reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My też już po obiadku i dziś rosołek był a jutro z niego trzasnę ogórkowa hehe.
Antos śpi jak wstanie to ma do nas moja kuzynka wpaść to sie na spacerek wybierzemy.

Jupii !! dostałam dziś okres,12 zł na test wydane ale chociaż się wczoraj po nim uspokoiłam.

reklama
Gosia a tak sie pytalam, myslalam ze moje okolice:p

Kurcze zrobilam z 6km z dzieciakami, a Miki spal tylko 10min. nogi mi w dupe wlazly :no: nie mam sily na nic, asie jak goraco zrobilo:szok: na sloncu 26 stopni...
Patisia moze bedzie sie przestawial juz i mniej spal?

a mi sie dzis nie chce wyjsc na dwor z Mala spala 20 min nie zdazylam ogarnac... echhh
Liza w Twoich okolicach bede niedlugo ale tylko na troszke. Szkoda,szkoda....;p

Hmmm... dołączam do tematu, mam 23 lata (właściwie do listopada, to jeszcze 22 będę miała), może już nie pierwszej młodości jestem, ale staram się o ciąże od 2 lat, więc można powiedzieć, że od dawna. Pierwsze niestety zakończona poronieniem, potem rozwodem, ale teraz wszystko się układa i mam nadzieję, że w połowie czerwca zobaczę 2 kreski na teście :)

natalia witaj:)
w takim razie trzymam kciuki zeby sie udało:)

dziewczyny jak to jest z tymi wlosami u dzieci?
Moja dziewczynka urodzila sie z wloskami,czesc sie wytarla a te co nie zauwazylam ze troszke wypadaja nie jest ich duzo,ale czy to normalne???

gosia, mojej siostry córa też ma mało włosów, a z tyłu głowy, tam gdzie się wytarły, nie ma praktycznie wcale. Często te, które mają stycznośc z powierzchnią (czyli własnie tył głowy), zostają na poduszkach albo w rożkach. Bez paniki :)

Liza ani minuty przez cały dzień :szok: może faktycznie to ten czas :nerd:

gosia91 mój Kubuś się urodził kudłacz potem włoski się wytarły i sporo wypadło, był łysolek a ostatnio to rosną że hej, busz mu się robi na głowie :-D wię c nie martw się :tak:

Patisia nic:szok: twardy chłop z niego :-D może to jednorazowy "wyskok" jutro pewnie będzie odsypiał.

Julka też kudłata się urodziła a póżniej włoski tak się wytarły z tyłu że łysy placek miała :-D

Natalia witam i trzymam kciuki za dwie kreseczki.

reklama
A ja urodziłam się łysa jak kolano :-) ;-)

A tak wogóle dzien dobry :-)

Padam opiekowałam sie dzisiaj 8miesieczną dziewczynyką taka kochana:-)
Jutro tez bede ją pilnować :-)

I jak ją tak miałam pół dnia. Ja chce juz RAFAŁKAAA !!!;-):-):-)

Do góry