reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka

Bozie co tu się działo jak mnie nie było:eek:

Ale juz jestem , nie miałam jak napisac bo internetu w domu nie mam:)

A u nas brzydko i pada

Ewi ale Ty ładna dzołcha jestes, super ze się wybawiłas. Ładny kolor włosków masz a jaki to???

My tez idziemy na wesele w czerwcu, własnie jestem za poszukiwaniem butów;-)

Wogóle mamy juz maj zajęty, za tydzien jedziemy na bankiet do Olsztyna na 1200 osób a za 2 tygodnie kolejny rajd:-)

no ja już poprasowałam , i powiesiłam nowe pranie... jutro znów będe prasowac ... osszzzzz :-p hehe

obiadu nie zrobiłam bo mąż przyniesie coś dobrego i robic nie kazał :-)
więc się cieszę..
a później jedziemy na kulki i zakupki małe..
musze sobie większe staniki pokupić bo z tych mi piersi wypływają :baffled:

lena dzięki , spytam w aptece czy mają takie cos, a jak nie t pójde do lekarza i poprosze o to :-)
mam nadzieję z e mi da hehe

to szamponetka z Marion, kawowy brąz, szukam farby takiej ale nie ma nigdzie.:cool:

a wcześniej miałam z Palette, naturalny brąz a włosy mi prawie czarne wyszły tylko ze z myciem sie rozjaśniły.

Dobry dzień
wink2.gif
wink2.gif

Ha musze sie pochwalić dostałam 3 ze sprawdzianu
laugh.gif
laugh.gif

Byłam na wizycie
biggrin.gif
i ginka badając szyjke powiedziała OOoo .

Ewi
ładna kobita z ciebie
Ze nie powinnam chodzić z takim brzuchem .
jezeli nie urodze to 30maja mam wizyte
biggrin.gif
wink2.gif

Młoda mogłabyś już urodzić :p:p
uwielbiam patrzec na noworodki :):):)

Musze Wam napisać że Kuba nauczył sie sam wychodzic z łózeczka..... Poszedł po południu spać spał chwile dosłownie ale ja nawet nie usłyszałam kiedy wstał...
Słysze tylko nagle takie "duuup" myśle od razu że wypadł z łózeczka ( i od razu druga myśl "jakim cudem?") ide do niego a on z uśmiechem na twarzy idzie do mnie..... Rzeczywiście wypadł z łózeczka dał sobie spryciarz mały całą pościel na jeden bok i musiał stanąć na niej i przechylić sie... Dla mnie szokiem było to że nie płakał nic mu sie nie stało, no i jest strach że teraz zacznie tak sobie "wychodzić" z łózeczka ....

reklama
Młoda no akurat co do tej zwinności to wolałabym by tego akurat nie robił teraz mu sie akurat nic nie stało no ale może być tak że raz źle upadnie i bedzie tylko nieszczeście z tego....... A jak tam to Twoje chodzenie po schodach??

Do góry