reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina dzięki ale ja właśnie tego okresu jeszcze nie mam,pisałam że test zrobiłam i ciązy brak ale okresu też hehe
młodamama ja też oglądałam ten program i jestem w szoku tyle dzieci nie ma rodziców i cierpi a te lalki mają wszystko...smutne.
Kasia to trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Kasia no tak stres przedslubny tez robi swoje ;-)

Wiecie Miki wstal dzis ze mna o 7:15, jak otworzylam oczy to az przecieralam je ze zdziwnienia bo niewierzylam :-D ale fajnie tak wstac o normalnej porze;-) Hania z Danielem dolaczyli do nas niedawno :-p ide im robic sniadanie, i musze wlosy umyc....

o Liza my też dziś później wstałyśmy:-D tzn 6:30 :-D;-)

Justyś a długo Cio się spóźnia?? może idź do gina?

Kasia ja nie będę Ci doradzać w sprawie stresu przedślubnego,bo nie mam doświadczenia:-Di na pewno szybko go nie nabędę:-D

Lana to super,że blisko:-)

Witam.
Konnjiczynka Pewnie na życzenia państwa młodych było te jedzenie. bo panna młod ateż na diecie z tego co wiem. ci smai robili katering na moim weselu wiec wiem że w ofercie mają menu zarówno dla osób na diecie jak i normalną.
Godsia Sliczna Zuzienka jest.
młodamamusia sliczny brzuszek

no i tylde nadrabianmia. Mareczxek wzywa.

A ja nie mierzyłam swojego brzuszka tzn zmierzyłam w 38 tyg i jak zobaczyłam ze mam 110 to myslałam ze padne. A to dla tego ze porównywałam swoje wyniki z innymi mamusiami ale z terminem na 2-3 miesiace później:-D. Ale pewnie do czasu porodu urósł jeszcze

młodamamusia super brzuszek:-)
pati ale cie załatwił Kuba:-p no tak Seba to juz prawie mężczyzna
lana gratuluje
No załatwił mnie nieźle..... nocka była koszmarna, ja głupia myślałam że jak nie spał prawie cały dzień to w nocy pospi, a gdzie tam:no: nie spał pół nocy no ale teraz odsypia :sorry2:
No wiesz Sebusiowi do mężczyzny jeszcze troche brakuje :laugh2::laugh2::laugh2:
Hejka

Ale jestem juz padnieta a nic dzisiaj takiego nie robiłam.

I mam problem bo Zuzia od paru dni jak widzi wodę to niechce się kąpać a wczesniej sama wchodziła do wanny a dzisiaj na siłe musiałam ją umyć a o włosach nie było mowy... Ciekawe czy sie nawróci czy sie czegoś przestraszyła???....

justyś dobrze ze okres się pojawił

kasia f fajnie i napewno wszystko pozałatwiasz na ostani guzik i bedziesz miała piękne wesele :) A i moze drugiego dzidziusia

LANA super ze wizyta juz zaklepana, a ja ciagle nie moge się umowic na szczepienie jak nie zapomnę to dzisiaj dzwoniłam i sie przeprowadzali i nie mogli mnie umówić

Lece spac
Malwina a może Zuzi płyn wleciał do oczka i zraziła sie do kapania.... ja miałam z Kubą to samo ale sam sie przekonał do kąpania także mam nadzieje że u Ciebie bedzie podobnie:tak:
Hej
Kasia no tak stres przedslubny tez robi swoje ;-)

Wiecie Miki wstal dzis ze mna o 7:15, jak otworzylam oczy to az przecieralam je ze zdziwnienia bo niewierzylam :-D ale fajnie tak wstac o normalnej porze;-) Hania z Danielem dolaczyli do nas niedawno :-p ide im robic sniadanie, i musze wlosy umyc....
No fajnie wstać o normalnej porze.... wyspana pewnie jesteś :):):)

My też dzisiaj wyspane :-) pospałyśmy do 8:10 zawsze to godzinka więcej.

Młoda też oglądałam ten program, byłam przerażona jak te babki te lalki jak prawdziwe noworodki traktują, nawet na spacery z wózkiem chodziły :szok: dla mnie te lalki wyglądały jak nie żywe noworodki....

Kasia trzymam kciuki za fasolinę :tak:

A u mnie w końcu normalna pogoda przejaśniło się i jest na reszcie ciepło.

Kama no wyglądały jak nie zywe noworodki...
Ta jedna kobieta zazyczyła sobie takiego samego " noworodka " jak jej wnuczek ...

Gratuluje wszystkim młodym mamusiom serdecznie !!!!!!:-)
Dziecko to radość i szczescie nie moze byc traktowane i uznawane jako przeszkoda w czymś w życiu :) bo dzieci nie są przeszkodami w żadnym wieku :) zmieniaja zycie i poglad na zycie ale nie az tak zeby na to narzekac :)
ciesze sie ze sa takie mlode mamusie ktore ciesza sie pomimo mlodego wieku z malenstwa :)

Ja mam 22 lata, nie planowalam tej ciazy...wpadka ... :) ale pomimo to ciesze sie strasznie z dzidzi :) kazde USG wizyta i wszystko co z macierzynstwem zwiazane daja mi wiele szczescia :) kolejne potomstwo postaram sie zaplanowac wraz z partnerem choc nie wiem czy nam sie to uda kiedys w przyszlosci hehe :) i nie bedzie kolejnej wpadki ale zrobimy wszystko aby jej nie bylo :)

reklama
Do góry