reklama
themartynka2010
Fanka BB :)
Ale nudy u mnie dzis.. dzis na obiadek mielismy mielone z ziemniaczkami i surówka..
kiniorek91
Gosia no to fajnie! 3 mam kciuki żeby wyszło! W poniedziałek K idzie na rozmowę. Mam nadzieję, że też coś z tego wyjdzie. A Ty jesteś '91rocznik?
martynka no to obiadek miałaś pycha! Ja dzisiaj placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym i zupa pomidorowa.
martynka no to obiadek miałaś pycha! Ja dzisiaj placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym i zupa pomidorowa.
themartynka2010
Niomm... a teraz nudy nie samowite... a kolacyjke robi narzeczony przy swiecach winko juz kupił.. i spagetti ma robic ....
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
A mi się dziś nie chciało robić obiadu, P. w pracy, a ja się objadłam żelkami i waflami ryżowymi z masłem
Gosia Trzymam kciuki
Mała mi wyje, ale jak ją na rękach ponoszę, to się uspokaja, by po chwili znowu syrenę włączyć :-( i tak już godzinę, zaraz opieka społeczna się zjawi :-/
Gosia Trzymam kciuki
Mała mi wyje, ale jak ją na rękach ponoszę, to się uspokaja, by po chwili znowu syrenę włączyć :-( i tak już godzinę, zaraz opieka społeczna się zjawi :-/
Liza
u mnie sie kapusta gotuje na pierogi a wiec zapachy w domuuu... kurcze troszke dolka zlapalam przez te problemy finansowe ale staram sie o tym nie myslec... fakt zeby dzieci mialy wszystko...;]]]
themartynka2010
ja mam doczynienia z opieka społeczna ... poszłam prosic o pomoc jaka kolwiek bo nie jest łatwo ale oni zamiast pomóc to oni chca mi gabrysie zabrac... mam nadzieje ze nie zabiora jej bo wszystkich pozabijam z tej opieki społecznej.....
tak jesstem rocznik 91Gosia no to fajnie! 3 mam kciuki żeby wyszło! W poniedziałek K idzie na rozmowę. Mam nadzieję, że też coś z tego wyjdzie. A Ty jesteś '91rocznik?
Konniczynka nie dziekuje zeby nic nie zapeszyc;-)
martynka yyy to nie za fajnie. Mysla ze jak Mloda mama to ze zle dziecko wychowa ze nie da rady,echh...ech trzymam kciukasy zeby bylo ok
Ostatnia edycja:
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Eliza Uwielbiam pierogi z kapustą, ale nie potrafię dobrego farszu zrobić :-( Wpraszam się do Ciebie
Nie ma chyba nic bardziej stresującego niż problemy finansowe :-( Jak P. był bez pracy, to i między nami było gorzej, bo nerwowi byliśmy.
martynka A dlaczego mieliby ci zabrać córkę?
Nie ma chyba nic bardziej stresującego niż problemy finansowe :-( Jak P. był bez pracy, to i między nami było gorzej, bo nerwowi byliśmy.
martynka A dlaczego mieliby ci zabrać córkę?
Ostatnia edycja: