reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosdia maliny nic nie dają :-p to herbatka z liści malin może wywołać skurcze, dlatego nie można jej pić w ciąży.

Młoda a co ginka jeszcze mówiła? Rafcio już nisko jest? nie robiła Ci "masażu" szyjki? skoro taka twarda jest.

reklama
Ha:) to jeszcze lepiej ;) to po co ja je żarłam ^^
Pokaże wam moją Zosie DSC05366 - Kopia.jpgDSC05335.jpg

Kama ostatnio na wizycie pytała sie czy chodze czesto sikać. No powiedziałam jej ze tak . No to ona powiedziała no ze jest nisko i naciska na pęcherz. Brzuch tez mi opadł.
NIe nie masowała mi szyjki.

A i podczytałam w karci u położnej tak :
Macica nisko lub mięka ( nie jestem pewna bo nie umiałam sie poczytać )
Szyjka PSO czy coś takiego

Gosdia ślicznaaa :-)

ale Malenstwo śliczna:) i my "wsadziłysmy zdjecia na nk" moj niedobrus spi normalnie codzien to cwansza jest.:)
Lana jak Julcia?
kamma to moze trza pomyslec o drugim Bobo?;)
O Matko to juz ta godzina jest????:szok::-D

reklama
będzie dobrze:) przejdzie jej. Moze teraz tak robi bo chce zobaczyc jaka bedzie Twoja reakcja widziala jak sie bardzo przejelas. Dzieci sa cwansze niz myslimy;-):*

Do góry