reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa u mnie tez bez smoka nie ma spania:-D, kilka dni temu tez próbowałam i nawet nie było mowy o zasnieciu:-p a dzis zasnął. Nawet jak całej nocy tak nie przespi to trudno ja sie tak ciesze bo w koncu wiem ze jestem blizej niz dalej
daffi to zrób jutro tą fotkę:-p jestem ciekawa bo jakos nie umiem sobie tego wyobrazić
trinaa ciesze sie ze tak miło spedziliscie czas,a co do telefonów to mamy to samo tylko ze to T.zawsze narzeka ze do mnie dzwonią:-D
anetka mój tez mnie bije wczoraj go nawet do kata postawiłam tak mnie w twarz klepną dzis tez próbował ale sie powstrzymał stwierdził nie nie i jak reka odjał chyba sobie o kącie przypomniał
Fikusek Kacper w wieku alana tez przechodził takie cos trwało jakies 3-4 tyg. Odstawiał histerie na spacerze, w domu nie wiedział co maze sobą zrobić ciagle tylko ryczał
Elizka weź nawet o zimie nie pisz, mnie to dosłownie przeraza:/ u nas sie nagrzac nie moze mamy cały czas 17C niby nie jakos mało ale młody w ciaz z zimnymi stopami i dłońmi łazi:/
Vegas mój chodzi i chodził po wszystkim ale jak ma cos do wyboru np chodnik albo błoto to zawsze wybiera to drugie:-D. A w sklepie mi nie ucieka bo w wózku siedzi:-p

reklama
fikusek jak na tak to jeszcze pół biedy ;-) u mnie jest tak "Zuziu, kochasz mamę?" - "NIE!", "Idziemy spać?"- "NIE!", "chcesz jeść?"- "NIE!" i tak w kółko :sorry2:

Alan nie umie glowa krecic na nie:-D w ogole cofnal sie z rozwoju bo gadac przestal:-D

Lolkak to fajnie pilnowanie dziecka u twojego meza wyglada:D

a dziś Martynka dostała od babci jedną książkę z serii tych książek 'Martynka' - dostała 'Martynka na wakacjach u babci', babcia była tak zachwycona, że jej to dała a Mała była zachwycona książeczką może niecałe 5min bo w niej były koniki, które Mała lubi, a potem już nie była zainteresowana:p Martynka ma 2 ulubione książeczki, a w zasadzie nawet 3. Jedna o zabawkach, druga o ubraniach dla dzieci a trzecia to śpiewnik polsko angielski dla dzieci, już połowy kartek nie ma bo Martynka uczyła się z kilka miechów temu przewracac kartki;D

Umi Młoda w marketach też zawsze w wózku siedzi, uwielbia to, zawsze po zakupach jak ją wyciągam to jest płacz, ale w sklepie niedaleko domu, taki mały sklep, to idę z nią na rękach lub w wózku a potem wyciągam z wózka i biorę ją do sklepu i tam drepta. Albo w sklepie Centrum nie ma wózków takich co można dziecko włożyc to jak wybierałam wczoraj mleczko do demakijażu to mi próbowała uciekac:p

Ostatnia edycja:
umi Zuza mnie dzisiaj biła po ramieniu jak kazałam jej spać:dry:

fikusek może i dobrze, że nie umie kręcić głową na NIE:-)

edit:
Vegas ZUza lubi książeczkęo częściach ciała i tam na jednej stronie są gołe dzieci i Zuzia zawzięcie pokazuje pupęi mówi, że dzidzia robi siusiu:-p bo siedzą na nocniczku

Ostatnia edycja:
Fikusek ale "mirena"to wkładka hormonalna. a Ty piszesz o spirali to dwie rózne rzeczy :-p

Przestańcie z tą zimą i tak macie lepiej u Nas jak zwykle najzimniej, w nocy -20 :dry:

Cały dzień w piecu palę bez przerwy, a J musi w nocy przynajmniej raz rozpalać zeby z rana 15 stopni w domu nie było :no:

moja nie umie kręcic przecząco głową, ale słowo 'nie' lubi:) i wtedy jak to wypowiada to się śmieje:) aaa nie opowiadałam Wam, że dziś Mała na śnie mówiła 'koko koko' i biła sobie brawo;D;D aż musiałam oświecic światło bo nie dowierzałam, że gada przez sen;D

reklama
Eliza nawet mnie nie załamuj z tą zimą:szok::-D

anetka jakoś mam smaka na lody ostatnio:-p

Vegas no to niezła czytelniczka z Martynki:-) fajnie to musiało wyglądać jak tak gadała przez sen:-D;-)

umi udało się jakoś oderwać,ale zobaczymy kiedy teraz następnym razem będzie okazja;-)

lolkak faktycznie mądre dziecko,nie chce się od małego uzależniać od komputera;-)

Ostatnia edycja:
Do góry