Przyznaję, że nadrobiłam tylko 7 stron, a 50 zostawiłam na "kiedyś, przy okazji";-)
Też jestem z tych niskich- 158
P. też kurdupel i Emilka tylko w 10centylu (do następnego ważenia pewnie spadnie na niższy, bo coś nie zauważyłam, żeby z ubranek wyrastała ;-))
kamcia jak się dzisiaj czujesz? Ja to miałam zupełnie bezobjawową ciążę (poza rosnącym brzuchem
) i naprawdę świetnie wspominam ten okres. Wtedy pierwszy raz od dzieciństwa miałam ładną cerę i nie musiałam myć codziennie włosów
malwina Nawet moja mała wytrzymuje z 1 drzemką, więc Zuzia tym bardziej
lolkak Zaparcia po jabłku
Emilka dziś odgryzała sobie jabłko ode mnie. Nie wiem, jak ona to robi tylko 2 zębami
martynka śliczna córeczka
fikusek Czy Alanek kiedykolwiek płakał na szczepieniu?
obudziłam się w bluzce,bluzie,nawet w opasce na głowie- ale bez spodni
haha-chociaż o tym pomyślał ;-)
typowy facet
kaama Julka po urodzeniu to się prawie w rożku nie mieściła, a moja w takim się topiła
Super w tym kitku wygląda
patrycja Fajne zestawienie zdjęć.
kiniorek Na pewno hormony mają spory wpływ na twój humor, na pewno będzie lepiej
Miałam nadzieję, że dziś zacznę już załatwiać formalności w pracy, a tu dooopa. Babka z kadr zadzwoniła, że już zgoda jest wszystkie pieczątki, ale żebym dopiero na początku przyszłego tygodnia przyszła
I się odwlecze
grafik już teraz zostanie ułożony, a ja będę dopisana dopiero, jak załatwię formalności i mogę tylko pomarzyć o jakichkolwiek prośbach grafikowych
a ma kilka dni zajęć na uczelni w marcu...