reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No własnie nikt nie jest jej prawnym opiekunem... Narzeczony składał juz 3 pisma aby był jej prawnym opiekunem..... a z jakiego powodu to nie wiem mysla ze ja sobie nie dam rady.... albo ze nie bedzie mnie stac na utrzymanie jej .. powiem jeszcze cos smiesznego i strasznego jak dla mnie gabrysia ma juz ponad rok a w jej akcie urodzenia nie ma wpisanego ojca jej to znaczy jej tylko jest wpisany mój ojciec nie wiem dlaczego tak...

Martynka wiesz co ja na Twoim miejscu juz dawno bym sie tym zainteresowala i sprostowala bo skad sie wziaol tam Twój ojciec? z kim mieszkasz teraz? bo prawnie to w sumie moga Ci ja zabrac bo ty nie jestes pełnoletnia, partner nie jest prawnym opiekunem dziecka.... meksyk:sorry::sorry:

edit. widzicie zdjecie mikołaja? bo ja nie widze...:eek:

Elizka nie widzę zdjęcia Mikiego
Martynka Powinnaś jak najszbyciej to załatwić w urzędzie. Gabrysia ma już rok i już dawno powinna mieć opiekuna
gosia wszystkiego najlepszego dla Amelki z okazji 4 miesięcy :-)
Moje dziecko było chyba głodne i dlatego płakała;-) Rozdrobniła sobie ręcznik papierowy, zaczęła go sobie pakować do buzi i się uspokoiła :-D

paula spoko czekam:-D
kama moja teściowa też każe mówić mamo.. no ale ja wolę pani.. kurde jakoś nie mogę , może jakbym miała z nią bardziej takie rodzinne stosunki , ale jakoś nie bardzo się czuję z nią związanażeby mamo mówić:sorry:
eliza lmusisz wyjść z BB
ja zawsze jak dodaję zdjęcia to musze się ylogowac bo inaczej tez nie widać dodanych zdjęc, swoją drogą też czas zeby coś nowego rzucić
patrycja fajne te kolaże, miałam takie same miesiąc po miesiącu aż do rtoku Vi , no ale komp mi się popsuł , i mi tylko 6 zostało
a resztę bee mieć jak odzyskam dane z dysku, a te 6 zdążyłam na nk wrzucić to mam:-D
martyna ja już dawno bym to jechała sprostowac... jak tak moze być:no:
jak dla mnie nie do pomyslenia zeby w metryce urodzenia dziecka był mój ojciec a nie partner:no:
aha koniczynko dziękuję dziś czuję się tak sumie lepiej niż wczorsj ale nadal jestem jakaś taka że mi słabo..
i tak w tej ciąży masm mniej dolegliwości niż w poprzedniej:tak: więc się ciesze ;-p
wtedy miałam zgagę 6 miesięcy i to po kilka razy dziennie , ymiotowałam do 9 miesiąca, miałam rwę kulszową, bolały mnie łydki.. masakra jakaś, co 2 dzień bolała mnie głowa , i ciągle leciała mi krew z nosa.. do tego byłam osłabiona i wiecznie senna

Ostatnia edycja:
Ja wiem pojechałam tam ale oni powiedzieli ze nie moga wpisac partnera.... bo ja jestem niepełnoletnia i przez sad to musimy załatwiac wiec jedno pismo napisałam ja a 2 partner i były juz 2 sprawy ale nie w tym kierunku co trzeba i teraz czekamy na odezw.. z sadu

konczynka Alan plakal jak byl mneijszy a od momentu kiedy byl chory i mial zastrzyki zinecef a one ponoc boles i juz wtedy na zastrzyykach nie plakal:) no i od tamtej pory spokoj:)

gosia zdrowka dla malej.

Bylam dzis w tej biedronce ale nic do ciwczeni nie bylo,tego pasa tez:(

reklama
martyna ale to i tak nawet jak nie jesteś pelnoletnia to jako ojca wpisuje sie ojca dziecka i już... nie ważne ile masz lat..
ojciec dziecka to ojciec dziecka, a nie opiekun(jeśli patrzyliby na to że jesteś nieletnia )
to 2 całkiem różne sprawy

Do góry