reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Martynka masakra! Zrób wszystko by Ci jej nie zabrali. Co jak co, ale dziecku przy mamie jest najlepiej.

Ja dopiero teraz się melduję :-p Zuza zasnęła ok. 19:40. Wcześniej, tak po 16 siedziała mi na kolanach, patrze a ta przysypia! To szybko ściągnęłam ją z kolan i zaczęłam się z nią bawić, na szczęście się rozbudziła i teraz śpi jak aniołek :-)

a ja mogę pochwalic córę, że sama bierze nieraz deserek, ja jej otwieram, daję łyżeczkę, ona idzie do swojego stoliczka i pałaszuje samiuteńka:) jestem z niej bardzo dumna! ale obiadków na razie sama nie je, nie pozwalam, niech nabiera wprawy z deserkami:) jak na 14 miesięczne dziecko je na prawdę ładnie:))

a ja mogę pochwalic córę, że sama bierze nieraz deserek, ja jej otwieram, daję łyżeczkę, ona idzie do swojego stoliczka i pałaszuje samiuteńka:) jestem z niej bardzo dumna! ale obiadków na razie sama nie je, nie pozwalam, niech nabiera wprawy z deserkami:) jak na 14 miesięczne dziecko je na prawdę ładnie:))

gratluje:) moje dziecko musi wszystko sam bo inazej nie zje:d ale ja mam druga lyzke czy widelec i mu daje:)

Koniczynka nie ma to jak dobrze zacząć pracę :dry: Co do tych jabłek to po tym Gerberze jakoś lepiej.

Gosia zdrówka dla małej!

Patrycja mam nadzieję,że znajdziecie te papiery! No i żeby @ łagodnie przeszła ;-)

Ewi zobaczymy jak dalej będzie z tymi jabłkami :-D

martyna mam nadzieję,że opieka społeczna da Ci spokój. No i ten akt trzeba jakoś wyjaśnic:eek:

Vegas Martynka to zdolniacha :-)

A oto Maja przy jabłuszku :-)

DSC01270.jpg

DSC01269.jpg

DSC01261.jpg

DSC01258.jpg

DSC01260.gif

Paula nie da sie..... szukam może wyczytam co jest tego powodem ale dupa blada nic nie ma..... moze agregat poszedł a widze że piekne ceny sa tego cholerstwa...
Przepraszam was ale jestem w takim stanie że tylko bym Wam tu marudziła.... uciekam... spokojnej nocy

reklama
Do góry