reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja wybierałam zdjęcia z każdego miesiąca danego roku... Tych zdjęc mam w 3 i troche... :):)
Teraz to co Was pokazałam chce wywołac w formacie A4 i dac w antyrame :D:D

Patrycja fajny pomysł z tymi zdjęciami do wywołania. Ja jak mały się urodzi to pewnie też zrobię jakiś kolaż.

Ech... No i lekko humor mi spadł. A tak się fajnie dzień zapowiadał.
Jednak sobotę i niedzielę spędzę z K. Dostał odpowiedź na wysłane CV że w poniedziałek ma przyjść na rozmowę. Niby fajnie bo może w końcu się coś ruszy w dobrym kierunku. Tylko szkoda że padło akurat teraz jak w końcu miał zostać na dłużej :( ... A się tak nastawiłam na to że będziemy w końcu dłużej razem. No trudno. Teraz tylko nie mogę zacząć płakać bo już mi się zbiera...

kiniorek wiem ze łatwo mówic , bo sama ostanio mam zły chumor i wogóle.. Ale musisz to zrobic dla dzidzi którą nosisz. Ona mardzo wyczuwa Twój nastrój

Przyznaję, że nadrobiłam tylko 7 stron, a 50 zostawiłam na "kiedyś, przy okazji";-)
Też jestem z tych niskich- 158:-D P. też kurdupel i Emilka tylko w 10centylu (do następnego ważenia pewnie spadnie na niższy, bo coś nie zauważyłam, żeby z ubranek wyrastała ;-))
kamcia jak się dzisiaj czujesz? Ja to miałam zupełnie bezobjawową ciążę (poza rosnącym brzuchem:-p) i naprawdę świetnie wspominam ten okres. Wtedy pierwszy raz od dzieciństwa miałam ładną cerę i nie musiałam myć codziennie włosów:-D
malwina Nawet moja mała wytrzymuje z 1 drzemką, więc Zuzia tym bardziej:tak:
lolkak Zaparcia po jabłku:szok: Emilka dziś odgryzała sobie jabłko ode mnie. Nie wiem, jak ona to robi tylko 2 zębami:-D
martynka śliczna córeczka:tak:
fikusek Czy Alanek kiedykolwiek płakał na szczepieniu?:szok:
obudziłam się w bluzce,bluzie,nawet w opasce na głowie- ale bez spodni :-Dhaha-chociaż o tym pomyślał ;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: typowy facet:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kaama Julka po urodzeniu to się prawie w rożku nie mieściła, a moja w takim się topiła:-D Super w tym kitku wygląda:tak:
patrycja Fajne zestawienie zdjęć. :tak:
kiniorek Na pewno hormony mają spory wpływ na twój humor, na pewno będzie lepiej:tak:

Miałam nadzieję, że dziś zacznę już załatwiać formalności w pracy, a tu dooopa. Babka z kadr zadzwoniła, że już zgoda jest wszystkie pieczątki, ale żebym dopiero na początku przyszłego tygodnia przyszła:wściekła/y: I się odwlecze:angry: grafik już teraz zostanie ułożony, a ja będę dopisana dopiero, jak załatwię formalności i mogę tylko pomarzyć o jakichkolwiek prośbach grafikowych:angry: a ma kilka dni zajęć na uczelni w marcu...

reklama
Do góry