reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula nie mam maila od Ciebie:no:

kamaa śliczna córa :-D a jakie ma fajne włoski..
moja to wiecznie łysa:-p no prawie łysa:-D
martyna tez masz słodką tą córeczkę:tak:
fikusek dzielny synek .. moja ostatnio tez nie płakała a miała szczepionkę w dwie nóżki:tak:

co do teściowej, moja jest ok , ale jak za dużo czasu z nią nie spędzam:-p
na dłuższą metę denereuje mnie jej gadanie... mówi za dużo ,i czasem rzeczy bez sensu które nikogo nie interesują;-)
poza tym jest ok .. zawsze mói że w nasze sprawy się wtrącać nie będzie bo my mamy swoje życie , a ona jest starszej daty i za jej czasów było inaczej:-Di cieszy mnie to bardzo;-)

no nic ja zmykam z małą na spacerek , obiadek już zjadła.. więc pewnie zaśnie w drodze:tak:
aha miałam wstawiźć zdjęcia z wczoraj , ale to wieczorkiem , jak D pójdzie do pracy i beę miałą chwilę dla siebie;-)

reklama
Fikusek brawo dla Alanka :-)
Kama ja do swojej tez mówie na "Pani" :eek:

A ja siedziałam nad kolarzami zdjęć..... no i zrobiłam :-)
oto efekt :):)

Załączniki

• Pierwszy rok z życia Sebusia.jpg
    Pierwszy rok z życia Sebusia.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 41
  • Drugi rok  z życia Sebusia.jpg
    Drugi rok z życia Sebusia.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 42
  • Trzeci rok z życia Sebusia.jpg
    Trzeci rok z życia Sebusia.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 39
  • Pierwszy rok z życia Kubusia.jpg
    Pierwszy rok z życia Kubusia.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 39
  • Czwarty rok z życia Sebusia.jpg
    Czwarty rok z życia Sebusia.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 35
Patrycja śliczne fotki:) masz na prawdę śliczne dzieci. A Kubuś ma niebieskie oczka? Ciężko mi ich momentami odróżnic od siebie bo chyba mieszałaś foty Kuby z małym Sebciem, co?

ahaaa nie zauważyłam podpisów:D na dole
Rety to Seba jak Kubuś wyglądał:D

Martynka już 2h śpi. Choc chyba się przebudza

Ostatnia edycja:
Vegas tak Kuba ma niebieskie oczka....
Oni za czasów niemowlęcych bardzo byli podobni do siebie.... im Kuba starszy tym róznica większa :):)

reklama
Do góry