reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej wam,
u nas leje znów... porażka...

Młoda... wspolczuje takiego traktowania przez faceta, i w sumie dobrze zrobilas ze to niby koniec, ale jak to tak naprawde teraz wygląda? bo żeby on przemyslal swoje zachowanie, musi nastapic taki prawdziwy koniec bo łatwo jest zrobic dziecko i potem dowiedzenia powiedziec, ty musisz mu pokazac ze nie jestes do pomiatania jeśli czujesz do niego cos jeszcze to bedzie trudno... Moze go przerasta rola ojca? to tak naprawde ciężki kawałek chleba dla takich mlodych osób jak Wy... Wiem co mówie bo juz sporo przeszlam ze swoim i na poczatku tez nie bylo kolorowo i sie 3 razy rozchodzilismy:tak: a jak widac jestesmy juz razem prawie 7 lat ;-)
Życzę Ci by bylo tak jak Ty to sobie wyobraziłas i chcesz:****

Hej.
MŁODA Współczuję tych wypadków. No i sytuacji z K. Na takich jak on brak normalnie słów. Oby zrozumiał jak bardzo źle zrobił.
A uśmiech Rafałka bezcenny.
JUSTYS Ja z Justynka to też miałam takie problemy na szczepieniu więc wiem jaki to widok. Oby dobrze zniósł.
ELWIRKA Fajnie że ćwiczenia coś dają. Oby tak dalej.

jak Ty o Daffi pomyślałas to przyszła mi Agosia do głowy.

ja wczoraj z jazdy wróciłam coś ok 20. Ale to dla mnie świetny sposób na odpoczynek od dzieci.

Beacia no właśnie, dlatego jest różnica jak karmi się piersią a butelką:-) jestem ciekawa czy Fifiemu uda się przespac więcej niż 5godzin:-)

Rox Pan Pikuś:-D

e-miliana jak tam u lekarza?

Justyś współczuję Maluszkowi i Wam… Mój mały tylko chwilkę zapłakał a ja cała mokra już byłam… A jak noc zniósł po szczepieniu?

Trzymam kciuczki mocno zaciśnięte!&&&&&&&&
A z K dziękuję już wszystko oki:-) Co prawda nie poruszyliśmy tematu (nie wiem czy dobrze czy nie) ale jest dobrze:-)

Elwirka współczuję…

Młoda jest mi bardzo przykro:-( Ahh Ci faceci, dopiero co pisałam o swoim… Oni nie potrafią nad sobą panowac, myślą, że mogą wszystko powiedziec i zostanie im to wybaczone… ehhh…Może przemyślcie jeszcze rozstanie, w końcu to ojciec dziecka, wiem że nie powinien tak mówic.. ale wiesz… życie bez taty też nie jest super! A Rafio śliczniutki:-)

Liza u nas też pogoda tragiczna, aż płakac się chce:/

A to mój cukierasek:-)

Załączniki

• RSCN0100.jpg
    RSCN0100.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 58
KLAUDIX Ładna z Ciebie kobitka. Śliczne zdjęcie.
Co do Twojej sytuacji to myślę że poprostu kryzys macie lekki, ale to przejdzie zobaczysz. Skoro obydwoje się kochaćie i pobraliście się z miłości to będzie dobrze.

a moi wczasowicze śpią jeszcze. Tym to dobrze.
U mnie pochmurno, rano lekki deszczyk popadał ale ogólnie to fajnie jest.

reklama
Do góry