reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

E-miliana w takim razie zdrówka, obyś wyleczyła się szybciutko...:-) Ja też przed końcem ciąży brałam amoksiklav... Ale ja byłam poprostu chora i pod zapalenie oskrzeli mi leciało... Na szczęście do porodu mi przeszło... To bardzo dobry antybiotyk, także mam nadzieje że i Ciebie postawi na nogi:-)

Młoda Mały śliczny:-)

Vegas miłego wspólnego popołudnia:-)

Ewi
u nas już wszystko oki...:-) Z K pogodzeni także nie mam co narzekac do kolejnej akcji:p:-D:-D

reklama
a ja aż nie wierzę, ale słonko u nas wyszło:D
I czekamy z Mychą na J. Pranie poprane, powieszone. A ile ubranek Małej do prasowania, toż to szok! Ale doby odkąd chodzę do pracy są za krótkie i nigdy nie chce mi się prasować.. a potem full ubranek zamiast to na bieżąco wyprasować:p

Witam ja tylko na chwilę bo mój ma tydzień wolnego bo mial wypadek w poniedzialek :/
lipa ogolnie upal upal upal dzis zakupy pojechalam po buty sobie a Wiktoria zyskala dwie wielkie torby ubran :D
pelno smiechu na miescie zjadla bakusia i krzyczala ze szczescia zakupocholiczka cala droge nawet w autobusie ;)a teraz odsypia wiec jestem :)

ja po ciezkim dniu. od 8 Olsztyn do 13, szybko zjesc i na 14 wyklady. potem prasowania masa. mlody wykapany spi, a ja padam. zab mnie boli jak nie wiem i od niego glowa ;/
klaudix sliczni jestescie

mloda wspolczuje sytuacji z chlopem. my z S chyba kryzys mamy za soba.

ewi to czujemy podobnie. jazdy to odskocznie od dzieci

liza kryzys kryzysem ale wy nadal jestescie razem. podziwiam was.

vegas ja tez mam wiecznie sterte ubran do prasowania, bo mi sie nie chce na biezaco ;/

Tynka śpi, więc czas we dwoje i spanko.

Eve bo każda kobita uwielbia zakupy hehe:)
Beacia to fajne macie podejście do prawka:p Współczuję bólu zęba.. a to jakaś dziura w nim?

dobranoc Babeczki:)

Hejka!
U nas dzis też pogoda była okropna,Antos u babci był a my z Z cały dzień po bankach jeździlismy bo chcemy kredyt załatwić,jutro małego znó do babci odstawiam a potem ciąg dalszy spraw na mieście i na 16 na spotkanie w sprawie pracy lecę.
byliśmy dziś w żłobku i mały zaczyna z nim przygodę 16 sierpnia o Matko nie wiem jak ja to przeżyję,pierwszy dzień planuje iść z nim i posiedzieć potem ulotnić się gdzieś na korytarzu i w razie coś byc w pogotowiu.A potem na drugi dzień zaprowadzić go na jakieś 2 godz. i juz zostawić samiutkiego ale na razie tego nie widzę jakoś mi się tak łatwo o tym mówi i piszę ale chyba to do końca jeszcze do mnie nie dociera.

Po szczepieniu jak na razie ok temperatury nie ma tylko brzydko się mu zaczerwieniło to miejsce wkłucia na rączce,nigdy wcześniej tak nie miał.ale jak na razie dzielnie znosi szczepienie,na szczęście to ostatnie następne chyba coś koło 4 lat.
A zapomniałam się pochwalić że mój syn 26 skończył 1,5 roku ale mam już dużego mężczyznę hihi.

młoda współczuję sytuacji z facetem ech te chłopy...bądź twarda,ściskam Cię mocno.A Rafik cudowny
klaudix ślicznie wyglądacie
beacia oby ból zęba szybko minął.
e-miliana nie martw się,wyleczysz szybko to paskudztwo,ja tez przed porodem miałam jakąś bakterię albo tą co Ty albo to był gronkowiec nie pamietam więc nie chcę kłamać.
eve to fajnie że zakupy się udały.
Vegas miłego przytulania.

Ostatnia edycja:
melduje za od 3 do 5 ne moglam uspic dziecka nawet jesc dostala jak juz zasnela moj M wstawal do pracy i nim usnelam to o 7.30 obudzilo sie dziecko a dzisiaj idziemy na usg trzymac kciuki. normalnie wczoraj obizylismy łożeczko do konca bo moje dziecko zaczyna kombinowac jak tu wstac.

reklama
dzien dobry
paskudno za oknem. ;/ pobudka o 6 a teraz sobie krol zasnal i pewnie pospi pol godziny. moj zab dalej mnie boli. choc wydaje mi sie ze to bardziej dziaslo a nie zab

vegas nie nie dziura.;/ wlasnie nie wiem od czego ;/ czy to dziaslo od przebijania sie zeba madrosci czy jaki grom ;/
justys wspolczuje tego biegania ;/ mnie niedlugo czeka wizyta w urzedzie pracy. mam nadzieje ze Antos da sobie rade w zlobku
mloda oj ja sie codziennie nie wysypiam
elwira 3mam kciuki za USG

Do góry