reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina dzięki ale ja właśnie tego okresu jeszcze nie mam,pisałam że test zrobiłam i ciązy brak ale okresu też hehe
młodamama ja też oglądałam ten program i jestem w szoku tyle dzieci nie ma rodziców i cierpi a te lalki mają wszystko...smutne.
Kasia to trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Kasia no tak stres przedslubny tez robi swoje ;-)

Wiecie Miki wstal dzis ze mna o 7:15, jak otworzylam oczy to az przecieralam je ze zdziwnienia bo niewierzylam :-D ale fajnie tak wstac o normalnej porze;-) Hania z Danielem dolaczyli do nas niedawno :-p ide im robic sniadanie, i musze wlosy umyc....

o Liza my też dziś później wstałyśmy:-D tzn 6:30 :-D;-)

Justyś a długo Cio się spóźnia?? może idź do gina?

Kasia ja nie będę Ci doradzać w sprawie stresu przedślubnego,bo nie mam doświadczenia:-Di na pewno szybko go nie nabędę:-D

Lana to super,że blisko:-)

Witam.
Konnjiczynka Pewnie na życzenia państwa młodych było te jedzenie. bo panna młod ateż na diecie z tego co wiem. ci smai robili katering na moim weselu wiec wiem że w ofercie mają menu zarówno dla osób na diecie jak i normalną.
Godsia Sliczna Zuzienka jest.
młodamamusia sliczny brzuszek

no i tylde nadrabianmia. Mareczxek wzywa.

A ja nie mierzyłam swojego brzuszka tzn zmierzyłam w 38 tyg i jak zobaczyłam ze mam 110 to myslałam ze padne. A to dla tego ze porównywałam swoje wyniki z innymi mamusiami ale z terminem na 2-3 miesiace później:-D. Ale pewnie do czasu porodu urósł jeszcze

młodamamusia super brzuszek:-)
pati ale cie załatwił Kuba:-p no tak Seba to juz prawie mężczyzna
lana gratuluje
No załatwił mnie nieźle..... nocka była koszmarna, ja głupia myślałam że jak nie spał prawie cały dzień to w nocy pospi, a gdzie tam:no: nie spał pół nocy no ale teraz odsypia :sorry2:
No wiesz Sebusiowi do mężczyzny jeszcze troche brakuje :laugh2::laugh2::laugh2:
Hejka

Ale jestem juz padnieta a nic dzisiaj takiego nie robiłam.

I mam problem bo Zuzia od paru dni jak widzi wodę to niechce się kąpać a wczesniej sama wchodziła do wanny a dzisiaj na siłe musiałam ją umyć a o włosach nie było mowy... Ciekawe czy sie nawróci czy sie czegoś przestraszyła???....

justyś dobrze ze okres się pojawił

kasia f fajnie i napewno wszystko pozałatwiasz na ostani guzik i bedziesz miała piękne wesele :) A i moze drugiego dzidziusia

LANA super ze wizyta juz zaklepana, a ja ciagle nie moge się umowic na szczepienie jak nie zapomnę to dzisiaj dzwoniłam i sie przeprowadzali i nie mogli mnie umówić

Lece spac
Malwina a może Zuzi płyn wleciał do oczka i zraziła sie do kapania.... ja miałam z Kubą to samo ale sam sie przekonał do kąpania także mam nadzieje że u Ciebie bedzie podobnie:tak:
Hej
Kasia no tak stres przedslubny tez robi swoje ;-)

Wiecie Miki wstal dzis ze mna o 7:15, jak otworzylam oczy to az przecieralam je ze zdziwnienia bo niewierzylam :-D ale fajnie tak wstac o normalnej porze;-) Hania z Danielem dolaczyli do nas niedawno :-p ide im robic sniadanie, i musze wlosy umyc....
No fajnie wstać o normalnej porze.... wyspana pewnie jesteś :):):)

My też dzisiaj wyspane :-) pospałyśmy do 8:10 zawsze to godzinka więcej.

Młoda też oglądałam ten program, byłam przerażona jak te babki te lalki jak prawdziwe noworodki traktują, nawet na spacery z wózkiem chodziły :szok: dla mnie te lalki wyglądały jak nie żywe noworodki....

Kasia trzymam kciuki za fasolinę :tak:

A u mnie w końcu normalna pogoda przejaśniło się i jest na reszcie ciepło.

Kama no wyglądały jak nie zywe noworodki...
Ta jedna kobieta zazyczyła sobie takiego samego " noworodka " jak jej wnuczek ...

Gratuluje wszystkim młodym mamusiom serdecznie !!!!!!:-)
Dziecko to radość i szczescie nie moze byc traktowane i uznawane jako przeszkoda w czymś w życiu :) bo dzieci nie są przeszkodami w żadnym wieku :) zmieniaja zycie i poglad na zycie ale nie az tak zeby na to narzekac :)
ciesze sie ze sa takie mlode mamusie ktore ciesza sie pomimo mlodego wieku z malenstwa :)

Ja mam 22 lata, nie planowalam tej ciazy...wpadka ... :) ale pomimo to ciesze sie strasznie z dzidzi :) kazde USG wizyta i wszystko co z macierzynstwem zwiazane daja mi wiele szczescia :) kolejne potomstwo postaram sie zaplanowac wraz z partnerem choc nie wiem czy nam sie to uda kiedys w przyszlosci hehe :) i nie bedzie kolejnej wpadki ale zrobimy wszystko aby jej nie bylo :)

reklama
Do góry