reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny,
Ja to tutaj tak rzadko się odzywam, że już się połapać nie mogę :( No, ale przy Zosi to jakoś nie mam na nic czasu plus jeszcze zaliczenia na studiach ;/. A piszę, bo chciałam się coś spytać....
Bo Zośce wyskoczyła taka mała biała kropka na języku i podejrzewam, że to pleśniawka, ale wole się najpierw zapytać. Bo ja nie znam się za bardzo na tym... A nie wiem czy iść z nią lepiej do lekarza, czy kupić taki lek w aptece bez recepty, trochę się tak boje sama jej coś podawać. A ta kropeczka jest malutka jak główka od szpilki ... Ach...
No i z góry dziękuje za odpowiedz.
Młodamamusia18 widzę, że kombinujesz tak samo jak ja:) też chodziłam z psem na spacer, po schodach itp., itd. a urodziłam dopiero w 41 tygodniu jak mi dali jakiś cewnik czy coś takiego. Ale trzymam kciuki i mam nadzieję, że Tobie uda się "wychodzić" poród ;D

reklama
Gosdia no nie gadaj 41tygodniu ? ... :szok:
Lana ja tez uwielbiam dzieci ;-)
Na osiedlu sa dzieciaczki ktore po częśści "wychoowałam" :-D

gosdia ja używałam aphtin jak Zuzia miała pleśniawki. Smarowałam tym kawałek pieluszki tetrowej i czyściłam jej tą pieluszką język :tak: i ładnie schodziło. Tyle, że wracało niestety i Zuzia miała tego dużo więcej.

Podobno pierwsze dziecko jest często przenoszone:) Njagorsze są te ostatnie dni;) już chciałoby się mieć je koło siebie a ono się wykluć nie chce.

Lana ale moze jak Rafika ładnie poprosze :-D ;-)
Gosdia no dokładnie ja mam 11 dni do terminu i sie ciągnie jak cholera :-(

Zaraz sie sama zgłosze na porodówke :-D :-D :-D :-D heheh

Ja 41tydz i 5d :-p wszyscy się ze mnie śmiali że jak słonica jestem bo prawie 10 miesięcy w ciązy chodziłam :-D

Młoda
możesz masować sobie sutki, no i mówią że sperma w "środku" pomaga, na mnie nic nie działało a J jak widział mnie z rozstawionymi nogami to zwiewał :-D:-D

Kamaa no to ty mnie pocieszyłaś kochana :-) ;-)

No nie ja sie chyba zaraz i to juz prędko zgłosze na porodówke :-D ;-);-):-) :-D:-D ha

reklama
Wiesz co ja próbowałam ciepły prysznic na stojąco i takie lekkie szczypanie się po bokach brzucha takie delikatne. Podobno ma wywowływac jakieś skurcze... Ale g.... prawda mi nic nie dało ;) Ja mam tytanową macicę i sperma też nie pomagała:) Jeszcze maliny podobno wywołują skurcze to tez tyle ich zjadłam, że teraz patrzeć na nie mogę:)
Musisz czekać Jak bedzie chciał wyjjść to wyjdzie ;)

Do góry