reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Martyno fakt ze Twoja sytuacja dla nas jest nowa.. ale i tak sie w zyciu zdarza.. sa ludzie zlosliwi itp.. jest troche niespojnych postow Twoich ktore budza watpliwosci ale lepiej to wyjasnic i dac ci mozliwosc wypowiedzenia sie. Nikt z nas idealem nie ejst... kazada ma cos za uszami. wierze ze dziecko cie czegs nauczylo ze dojrzalas i wiesz jak wlasciwie kierowac swoim zyciem.

reklama
MARTYNKĄ Nikt nie podważał twojej tożsamości. Poprostu ta niespójność informacji wymaga wyjaśnienia. I tyle. A o co chodzi z tym że na innym forum pisałas że masz męża? U nas nie trzeba zmysłac żeby zwrócić czyjąś uwagę. Każda czuje się tu jak u siebie i każda stara się być szczera wobec innych.

Hymmm niektóre posty były kłamstwem jak np.. ze jestem w ciazy albo ze to nie jest moja sytuacja owszem jest moja sytuacja ale to co wam napisałam to jest prawda... Narazie chyba dam sobie spokój z pisaniem postów poczytam wasze posty moze jak mi sie humor i nastrój poprawi to bede pisac ... bo widze ze niektórze chca mnie jeszcze bardziej upokorzyc... zreszta pewnie i tak nie bede miała neta nieabawem narazie nie mam z czego rachunków zapłacic dopiero za 3 tyg... a do tego momentu moga mi wyłaczyc...:wściekła/y:

Owszem meza nie mam ale mam narzeczonego którego bardzo kocham a muwie maz bo wsumie wiem ze z nim chce byc jego kocham i z nim planuje dalsze zycie...

przestan sie czepiac na kazdym kroku.
zamiast balaganu lepiej zachowac spokoj..
mysle ze Martyna sama to wyjasni...

i jakich znow aluzji sie doszukujesz?

daffi to Ty się uczepiłaś... a nie ja .. więc nie wiem o co Ci chodzi..

a z tymi aluzjami to wiesz co mam na mysli..
jeśli chcesz komuś zwracać uwagę to naprawdę nie zwracaj jej mi...
i dobrze wiesz dlaczego..
a jak chcesz mogę Ci na prv napisac bo tu nie zamierzam zaśmiecać wątku
chyba ze wolisz żebym tu napisała co nieco....

reklama
Do góry