reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula ja wariatka!? :-D gdziesz by skąd :-D spokojny człowiek :-p

Fikusek przed chwilą sobie poczytałam o spiralce i się lekko przeraziłam, jakies nitki wystające :dry: że często wypada.
Wkładka domaciczna – Wikipedia, wolna encyklopedia

I poza tym nie wygląda dobrze.
Chyba pójde prywatnie podpytam, jakoś boję się na NFZ zakładać.

Vegas śliczne zdjęcia.

reklama
a ja mam tabsów na 4 miechy:) i nie muszę się martwic:) Boże jaka oszczędnośc. Kupiłam dziś 4 opakowania tabsów i dałam 46zł a jak brałam plastry to jedno opakowanie kosztowało niecałe 50zł hehe:D

A kiedy będziesz zakładać?

To ja mam pomysł Ty przetestuj na sobie :-D, opowiesz mi jak wrażenia, to może wtedy się przekonam do niej, bo jak ja razie to jestem na bardzo duże nie.

A na coś muszę się w końcu zdecydować.
oj nie wiem jeszcze iedy,chce przetestowac jeszcze te tabsy co mi wypisal no i z nadzertka sie uporac no i odlozyc ta kase:d

nie drukowac tyle bo jutro bedzie za duzo czytania :-D

Fikusek, moja nadzerka na szczescie sama sie ulotniła.... wymrażania bałabym sie... :no: a teraz jade juz pół roku na azalii, mam jeszcze na jedno opakowanie i do gina musze jechac znow:/ ehhh

Fikusek, moja nadzerka na szczescie sama sie ulotniła.... wymrażania bałabym sie... :no: a teraz jade juz pół roku na azalii, mam jeszcze na jedno opakowanie i do gina musze jechac znow:/ ehhh

Paula na plastry to troszeczkę przy gruba jestem :dry: im więcej kg tym mniejsza skuteczność.

A z przedszkolem, to jeśli ją przyjmą bo będzie miała wtedy 2 lata i 7 m. to pewne, mam dość siedzenia w domu, i też chcę żeby miała kontakt z dziećmi.
Do przedszkola mamy 5 km.

Ja chyba zdecyduję się na tą:
: WK

reklama

mi mowil o wypalaniu,nie boje sie bo pytalam kilku osob co to mialo i nie boli:-) a mowil ze jest srednia wiec wole dla swietego spokoju sie jej pozbyc:-)

Do góry