reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak no dokladnie dlatego tez w czerwcu z cycem zrobic chce bye bye :-D by kupic normalna kiecke na pazdziernik bo teraz wlasnie problem tez mam z wszystkim w biuscie..... :dry:

bobomama, ja okres mialam juz 8tyg po porodzie choc karmilam piersia:-p. potem od wrzesnia zaczelam brac azalie i mi znikl i teraz 28 marca wzielam ostatnia tabletke i czekam na okres:-)

kaamaa własnie jak tam? trzymamc kciuki ale na co? :-D :-p

Jejku nie ma duzo do nadrabiania.... u mnie deszcz pada, jutro pewnie ze spaceru nici... M do pracy idzie jutro od 6 do 18... ;]

Ostatnia edycja:
Hej:)

U nas do ok 15ej było słonko fajne, a ok 16 zaczęło padac i tak sobie pada;)
Rano wyjaśniłam z J sprawę z wczoraj. Jak J pojechał do pracy to ja z mamą i Martini pojechałyśmy na zakupy. Po powrocie szaleństwa z córcią, od 19 śpi. Mimo, że idą jej 4 zęby na raz je za 3ch:) Nie widac nawet po niej:D

Callie no nie wiem czy taka pierdoła.. hm.. w skrócie napisał do mnie ex, nie spodziewałam się, w ogóle w nocy napisał mi esa, że mnie kocha, J esa odczytał, mimo, że miałam kom pod poduszką i wyciszoną, rano był na mnie wściekły, wieczorem się okazało, że pomyślał, że mam z ex romans. No nieźle nie? Ex się żeni 7 maja, więc za miesiąc, w dodatku jego przyszła żona ma dwójkę dzieci z pierwszego związku. Głupi ten ex, oj głupi, mało, że mi problemów narobił to jeszcze bez miłości się żeni i skrzywdzi nie tylko tę laskę, ale i dzieci!! Są mali, jeden ma 3 lata a drugi 5.

Justyś zdrówka.
Daffi jak widzę co Julka wyrabia to aż mi włosy na nogach stają hahaha:D
Paula nono, pospałyście super. U nas ostatnie nocki są fatalne przez zęby;/
Kaamaa a mi się dobrze wydaje, że Tobie się ostatnio spóźniają okresy? Więc pewnie warto czekac, przyjdzie:)

kama to juz dorabiajcie:-D

Ja z mlodym o 19 wrocilam do domu:-D a tak to szalelismy nqa dworze ,poszlam na plac zabaw z godz to siedzial w p[iaskownicy a teraz juz spi:)

hej :)
cały dzień na dworze, nogi mam w tyłku Kuba o 17 spał na hustawce teraz próba uśpienia i zobaczymy:)

widzę że mało nadrabiania ale i tak odpiszę Wam jutro teraz padam na pyszczek, zmęczona trochę jestem i kaszel mnie męczy:/ jutro ma padać deszcz to będę z Wami dłużej:p

Jak tam Kamaaa ?

Martynia z niedzielnego spaceru;-)
DSCN4188_360x480.jpgDSCN4187_360x480.jpgDSCN4186_360x480.jpgDSCN4183_360x480.jpg

Współczuję Wam @, mój się dziś wieczorem już skończył. Poza tym ja po porodzie mam bardzo słabiutkie te okresy co niesamowicie mnie cieszy bo przed ciążą pierwsze 3 dni wyłam do nieba z bólu:sorry2:

reklama
moje okresy po porodzie sa fatalne...miedzy 2 a 4 dniem mam takie bole od pasa w dol,cale nogi mnei nawet bola ze ledwo da sie wytrzymac....trwa 7 dni....i ciknie ze mnie na maxa... no tragednia u mnei z okresem po porodzie.

Do góry