reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja rozumie Cie ... Ciesze się ze nic mu się nie stało;-)

Chodze chodze po schodach.
A mieszkam na 4 piętrze to troche tych schodów mam :-)

reklama
ojej.... ja na szczeście na parterze hehehe
ale moja znajoma właśnie na 4 miaeszka i jak ja mam do niej wejśc to masakra jakaś hahahaha zadyszka okropna :):))

Patrycja no zadyszka zadyszka:-)
Dzisiaj tak rano z psem później do szkoły spowrotem do domu pozniej znowu do szkoły spowrotem do domu po psa i spowrotem do domu :-) a dzien sie jeszcze nie skonczył:-)

no to sie biedna nachodzisz..... ale jeżeli chodzi o szybszy poród to akurat dobrze :):):))

Ide dzieciaki kłaść spać powoli bo Kuba juz marudzi strasznie..... bede jutro z ranka po sniadanku haha :):)
spokojnej nocy :*:*:):)

mlodamamusia kurcze to msisz miec starsznie wielka jak szyjka ma 2km.... :-) taki zart... :-p

Patrycja Miłej nocy,

U mnie dzieciaki szaleja jeszcze... Hania z Danielem biegaja a Miki za nimi na czworaka"biega"... :dry:

Pati a może wyjmij szczebelki z łóżeczka? to będzie dołem wychodził spryciula ;-)

Młoda u mnie o 19 szyjka była długa zamknięta tak że położna nie dała rady przebić wód a o 4:30 zaczęłam rodzić :-D nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie, a czop już Ci odszedł?

Liza na czworaka tez bieganie:-)
Lana no chyba najmłodsze;-):-) ale kto wie moze niebawem sie urodzi :-) OBY:-D
Kaama nie jeszcze mi nie odszedł.

reklama
Do góry