reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

gosia Też bym chciała inny lub żaden samochód, bo ten nasz strasznie dużo nas kosztuje:wściekła/y: I głównie stoi na parkingu.
kasia A ja dla odmiany jakoś się nie mogę odnaleźć w pracy. Przed ciążą było świetnie, a teraz po powrocie myślę nad szukaniem czegoś innego:-(
lana M. zadowolony z nowej pracy? A może Julka teraz celowo się tak zachowuje, żeby zwrócić na siebie uwagę? Współczuję:-(
Emilka teraz tak samo je tylko 3posiłki i dużo pije. Uspokoiłaś mnie trochę, bo już się zaczynałam martwić, że coś jej jest i mi na wadze spadnie, a i tak jest chudzinka.
kaama Przykra sytuacja z dziadkiem:-(
Wczoraj z R pół dnia spedziliśmy w łóżku, taki leń nas złapał że szok :):):)
W łóżku niekoniecznie człowiek się leni
wink2.gif
:-D Można być bardzo aktywnym:-D
wink2.gif

Ewi Jak się bawiliście? Mareczek był z wami?
My za miesiąc idziemy na wesele. Mam nadzieję, że się dobrze wybawimy
biggrin.gif
Na jedno mieliśmy iść na początku czerwca, ale ze względów finansowych zrezygnowaliśmy.
Potem jeszcze jedno mamy w sierpniu.
kamcia Ja brałam witaminy dla ciężarnych i karmiących i choroby jakoś mnie omijały:-)

Emilka śpi, to muszę trochę ogarnąć mieszkanie po jej zabawach:-D

Ostatnia edycja:
reklama
konniczynka nas co prawda duzo nie kosztuje bo mamy znajomego mechaniora i wszystko nam za darmo robi,ale ciagle sie cos wali jak nie paliwo cieknie to cos i tak w kolko. A jednak jest dziecko i tak troche czasem strach tym jezdzic. dlatego trza cos kupic lepsiejszego:dry:. My tez mamy wesele w sierpniu:tak:
U mnie mała miala goraczke w sobote nie poszlam do pracy musze do lekarza po opieke isc...:sorry:problem bedzie jak mi nie da....wogole to nie chce mi sie wracac do tej pracy atmosfera miedzy pracownikami na razy chusteczkowa:-(a do tego sklepu gdzie wczesniej pracowalam chyba nie ma przyjec az mi glupio isc zagadac ale chyba pojde... porazka...

dzieci zostały w domu
za sużo pisania jak było, ale powiem tylko tymle że super się bawiłam, taki odpoczynek od dzieci.
ogólnie to było jakies 150 osób z czego prawie stówa to goście od strony panny młodej. wyobraźcie sobie wydać 12 tysi na samą imprezę, a gdzie jeszcze grupa muzyczna, suknia, garnitur, opłaty kościelne itp? Top mpojer wesele wyniosło jakieś 4 tysiące tylko.
mamulkaandziulka witaj. na wstępie napisz cioś wiecej o sobie .
konniczynka oj u nas podobno szykują sie jeszcze dwa wesela w tym roku. jedno w sierpniu u mojej koleżanki a drugie to nie wiem jeszcze kiedy ale najprawdopodobniej brat pannty młodej z sobotniego wesela tez będzie się żenił.

a tu prosze moja fryzurka po piątkowym fryzjerze
fryzura3.jpg

bez makijarzu więc się nie wystraszcie.;-)

Hej laseczki!

Ale ja dziś mam lenia szok! Własnie dzwoniła do mnie koleżanka co ma 7 miesięczną córe czy na spacer się wybieram i dobrze to się chociaż zmobilizuję i dupę z domu ruszę.Jednak na razie Antos sobie drzemkę uciął więc pójdziemy jak wstanie dopiero.

koniczynka ''w łóżku nie koniecznie się człowiek leni;-):-) Można być bardzo ;-):-Daktywnym'' zgadzam się hehe dobre chociaż mi z tej aktywności to się okres spóźnia cholerka no:wściekła/y::-D

EWI racja ładnie wyglądasz i dobrze że sie wybawiłaś ja niestety nie pamietam kiedy ostatnio na jakimś weselichu byłam

Witam nową mamę mamulka andziulka, koniecznie napisz coś o Was.

