reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Konniczynka fakt za gruba była na ten szpitalny rożek :-D

Patrycja ale masz przystojniaków w domu, pozazdrościć :tak:
Świetne te kolaże, sama będę musiała coś pokombinować.

Gosia zdrówka dla Małej.

Martynka strasznie to zagmatwane :dry: kto małą w USC rejestrował?

reklama
Wszystko ze szczegółami....

Starania o drugie dziecko - forum, porady, w ciązy
Rzekomo bierze tabletki i nie chce być w ciąży a tu prosze , zupełnie co innego.
FORUM - Upragnione Malestwo-zapraszamy wszystkich starajcych cz.2 Kobieta, Cia, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
Mam 15 lat i córeczke ....!!!! - Onet.pl Blog ciekawe czy przypadkiem jej partner nie odpowiadał by za stosunki z nieletnią ? Przecież wyrażnie napisała że jest 9 lat starszy a zaszła w ciąże jak miała 14.
Czy uprawiając seks podczas mniesiączki można zajść w ciążę? - forum.o2.pl no proszę tu ma 17 lat i ma męża (rzekomo) .
Dziewczyny zastanówcie się kogo przyjełyście do Waszego grona .
A Tobie dziewczyno proponuje zająć się nauką i nie robieniem dzieci na które cię nie stać !!! I to na pewno nie są wymysły trych wszystkich "złych" ludzi . Szkoda tylko twojej córki i tego następnego dziecka które pewnie już zmajstrowałaś . Jak można w wieku 16 lat starać się o drugie dziecko ? Nie mieć nawet prawa do opieki ? Z tym twoim ojcem to też dziwne że to on jest właśnie wpisany . Dziewczyno idź sie lecz póki czas i póki nie skrzywdzisz następnego życia . Szkoda mi słow na twoja głupote i egoizm .
Dobry duch forum .....

Właśnie oglądnęłam sobie z tatą film i mnie jakoś troszkę na duchu podniósł. Fajny na faktach.

Fikusku szkoda że nie trafiłaś na nic.

Martynka hmm może sobie to poukładałam źle jak coś to mnie popraw. Po tym jak piszesz doszłam do wniosku że mieszkasz z narzeczonym. Czuję, że z rodzicami nie masz najlepszych kontaktów. Pewnie dlatego musicie czekać na decyzję sadu co do zawarcia ślubu. Jak się nie mylę pewnie rodzice byli przy porodzie i dlatego wpisany został Twój tata w szpitalu jako opiekun (nie wiem jakie są procedury szpitalne) a jak nie przy porodzie to pewnie rejestrowali oni małą w USC. Moja koleżanka urodziła córkę w wieku 15lat. i jako opiekun została wpisana jej mama (tylko w tym przypadku ona z ojcem dziecka nie chciała mieć nic do czynienia). Musicie razem z rodzicami to załatwić bo inaczej (czego nie życzę) małą mogę wam odebrać i oddać opiekunowi czyli Twojemu tacie.

Aaaaa ... ale mnie zakuło! Jakby mnie szpilkami coś przeszyło :szok:

Wszystko ze szczegółami....

Starania o drugie dziecko - forum, porady, w ciązy
Rzekomo bierze tabletki i nie chce być w ciąży a tu prosze , zupełnie co innego.
FORUM - Upragnione Malestwo-zapraszamy wszystkich starajcych cz.2 Kobieta, Cia, Dziecko, Moda, Uroda w NaObcasach.pl
Mam 15 lat i córeczke ....!!!! - Onet.pl Blog ciekawe czy przypadkiem jej partner nie odpowiadał by za stosunki z nieletnią ? Przecież wyrażnie napisała że jest 9 lat starszy a zaszła w ciąże jak miała 14.
Czy uprawiając seks podczas mniesiączki można zajść w ciążę? - forum.o2.pl no proszę tu ma 17 lat i ma męża (rzekomo) .
Dziewczyny zastanówcie się kogo przyjełyście do Waszego grona .
A Tobie dziewczyno proponuje zająć się nauką i nie robieniem dzieci na które cię nie stać !!! I to na pewno nie są wymysły trych wszystkich "złych" ludzi . Szkoda tylko twojej córki i tego następnego dziecka które pewnie już zmajstrowałaś . Jak można w wieku 16 lat starać się o drugie dziecko ? Nie mieć nawet prawa do opieki ? Z tym twoim ojcem to też dziwne że to on jest właśnie wpisany . Dziewczyno idź sie lecz póki czas i póki nie skrzywdzisz następnego życia . Szkoda mi słow na twoja głupote i egoizm .
Dobry duch forum .....
hmm no i co teraz myśleć....

Ostatnia edycja:
Vikamcia spokojnie. Pewnie się wyjaśni wszystko w swoim czasie.
Martynko napisz nam na spokojnie o co chodzi. Chociaż na początku już nam pisałaś że na wielu forach spotkałaś się z odrzuceniem. Może troszkę się gubisz w informacjach.

ale piszecie.
Lplkak Maja to na antyjabłkową dziewczynkę Ci wyrośnie.:-D
Patrycja9009 Wspóczuję nocki. Super zdjecia.
Kamaa Pewnie Juzce coś się śniło. Mareczek tez czasami ma takie akcje że płacze a potem zasypia jakby nigdy nic. a mała jak się urodziła tak się nie zmiania praktycznie nic.
Martynka ALe śmieszek.:-D

ech na więcej nie mam siły.

Hej....
ale naskrobalyście....
nie ma na nic sił, lodówka nam sie popsuła... ma 7 miesięcy dosłownie i padla... ale to nic bo moglibysmy ja oddac na gwarancje gdyby papiery w domu były. A ich w domu nie ma :wściekła/y: z wszystkiego sa papiery tylko nie z lodówki :wściekła/y:
jeszcze @ dostałam i konam dosłownie konam z bólu :(

Hej....
ale naskrobalyście....
nie ma na nic sił, lodówka nam sie popsuła... ma 7 miesięcy dosłownie i padla... ale to nic bo moglibysmy ja oddac na gwarancje gdyby papiery w domu były. A ich w domu nie ma :wściekła/y: z wszystkiego sa papiery tylko nie z lodówki :wściekła/y:
jeszcze @ dostałam i konam dosłownie konam z bólu :(

zawsze tak jest ze jak cos jest potrzebne to akurat tego nigdzie nie ma....wspolczuje z ta lodowka i ta @...

reklama
no to czas na relax:) z herbatką w ręku;)

w Urzędzie chyba ojciec dziecka musi wyrazic czy uznaje dziecko, prawda? W naszym przypadku tak się nas pytali, ponieważ wówczas nie byliśmy jeszcze małżeństwem i musieliśmy razem do Urzędu jechac. Może było jak Kiniorek mówi, że to rodzice Martyny zapisywali Małą w Urzędzie bo Martyna nieletnia a może ojciec dziecka nie uznał Gabi..? Ehh nie rozumiem tego:D Nie znam się:D ja tylko wiem jak u nas było:D

Do góry