konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
gosia Też bym chciała inny lub żaden samochód, bo ten nasz strasznie dużo nas kosztuje I głównie stoi na parkingu.
kasia A ja dla odmiany jakoś się nie mogę odnaleźć w pracy. Przed ciążą było świetnie, a teraz po powrocie myślę nad szukaniem czegoś innego:-(
lana M. zadowolony z nowej pracy? A może Julka teraz celowo się tak zachowuje, żeby zwrócić na siebie uwagę? Współczuję:-(
Emilka teraz tak samo je tylko 3posiłki i dużo pije. Uspokoiłaś mnie trochę, bo już się zaczynałam martwić, że coś jej jest i mi na wadze spadnie, a i tak jest chudzinka.
kaama Przykra sytuacja z dziadkiem:-(
Można być bardzo aktywnym
Ewi Jak się bawiliście? Mareczek był z wami?
My za miesiąc idziemy na wesele. Mam nadzieję, że się dobrze wybawimy
Na jedno mieliśmy iść na początku czerwca, ale ze względów finansowych zrezygnowaliśmy.
Potem jeszcze jedno mamy w sierpniu.
kamcia Ja brałam witaminy dla ciężarnych i karmiących i choroby jakoś mnie omijały:-)
Emilka śpi, to muszę trochę ogarnąć mieszkanie po jej zabawach
kasia A ja dla odmiany jakoś się nie mogę odnaleźć w pracy. Przed ciążą było świetnie, a teraz po powrocie myślę nad szukaniem czegoś innego:-(
lana M. zadowolony z nowej pracy? A może Julka teraz celowo się tak zachowuje, żeby zwrócić na siebie uwagę? Współczuję:-(
Emilka teraz tak samo je tylko 3posiłki i dużo pije. Uspokoiłaś mnie trochę, bo już się zaczynałam martwić, że coś jej jest i mi na wadze spadnie, a i tak jest chudzinka.
kaama Przykra sytuacja z dziadkiem:-(
W łóżku niekoniecznie człowiek się leniWczoraj z R pół dnia spedziliśmy w łóżku, taki leń nas złapał że szok
Ewi Jak się bawiliście? Mareczek był z wami?
My za miesiąc idziemy na wesele. Mam nadzieję, że się dobrze wybawimy
Potem jeszcze jedno mamy w sierpniu.
kamcia Ja brałam witaminy dla ciężarnych i karmiących i choroby jakoś mnie omijały:-)
Emilka śpi, to muszę trochę ogarnąć mieszkanie po jej zabawach
Ostatnia edycja: