reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zgadzam się te Bąble są bardzo cwane ;) zawsze jak chce, żeby Mała spała bo mam coś do roboty to ona ma focha i się buntuje ;):p

reklama
Kochane uciakam nynki ;-)
zrobiłam rundke po schodach i nic... ;/ :-(

Dobranoc;*
Śpijcie dobrze;-)

UCałujcie dzieciaczki;**

Hejka
KONICZYNKA ja bardzo dobrze czuje się u siebie w pracy, tym bardziej że sami mnie prosili żebym wróciła... No i mam naprawde świetną atmosfere w pracy
EWI ja na wesele w tym roku płace 130zł/os plus 300zł za dobę wynajęcia sali czyli 900zł
Do tego tak jak mówisz, orkiestra 2500, fotograf 3000, suknia 1500, o alkoholu, napojach, cieście, kwiaciarni, fryzjerze, itakich "duperelach" nie wspomne... To jest wydatek taki że szok, a jeszcze tego latania, mi sie już tego wesela odechciewa
VIKAMCIA ja polecam mleko ale z czoskiem i masłem tylko właśnie czosnek może nie podejś twojej małej.Mi lekarka powiedziała żebym najpierw sprawdziła czy kacper na zapach czosnku nie zareaguje źle a potem w minimalnej ilości spróbowac.Małemu nic nie było, tylko nie pamiętam ile on miał. Straszne w smaku ale rewelacyjne na przeziębienia, do tego inhalacje z amolu, albo w niemczech jest PferdeBalsam rozpuścic w wodzie i wdychac, można sobie troche klatke nasmarowac ale wtedy mała może źle zareagowac. No i tu w PL jest Oscilococcinum homeopatyczne nie wiem jaki jest odpowiednik w niemczech

Coś jeszcze którejś chciałam napisa i nie pamiętam

Wogóle mam jakiś padły nastrój dzisiaj, do 2 w nocy siedziałam na kompie, potem jakieś mnie zaczęły dziwne myśli, i wątpliwości nachodzic i ryczałam w poduszke, do 4, o 7 wstałam do pracy, wróciłam o 21 i znowu mi sie na spanie nie zbiera i rycze mi sie chce... Niby wsio ok, ale coś mnie telepie w środku podświadomie...

Patrycja Tak mi się od razu skojarzyła Julka Lany na filmiku, jak przez poręcz łóżeczka przełazi:-) Jak mu się raz udało, to może częściej próbować, mały akrobata;-)
ewi Śliczna fryzurka, pasuje ci.:tak: Fajnie się tak pobawić na weselu.:tak: Dietetyczne jedzenie było specjalnie na życzenie Państwa Młodych, czy po prostu była taka oferta w menu?
gosdia Śliczna mała:tak:
mloda Hehe, chyba tylko mi się nie spieszyło do porodu (urodziłam w 41tc.) i chodziłam dumna jak paw z dużym brzuchem:-) uwielbiałam ciążę:tak:
kasia Mi też mówili, żebym wracała i się cieszyłam,że już do pracy wracam, ale po długiej przerwie jakoś nie mogę się odnaleźć. Przydałby mi się okres wprowadzenia, a tymczasem rzucono mnie na głęboką wodę.
justys Jak nie ma @ to źle, jak przychodzi też niedobrze ;-)

Ostatnia edycja:
AAAA już wiem

PATRYCJA a masz wyciągane szczebelki z boku łóżeczka? My jak nam młody zaczął wyłazi to mu wyciągneliśmy i na jakiś czas zapomniał że górą można kombinowac... Niestety od jakiegoś tygodnia znowy widze że jak leci się kłaś to chce wchodzi górą, a wejście między szczebelkami przestało istniec :( też się o niego boje

paatrycja no to niezły spryciarz... dobrze ze mu się nic nie stało:tak:
callie
wszystkiego naj
młodamamusia ja rodziłam pierwszą córeczkę w 42 tc... :tak: drugą w 39,4d:-p
gosdia śliczną masz Zuzię
kasiaf spróbuję mleka z czosnkiem , małej napewno podejdzie bo ja jem ciągle sos czosnkowy i mleczko jej smakuje .. wiec myslę że nie będzide problemu .... dzięki za podpowiedź..
ale z masłem jeszcze... yhhh chyba z samym czosnkiem wypiję :-p

a ja kupiłam sobie dzisiaj staniczek.. ucieszyłam się bo znalazłam pasujący...:-)
i co.. zaechałam do domu ,. połozyłam sie ... a mi znów piersi wypływają z niego:confused2:
oczywiście na całe szczęście nie tak bardzo jak z poprzednich..
ale i tak już mnie to drażni.. a już nie znajdę innego na mój rozmiar:confused2:

VIKAMCIA ale właśnie masło "naoliwi" ci gardło, nie musi by dużo, ja zawsze robie 0,5l mleka, z 2-3ząbki czosnku, i łyżeczke masła, którego praktycznie nie czu bo się rozpuści... Tylko wypij póki ciepłe i pod kołdre

A staniki... Znam ten ból, ja to dalej ma taki problem

I jeszcze sobie przypomniałam komu miałam odpisa
EWI ślicznie wyglądasz, i wydaje mi się że naprawde się zmieniłaś.. Rozkwitłaś :)

Hej
Spac nie mozecie widze...
Ja w sumie tez nie moglam ale cóz,polezalam na łóżku i zasnelam powoli.
Za to pobudka jak zwykle o 5:30 bosze..... Miki mnie wykonczy...:dry:
konniczynka jest az tak zle w pracy? :*
Kasia wspolczje takich nocek, ale moze cos jednak lezy ci na sercu? ehhh.... Ja juz przez te problemy nie mam sily plakac;(

Wiecie co ja jak dzieciaki mialy 1,5 roku kladlam ich juz na normlane łózko i w nocy tak spały,oboje Hania i potem Daniel. :tak: i nie powiem mam zlote dzieci, zwlaszcza daniela bo jak mowie idziesz do pokoj i spac to ten idzie i sie kladzie i juz nie wstaje ;-) i tak od zawsze :tak: Hania czasami teraz wstanie bo mowi "ze jej nie chce sie spac" .

Ide im sniadanie zrobic :*

reklama
gosdia cudowną masz córeczkę :-) ślicznotka :-)

młodamamusia zawsze jak się chce to nic z tego, ja najpierw zapobiegałam wcześniejszemu porodowi,a potem jak chciałam to za chiny nie chciało się zacząć :dry: mam nadzieję że u Ciebie sytuacja rozwinie się bardzo szybko ;-)

Do góry