wieczór przestało boleć ale jak boli to nie funkcjonuje;/

Liza u mnie po słoikach jeszcze siostra C u nas robi ale co tam 3 baba będę się wpychać:)

justyś
podziwiam ja nie wiem jakbym mała zostawić ją w żłobku chociaż marzy mi się jeden dzień:)

klaudix śliczny maluszek i Ty też dobrze że kryzys trochę się uspokoił:)

Elwirka trzymam kciuki na pewno będzie ok &&&&&:)

młoda
jak zwykle pierwsza cieszę się że się wyspałaś Dominika to mi do 3 miesiąca zasypiała o 22 i potrafiła bez budzenia wstać 8 ale potem czar prysł przez lekarza i przucił na nią urok heheheheh

vegas szczerze?? Ja nie prasuje dopiero jak ją w coś ubieram chyba za leniwa jestem:)
Heeeeeeej
U nas pogoda też do dooopy wczoraj się nie odzywałam bo jak już pisałam dopadł mnie ból mojej buzi i leżałam, a nie mówiłam Wam jesteśmy ostatnio na wsi i grabiliśmy z C trawa a Dominika ni stąd ni zowąt biega i krzyczy LUPA tylko że większej części zamiast L wychodziło jej D.... O zgrozo zamiast normalnych słów to to jej się przypałętało nawet nie wiem skąd!!!
Dziś cały dzień bez C bo ma jakąś grubszą robotę przy samochodzie dobrze że się zlitował i wczoraj został:)

młoda tak bo podczas wizyty lekarz mi coś powiedział i od tamtej pory jak ręką odjął i już nie przespała całej nocy po dziś dzień:) Dlatego powiedziałam że Ci powiem jak mały skończy 3 miesiące i jak mi powiesz jak on śpi:)

liza w musztardzie? hmm.. ciekawie brzmi. ja robilam w tamtym roku w ketchupie i z przyprawa curry i w miodzie. nawet dobre wyszly.

kasiek nie wiem co to za cholerstwo z tym zebem ale boli jak nie wiem co i do tego kacper maruda ;/

reklama
ja na chwile zdac relacje bo czekam na mame i ide z psem na szczepienia.to tak usg wyszlo prawidlo mozg sie rozwija dobrze na cale szczescie. ale sie wkurwilam z rana wsiadlam w niski tramwaj bo ciezki ten wozek jak cholera wiec po co dzwigac niestety jechal w nim baezdomny ktorego by;lo czuc w calym tramwaju i motorniczy kazal wysiac bo jedzie z nim do krancowki wkurwiona wysiadlamm i mysle jak tu wsiade w wysoki tramwaj naszczescie kobita mi pomogla. kurde jak ciezko poruszac samej matce z dzieckiem.
liza a ja sie zalkapie na sloiczek nasprubowanie;-)
beacia jak zab

Do góry