reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja wybierałam zdjęcia z każdego miesiąca danego roku... Tych zdjęc mam w 3 i troche... :):)
Teraz to co Was pokazałam chce wywołac w formacie A4 i dac w antyrame :D:D

Patrycja fajny pomysł z tymi zdjęciami do wywołania. Ja jak mały się urodzi to pewnie też zrobię jakiś kolaż.

Ech... No i lekko humor mi spadł. A tak się fajnie dzień zapowiadał.
Jednak sobotę i niedzielę spędzę z K. Dostał odpowiedź na wysłane CV że w poniedziałek ma przyjść na rozmowę. Niby fajnie bo może w końcu się coś ruszy w dobrym kierunku. Tylko szkoda że padło akurat teraz jak w końcu miał zostać na dłużej :( ... A się tak nastawiłam na to że będziemy w końcu dłużej razem. No trudno. Teraz tylko nie mogę zacząć płakać bo już mi się zbiera...

kiniorek wiem ze łatwo mówic , bo sama ostanio mam zły chumor i wogóle.. Ale musisz to zrobic dla dzidzi którą nosisz. Ona mardzo wyczuwa Twój nastrój

Przyznaję, że nadrobiłam tylko 7 stron, a 50 zostawiłam na "kiedyś, przy okazji";-)
Też jestem z tych niskich- 158:-D P. też kurdupel i Emilka tylko w 10centylu (do następnego ważenia pewnie spadnie na niższy, bo coś nie zauważyłam, żeby z ubranek wyrastała ;-))
kamcia jak się dzisiaj czujesz? Ja to miałam zupełnie bezobjawową ciążę (poza rosnącym brzuchem:-p) i naprawdę świetnie wspominam ten okres. Wtedy pierwszy raz od dzieciństwa miałam ładną cerę i nie musiałam myć codziennie włosów:-D
malwina Nawet moja mała wytrzymuje z 1 drzemką, więc Zuzia tym bardziej:tak:
lolkak Zaparcia po jabłku:szok: Emilka dziś odgryzała sobie jabłko ode mnie. Nie wiem, jak ona to robi tylko 2 zębami:-D
martynka śliczna córeczka:tak:
fikusek Czy Alanek kiedykolwiek płakał na szczepieniu?:szok:
obudziłam się w bluzce,bluzie,nawet w opasce na głowie- ale bez spodni :-Dhaha-chociaż o tym pomyślał ;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: typowy facet:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kaama Julka po urodzeniu to się prawie w rożku nie mieściła, a moja w takim się topiła:-D Super w tym kitku wygląda:tak:
patrycja Fajne zestawienie zdjęć. :tak:
kiniorek Na pewno hormony mają spory wpływ na twój humor, na pewno będzie lepiej:tak:

Miałam nadzieję, że dziś zacznę już załatwiać formalności w pracy, a tu dooopa. Babka z kadr zadzwoniła, że już zgoda jest wszystkie pieczątki, ale żebym dopiero na początku przyszłego tygodnia przyszła:wściekła/y: I się odwlecze:angry: grafik już teraz zostanie ułożony, a ja będę dopisana dopiero, jak załatwię formalności i mogę tylko pomarzyć o jakichkolwiek prośbach grafikowych:angry: a ma kilka dni zajęć na uczelni w marcu...

reklama
Do góry