reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Martynka masakra! Zrób wszystko by Ci jej nie zabrali. Co jak co, ale dziecku przy mamie jest najlepiej.

Ja dopiero teraz się melduję :-p Zuza zasnęła ok. 19:40. Wcześniej, tak po 16 siedziała mi na kolanach, patrze a ta przysypia! To szybko ściągnęłam ją z kolan i zaczęłam się z nią bawić, na szczęście się rozbudziła i teraz śpi jak aniołek :-)

a ja mogę pochwalic córę, że sama bierze nieraz deserek, ja jej otwieram, daję łyżeczkę, ona idzie do swojego stoliczka i pałaszuje samiuteńka:) jestem z niej bardzo dumna! ale obiadków na razie sama nie je, nie pozwalam, niech nabiera wprawy z deserkami:) jak na 14 miesięczne dziecko je na prawdę ładnie:))

a ja mogę pochwalic córę, że sama bierze nieraz deserek, ja jej otwieram, daję łyżeczkę, ona idzie do swojego stoliczka i pałaszuje samiuteńka:) jestem z niej bardzo dumna! ale obiadków na razie sama nie je, nie pozwalam, niech nabiera wprawy z deserkami:) jak na 14 miesięczne dziecko je na prawdę ładnie:))

gratluje:) moje dziecko musi wszystko sam bo inazej nie zje:d ale ja mam druga lyzke czy widelec i mu daje:)

Koniczynka nie ma to jak dobrze zacząć pracę :dry: Co do tych jabłek to po tym Gerberze jakoś lepiej.

Gosia zdrówka dla małej!

Patrycja mam nadzieję,że znajdziecie te papiery! No i żeby @ łagodnie przeszła ;-)

Ewi zobaczymy jak dalej będzie z tymi jabłkami :-D

martyna mam nadzieję,że opieka społeczna da Ci spokój. No i ten akt trzeba jakoś wyjaśnic:eek:

Vegas Martynka to zdolniacha :-)

A oto Maja przy jabłuszku :-)

DSC01270.jpg

DSC01269.jpg

DSC01261.jpg

DSC01258.jpg

DSC01260.gif

Paula nie da sie..... szukam może wyczytam co jest tego powodem ale dupa blada nic nie ma..... moze agregat poszedł a widze że piekne ceny sa tego cholerstwa...
Przepraszam was ale jestem w takim stanie że tylko bym Wam tu marudziła.... uciekam... spokojnej nocy

reklama
Do góry