reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja nie mierzyłam swojego brzuszka tzn zmierzyłam w 38 tyg i jak zobaczyłam ze mam 110 to myslałam ze padne. A to dla tego ze porównywałam swoje wyniki z innymi mamusiami ale z terminem na 2-3 miesiace później:-D. Ale pewnie do czasu porodu urósł jeszcze

młodamamusia super brzuszek:-)
pati ale cie załatwił Kuba:-p no tak Seba to juz prawie mężczyzna
lana gratuluje

reklama
Młodamamusia ale ładny brzucholek ;)
ja w 40 tygoniu miałam 102 cm, ale Zosia była chudziutka i miałam mało wód.

mlodamamusia Super brzuszek, a Rafik widzę, że będzie w różach się pokazywał:-)
lana To szybciutko, ja chyba 3 miesiące czekałam na wizytę :dry:
Ja nie mierzyłam obwodu brzucha, ale nie był bardzo duży.

Idę spać. Okropnie mi się nie chce iść jutro do pracy. Szkoda, że jest tak mało urlopu płatnego do wykorzystania:-:)-p

Kasia wspolczje takich nocek, ale moze cos jednak lezy ci na sercu? ehhh.... Ja juz przez te problemy nie mam sily plakac;(
QUOTE]

Wiesz, nie chodzi o to że boje się ślubu i że rozmyślam jak to będzie później tylko że mam jeszcze tyyyyyyyyle do zrobienia a czasu mało, i boje się że nie zdąże...
Na sercu mi nic nie leży, M był moim pierwszym chłopakie, i jak tylko go poznałam to wiedziałam że coś z tego będzie, przeszliśmy przez wiele trudnych chwil i wiele możemy znieśc razem więc myśle że te nerwy to przygotowawcze

Witajcie:-)
Kasia denerwujesz sie, to normalne:-) staraj sie duzo wypoczywać:-)
]

Żebym ja jeszcze miała czas na ten wypoczynek... Oj... Dobrze że do slubu został mi jeszcze tylko 1dzień pracy to będe miała kiedy pozałatwia, ale w sumie to dobrze by mi było pójś jeszcze do pracy tak z 3dni przed... Tam jakoś życie czas mi inaczej leci... Odstresowuje sie... W domu mnie chandra dopada... No i jeszcze kto wie czy nie jest tak że faktycznie rodzeństwa dla Kacpra nie zmajstrowaliśmy już teraz to i mi może hormony wojują...

Umi a sama niewiem, chodze rozdrażniona jakaś.... głowa mnie boli od samego rana ehhh sama niewiem czego chce ;/

Oj to witaj w klubie... Współczuje. Trzymaj sie :)

LANA cieszę się że załatwiliście dla małej neurologa, uspokoisz sie i będzie dobrze

Jutro jedziemy z M po garnitur i z orkiestrą się dogadac, pojutrze próbne czesanie i filmik z wybierania sukni. No i musze sobie stanik kupi.... Muszę mie właśnie ścięty, a ja niestety ale też mam kompleks wielkości moich arbuzów :(
Ciesze się chociaż z tego że w końcu po pół roku zobacze się z moją mamą.. Teraz jest wlaśnie w drodze do domku :) ale się ciesze :)))

młodamama ,Liza śliczne brzuszki
Lana super że udało się tak szybko załatwić tego neurologa
gosia fajnie że u Was wszystko ok z małą
kasia ale Wam kochana tego ślubu zazdroszczę my niestety musimy jeszcze poczekać bo kasy brak.No i ciekawa jestem czy Kacperek będzie miał rodzeństwo:-p
Antos też śpi juz od 20, strasznie się wiercił i przebudzał ale w końcu zasnął.
Dziewczyny ale się cieszę zrobilam test i ciąży brak ,niestety okresu też ale jestem teraz spokojniejsza.Dziś miała do mnie wpaść koleżanka na plotki ale ostatecznie jej coś wypadło i będzie w czwartek.Cały dzień dzisiaj wygłupiałam się z małym ale miał radochę urwis jeden.

Ostatnia edycja:
Hejka

Ale jestem juz padnieta a nic dzisiaj takiego nie robiłam.

I mam problem bo Zuzia od paru dni jak widzi wodę to niechce się kąpać a wczesniej sama wchodziła do wanny a dzisiaj na siłe musiałam ją umyć a o włosach nie było mowy... Ciekawe czy sie nawróci czy sie czegoś przestraszyła???....

justyś dobrze ze okres się pojawił

kasia f fajnie i napewno wszystko pozałatwiasz na ostani guzik i bedziesz miała piękne wesele :) A i moze drugiego dzidziusia

LANA super ze wizyta juz zaklepana, a ja ciagle nie moge się umowic na szczepienie jak nie zapomnę to dzisiaj dzwoniłam i sie przeprowadzali i nie mogli mnie umówić

Lece spac

vegas a no różowe bo nie było innych ;-)
A w domu nikt nie widzi w co mały jest ubrany;-):-)

A tymczasem uciakam na chwilke na tv bo leci serial dokumentalny o kobietach ktoree zajmują sie lalkami jak zywymi dzieciami :-)

Dobranoc;*

reklama
JUSTYŚ, MALWINA fajnie by było... i tak planowaliśmy o weselu, a tak już starania byłyby z głowy :) na test jest za szybko, ale narazie papiuerosy i kawa poszły na bok :)

Do góry