reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heloł :p

alez dawno mnie tu nie bylo:p
ale mialam bardzo duzo spraw na glowie.... chodzilam od lekaqrza do lekarza,co chwila jakies badania. Wszytko jest ok na cale szczescie . A latalam tak bo starsznie w glowie mi sie krecilo no i przyczyny nie ma,jedynie ze po lekach...
Teraz postaram sie byc na biezaco.

reklama
Daffi o widzisz nie widac całkowicie tego schowka to fajnie tak:-) my mamy takąkanape ze schowkiem to w niej juz ten schowek sie delikatnie odznacza dla tego pytam:-) Ja jak bede kupowac to własnie obowiazkowo schowek musi byc bo ja nie lubie poscieli scielic:-D
anetka Powiedz jeszcze ze Zuzia jak ktos powie Jezu to ona konczy mówiać Maria :-p:-D
paula mój tez jedynak a z wszystkimi by sie zamieniał tzn czasem ma odpały ze chce cos komus zabrac ale jak sie go upomni to sie słucha:-) jego szczescie:-p
Vegas wiesz co moze to i lepiej ze go nie ma? a z drugiej strony to jestescie ze sobą na dobre i złe a nie tylko wtedy kiedy ty masz dobry humor

nom wysuwa sie najpier jedna czesc i jak ona sie wysunie to widac schowek ale tzreba cagnac dalej by rozlozyc clakiem. dodam ze ta jednoosobowka jest dla doroslego takze:D ja spalam na tym i nogi nie wystaja mi:D
jutro zreszta tzrasne fotke to pokaze ci:D

fikusku witam cieplo i tu:)

witam się wieczorowo;-)

Daffi dobrze,że wynik wyszedł ujemny:-) sprytna i fajna ta kanapa:-)

koniczynka biedna malutka Emilka,oby się tak długo nie męczyła :*

Vegas fajnie,że mama wyszła z taką propozycją:-) a samopoczucie na pewno Ci się poprawi:*

paula właśnie szukam takiego pakietu na allegro:-) w sumie to mogłabym przejąć jakieś rzeczy od siostry po jej małym,ale powydawała je jakimś koleżankom i łóżeczko też,więc lipa:-p kupię mu kilka nowych i zostawię na jakieś większe wyjścia,bo faktycznie szkoda wydawać kasę na coś z czego zaraz wyrośnie,albo wcale tego nie założy:tak::-) a Zuzia pewnie się tego oduczy ;-)

umi gratuluje usypiania bez smoka:-)

a my wybraliśmy się do przyjaciół popołudniu,też w sumie młode małżeństwo,fajnie sobie pogadaliśmy i co najważniejsze nie dzwonili z roboty do Michała - -chyba cud:-p teraz Miki ogląda jakąś strzelankę w tv,a ja mam miche lodów i leniu****e póki mam możliwość;-)

ja mam na poprawę humoru czipsy i Colę:D a mogłam se piwko kupic, o:p ale nie kupiłam to bezalkoholowo będzie.

Umi gratuluję zasypiania bez smoka Kacprowi, mam nadzieję, że nocka będzie ładna.

fikusek kope lat ;-) co u Ciebie wiecej? jak mały rozrabiaka?;-)
umi gratulacje uspienia malego bez smoka:tak:

Yyy cos zaczyna wiać za oknem.... wiecie ze od piatku ma przyjsc zima, zawieje i zamiecie? brak słów....:-(

trina łee ja też chce lody :-p
Dobrze, że nie dzwonili z pracy, możecie sobie razem czas spędzić.
A takich "mega paczek" dla noworodka na allegro jest pełno i naprawde warto przejrzeć :tak: ja teraz patrzyłam dla Zuzi ale jak coś ciekawego było to cena ok. 400 zł albo i więcej, a to trochę za dużo, żeby na raz tyle wydać..

ja mam na poprawę humoru czipsy i Colę:D a mogłam se piwko kupic, o:p ale nie kupiłam to bezalkoholowo będzie.

Umi gratuluję zasypiania bez smoka Kacprowi, mam nadzieję, że nocka będzie ładna.

zapraszam do mnie na piwo:p ale wez chipsy:-D

edit

Eliza Alan teraz jakis trudny okres ma,jest nie do wytrzymania,buczy caly czas i kij wie o co mu chodzi:-) caly czas buuu i buuu

zapraszam do mnie na piwo:p ale wez chipsy:-D

edit

Eliza Alan teraz jakis trudny okres ma,jest nie do wytrzymania,buczy caly czas i kij wie o co mu chodzi:-) caly czas buuu i buuu
no proszę kogo ja tu widzę:p witaj spowrotem;) mam nadzieję, że ze zdrówkiem będzie lepiej. A po jakich tabsach masz takie jazdy? OK wpadam zaraz, biorę czipsy, mam ostrą paprykę;D

reklama
no proszę kogo ja tu widzę:p witaj spowrotem;) mam nadzieję, że ze zdrówkiem będzie lepiej. A po jakich tabsach masz takie jazdy? OK wpadam zaraz, biorę czipsy, mam ostrą paprykę;D

uwielbiam ostra papryke:-D
a leki to te na moje stany lekowe:/ ostatnio mialam dopisany nowy i chyba po nim.... czasami mam taki dzien ze potrafie caly przespac

bylam u gina mialam cytologie i w nastepnym tyg ide po wynik, Dal mi tablety anty Logest:-) ale jeszcze ich nie wzielam, pytalam o spirale i powiedzial ze 220-230 zl z zalozeniem:-) wiec na to sie zdecyduje,mam tez nadzerke ktora musze wypalic przed spirala.

Do góry