reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurde ale nadrabiania .... tradycyjnie;p
my jutro z Malenstwem do doktorki idziemy bo cos kaslac mi zaczyna :-(mama ma banki az czarne jak nic zapalenie pluc
i nie chce narazie krakac ale chyba mam prace;p

reklama
Gosia no to fajnie! 3 mam kciuki żeby wyszło! W poniedziałek K idzie na rozmowę. Mam nadzieję, że też coś z tego wyjdzie. A Ty jesteś '91rocznik?

martynka no to obiadek miałaś pycha! Ja dzisiaj placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym i zupa pomidorowa.

A mi się dziś nie chciało robić obiadu, P. w pracy, a ja się objadłam żelkami i waflami ryżowymi z masłem :-D
Gosia Trzymam kciuki
Mała mi wyje, ale jak ją na rękach ponoszę, to się uspokaja, by po chwili znowu syrenę włączyć :-( i tak już godzinę, zaraz opieka społeczna się zjawi :-/

u mnie sie kapusta gotuje na pierogi a wiec zapachy w domuuu... kurcze troszke dolka zlapalam przez te problemy finansowe ale staram sie o tym nie myslec... fakt zeby dzieci mialy wszystko...;]]]

ja mam doczynienia z opieka społeczna ... poszłam prosic o pomoc jaka kolwiek bo nie jest łatwo ale oni zamiast pomóc to oni chca mi gabrysie zabrac... mam nadzieje ze nie zabiora jej bo wszystkich pozabijam z tej opieki społecznej.....

Gosia no to fajnie! 3 mam kciuki żeby wyszło! W poniedziałek K idzie na rozmowę. Mam nadzieję, że też coś z tego wyjdzie. A Ty jesteś '91rocznik?
tak jesstem rocznik 91 :) :tak:
Konniczynka nie dziekuje zeby nic nie zapeszyc;-)
martynka yyy to nie za fajnie. Mysla ze jak Mloda mama to ze zle dziecko wychowa ze nie da rady,echh...ech trzymam kciukasy zeby bylo ok:)

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza Uwielbiam pierogi z kapustą, ale nie potrafię dobrego farszu zrobić :-( Wpraszam się do Ciebie :-D
Nie ma chyba nic bardziej stresującego niż problemy finansowe :-( Jak P. był bez pracy, to i między nami było gorzej, bo nerwowi byliśmy.
martynka A dlaczego mieliby ci zabrać córkę?

Ostatnia edycja:
Do góry