reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młodamamusia i jak się dzisiaj czujesz? Dalej trenujesz na schodach?

Też oglądałam ten program o tych lalkach, troche mnie one przeraziły... wyglądały jak martwe.

A u nas dzisiaj taka pogoda beznadziejna, że Zosia tylko je i śpi.
Z jednej strony to dobrze, bo musze się uczyć bo dzisiaj straszny egz. przede mna ;/

Również Cię witam Emsi ;)

Ostatnia edycja:
Oj bidula:) nasprzątasz się za wszystkie czasy :)
Widocznie Rafałkoi dobrze w brzuszku i czeka na lepszą pogodę;)

Gosdia no wiesz on ma tam jak w raju :-) normalnie wczasy :-D tylko jeszcze własnie nie ta pogoda :-). NO ale mogłoby mu sie pośpieszyć troszke do mamusi :-);-)

Emsi Witaj.

Młodamamusia Wicie gniazdka dla dzidziusia widze. :-)

ja byłam z dziećmui na dworze, niby słonko świeci ale wiatr mocny wieje i chmury są tez i niebardzo opgoda przez to. mialam jechac rowerkiem zeby dzieci do przedszkola zapsac ale z moim przezięnbieniem przy takiej pogodzie ciężko jest. mam nadizeję ze jutro się uda.

Ewii zdrówka życze :):)

ja juz posprzątałam sobie wsio... obiad jeszcze nie gotowy mielone mi sie rozmraża no i dzis spagetti zrobie... siostra sie zapowiedziała na obiad to bede miec towarzystwo przynajmniej :):)

Pati pisząc że mięso się rozmraża uświadomiłaś mi że ja nie wyjełam swojego z zamrażarki :-D a taką miałam ochotę na gulasz :dry: coś czuję że w takim układzie dziś pizza na obiad :-D

Dom ogranięty, Julka przed chwilą zasnęła, nudy...

reklama
witam Nowa Mamusie!!!:)
mlodamamusia ja okno mylam w 9 mies i nic nie ruszylo jak dzidzia uzna ze to juz to sama wyjdzie:tak:
Liza sochaczew....a co tam???
ja po nocy wstalam o 12 ide ogarnac calupe bo w drzwiach sie idzie zabic:-D

Do góry