reklama
Młodamamusia i jak się dzisiaj czujesz? Dalej trenujesz na schodach?
Też oglądałam ten program o tych lalkach, troche mnie one przeraziły... wyglądały jak martwe.
A u nas dzisiaj taka pogoda beznadziejna, że Zosia tylko je i śpi.
Z jednej strony to dobrze, bo musze się uczyć bo dzisiaj straszny egz. przede mna ;/
Również Cię witam Emsi
Też oglądałam ten program o tych lalkach, troche mnie one przeraziły... wyglądały jak martwe.
A u nas dzisiaj taka pogoda beznadziejna, że Zosia tylko je i śpi.
Z jednej strony to dobrze, bo musze się uczyć bo dzisiaj straszny egz. przede mna ;/
Również Cię witam Emsi
Ostatnia edycja:
fikusek1988
Mama Alanka:)
Również witam serdecznie ! :-)
witak widze ze3 mieszkamy blisko siebie
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Gosdia no juz zaliczyłam jedną rundke . Mam w planach umyć szafe dzisiaj :-) . Wczoraj odkurzałam :-);-)
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Gosdia no wiesz on ma tam jak w raju :-) normalnie wczasy tylko jeszcze własnie nie ta pogoda :-). NO ale mogłoby mu sie pośpieszyć troszke do mamusi :-);-)
Emsi Witaj.
Młodamamusia Wicie gniazdka dla dzidziusia widze. :-)
ja byłam z dziećmui na dworze, niby słonko świeci ale wiatr mocny wieje i chmury są tez i niebardzo opgoda przez to. mialam jechac rowerkiem zeby dzieci do przedszkola zapsac ale z moim przezięnbieniem przy takiej pogodzie ciężko jest. mam nadizeję ze jutro się uda.
Młodamamusia Wicie gniazdka dla dzidziusia widze. :-)
ja byłam z dziećmui na dworze, niby słonko świeci ale wiatr mocny wieje i chmury są tez i niebardzo opgoda przez to. mialam jechac rowerkiem zeby dzieci do przedszkola zapsac ale z moim przezięnbieniem przy takiej pogodzie ciężko jest. mam nadizeję ze jutro się uda.
Serduszko1
Fanka BB :)
Ewii zdrówka życze
ja juz posprzątałam sobie wsio... obiad jeszcze nie gotowy mielone mi sie rozmraża no i dzis spagetti zrobie... siostra sie zapowiedziała na obiad to bede miec towarzystwo przynajmniej
ja juz posprzątałam sobie wsio... obiad jeszcze nie gotowy mielone mi sie rozmraża no i dzis spagetti zrobie... siostra sie zapowiedziała na obiad to bede miec towarzystwo przynajmniej
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Pati pisząc że mięso się rozmraża uświadomiłaś mi że ja nie wyjełam swojego z zamrażarki a taką miałam ochotę na gulasz coś czuję że w takim układzie dziś pizza na obiad
Dom ogranięty, Julka przed chwilą zasnęła, nudy...
Dom ogranięty, Julka przed chwilą zasnęła, nudy...
reklama
witam Nowa Mamusie!!!
mlodamamusia ja okno mylam w 9 mies i nic nie ruszylo jak dzidzia uzna ze to juz to sama wyjdzie
Liza sochaczew....a co tam???
ja po nocy wstalam o 12 ide ogarnac calupe bo w drzwiach sie idzie zabic
mlodamamusia ja okno mylam w 9 mies i nic nie ruszylo jak dzidzia uzna ze to juz to sama wyjdzie
Liza sochaczew....a co tam???
ja po nocy wstalam o 12 ide ogarnac calupe bo w drzwiach sie idzie zabic