Ostatnia edycja:
kochana nie ma sie co przejmowac mi sie spoznial ponad miesiac 2 testy zrobione i nic. az w koncu dostalam dlugooczekiwanego okresu:-D

gosia Też bym chciała inny lub żaden samochód, bo ten nasz strasznie dużo nas kosztuje:wściekła/y: I głównie stoi na parkingu.
kasia A ja dla odmiany jakoś się nie mogę odnaleźć w pracy. Przed ciążą było świetnie, a teraz po powrocie myślę nad szukaniem czegoś innego:-(
lana M. zadowolony z nowej pracy? A może Julka teraz celowo się tak zachowuje, żeby zwrócić na siebie uwagę? Współczuję:-(
Emilka teraz tak samo je tylko 3posiłki i dużo pije. Uspokoiłaś mnie trochę, bo już się zaczynałam martwić, że coś jej jest i mi na wadze spadnie, a i tak jest chudzinka.
kaama Przykra sytuacja z dziadkiem:-(

W łóżku niekoniecznie człowiek się leni
wink2.gif
:-D Można być bardzo aktywnym:-D
wink2.gif

Ewi Jak się bawiliście? Mareczek był z wami?
My za miesiąc idziemy na wesele. Mam nadzieję, że się dobrze wybawimy
biggrin.gif
Na jedno mieliśmy iść na początku czerwca, ale ze względów finansowych zrezygnowaliśmy.
Potem jeszcze jedno mamy w sierpniu.
kamcia Ja brałam witaminy dla ciężarnych i karmiących i choroby jakoś mnie omijały:-)

Emilka śpi, to muszę trochę ogarnąć mieszkanie po jej zabawach:-D
Koniczynko no co racja to racja :-D:-D:-D:-D
co do wesel to teraz dopiero na nastepny rok znajomy sie żeni i bedziemy sie bawić za to jutro bedziemy ogladac film z tego wesela od kuzynki R na którym byliśmy w marcu hehe doczekac sie nie moge :tak:
dzieci zostały w domu
za sużo pisania jak było, ale powiem tylko tymle że super się bawiłam, taki odpoczynek od dzieci.
ogólnie to było jakies 150 osób z czego prawie stówa to goście od strony panny młodej. wyobraźcie sobie wydać 12 tysi na samą imprezę, a gdzie jeszcze grupa muzyczna, suknia, garnitur, opłaty kościelne itp? Top mpojer wesele wyniosło jakieś 4 tysiące tylko.
mamulkaandziulka witaj. na wstępie napisz cioś wiecej o sobie .
konniczynka oj u nas podobno szykują sie jeszcze dwa wesela w tym roku. jedno w sierpniu u mojej koleżanki a drugie to nie wiem jeszcze kiedy ale najprawdopodobniej brat pannty młodej z sobotniego wesela tez będzie się żenił.

a tu prosze moja fryzurka po piątkowym fryzjerze
fryzura3.jpg

bez makijarzu więc się nie wystraszcie.;-)

Ewii ślicznie wygladasz :):) fajnie że sie wybawiłaś na weselu :):):)

koniczynko ja biorę cały czas falvit mama... no i mnie nie ominęło..
le to moja wina bo piłam picie z lodówki i wcinałam dużo lodów ostatnio.... :zawstydzona/y:
więc stąd przeziębienie... a myslałam z emnei nie złapie :-p

ewi ślicznie wyglądasz co tam gadasz ze bez makijażu...
nie potrzebujesz make-up wcale:tak:

Ewi świetnie wyglądasz :-) fajnie że zabawa udana.

Nie wiem jakie u Ciebie są ceny ale jak na Białostocki cennik to za 150 osób 12tyś to na prawdę taniocha, my jak się dowiadywaliśmy to za 120 osób musielibyśmy zapłacić 14,5 tyś po upustach a teraz ceny jeszcze poszybowały w górę... :dry:

Wychodzi na to że nigdy Kościelnego nie weźmiemy :-D:-D

Justyś trzymam kciuki za @, żeby jednak przylazła.

No i my lecimy na podwórko, na reszcie wyszło słoneczko.

reklama
dzięki dziewczyny.
Kama 12 tysięcy za 100 osób. 120 zł za jedna osobę. jak to księża mówią, kościelny trzeba wziąć wesele można nie urzadzać.
wiesz na moim weselyu biorac pod ueage to ż echcieliśmy zwiac z świadkami i wziąć ślub w pięknym kościele tylko my dwoje i oni, bez gośći to dla mei te 4 tysiace to też dużo się wydawało. no ale my mieliśmy katering i nie sale weselną tylko taką sale wynajęliśmy w remizie. bo to maiło być tylko takie przyjęcie a i tak wyszło wesele.

Do góry