reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka po ramieniu to pół biedy mój jak bije to celuje w twarz bo wie ze zaboli ewentualnie jak nie moze dostać to próbuje ugryźć:/:no: w Niedziele mnie uryzł w reke tak ze az mi łzy wyszły. Jak ta wyrodna matka delikatnie mu oddałam a ten z takim zdziwieniem na mnie patrzył bo ja przeciez nigdy nic mu nie zrobiła:sorry2:. A potem stwierdził "tapek ty ty" czyli ciapek( tak na niego mówimy jak sie przwróci) i sam sobie pogroził
Vegas o takich sklepach mówisz, my chodzimy do takiego osiedlowego to mały sie zachowuje jak dzikusek jakiś:-D ale nie ucieka wrecz przeciwnie za wszelką cene chce wejść zalade do pań które sprzedają:confused2:

A co do ksiażeczek to Kacper lubi Ksiazeczke z dziecmi ze np Tomek sie bawi Ania śpiewa i takie tam i jeszcze Krówke ślicznotke uwielbia:-D normalnie rolnik mi rośnie lubi jeszcze hipopotama brzechwy i smoka. Reszte tez lubi ale te mu trzeba czytac co dziennie

edit lolkak no nie dziwie się

reklama
Trina, Paula Do tej pory nie kupiłam małej żadnego ubranka:szok: Jak na razie wszystko dostałam- całą wielką walizkę ubranek po siostrzenicy i ubranka-prezenty od znajomych i rodziny, a że Emilka jest malutka, to długo nosi najmniejsze rozmiary (te, których dostała najwięcej). P. jedynie skarpetki dokupił:-)
Dała mu buzi,przytuliła,zrobiła cacy,pokazała gdzie ma oko,nos i włosy.. a później jedno zajęło się jednym butem, a drugie zajęło się drugim butem.
:-D:-D:-D:-D
umi Też nienawidzę ścielić łóżka, dlatego u nas pościel jest nakrywana kapą :-)Gratuluję sukcesów bezsmoczkowych. Ja na razie w nocy nie będę małej żałować smoczka- niech to będzie pociecha w czasie trudnego ząbkowania;-)
fikusek witam po długiej przerwie:-) Moja z kolei tylko kręci głową na "nie", na "tak" nie potrafi. Sprawia jej to frajdę, choć nie wie pewnie jeszcze, co to znaczy:-)
vegas A twój mąż nie miewa gorszych dni?! :wściekła/y:
lolkak Mój ostatnio małej też coś na kompie puszczał, ale jak się go zapytałam, czy chce małą przyzwyczaić, żeby taki tryb życia jak on prowadziła (typowy kanapowiec uzależniony od kompa i tv), to odwrócił laptopa. Szkoda, że nie mogę wywalczyć wyłączania tv:-( Jak P. jest w domu, to tv musi być włączona, mimo że on na lapku siedzi i wcale nie ogląda ani nie słucha tv:wściekła/y:
Naszła mnie ochota na chipsy...
P. wrócił, zajął się małą, bo dalej popłakiwała, a ona cały czas się za mną rozglądała. Wczoraj u dziadków też mnie szukała. Przez te zęby przylepa się z niej zrobiła i częściej chce być do piersi przystawiana, a tymczasem od marca chcę do pracy iść:dry: Chyba jak te górne zęby wreszcie wyjdą, będę się z nich bardziej cieszyć niż z pierwszego ząbka:dry:

Fikusek właśnie o tą hormonalną mi chodzi, po niej nie ma się okresu dlatego nie jest polecana dla planujących dzieci.
A ty bedziesz którą zakładać tą zwykłą?
Ja też chcę to zwykłą tylko jakoś stracha mam, że coś mi w środku spartolą :dry:

Umi o kurcze.... nie zazdroszczę, jak sobie pomyslę że Julka też tak będzie się buntować to aż mnie ciary przechodzą :no:

z dziś trochę fotek:) no i jedno z nocy. Mała spała ze mną od godziny 1 do rana kiedy to ja schodziłam z neta bo jak Małż ma nocki to tak śpimy z Perłą razem

DSCN2381_800x600.jpgDSCN2386_800x600.jpgDSCN2404_450x600.jpgDSCN2461_450x600.jpgDSCN2473_450x600.jpg

moja nie lubi miec czytanych książeczek, woli jak jej mówię co jest na obrazkach, ona mi pokazuje paluszkiem coś i mówi 'ym' i ja jej mówię co to:-D już parę książek pewnie zna na pamięc:-) zwłaszcza, że bezbłędnie na krowę mówi mu, na psa łał łał a na kotka miał. Na kaczkę ka ka:-)

Fikusek właśnie o tą hormonalną mi chodzi, po niej nie ma się okresu dlatego nie jest polecana dla planujących dzieci.
A ty bedziesz którą zakładać tą zwykłą?
Ja też chcę to zwykłą tylko jakoś stracha mam, że coś mi w środku spartolą :dry:

Umi o kurcze.... nie zazdroszczę, jak sobie pomyslę że Julka też tak będzie się buntować to aż mnie ciary przechodzą :no:

no ja ta zwykla chce bo po hormonach zle sie czulam. Ja sie znowu boje ze na miedz moge byc uczulona:-) nie wiem jak to sprawdzic.

edit
Vegqas swietne fotki:-)

Koniczynka- mi na szczęście tv juz teraz nie odpala jak z dzieckiem siedzi,od czasu do czasu radio z muzą oczywiście mało odpowiednią dla dzieci ;-) Za to komp musi być wrr

Umi -ciapek dobre :-D

O matko dziewczyny dobrze,że gadacie o anty ;-) Zostały mi 3 ostatnie tabsy. Muszę do gina pójść ;-) :-D

Vegas jak zawsze świetne fotki :-)

chwila nie bylo czlowieka i juz ile nadrukowane:-p
Byłam przy piecu, ale wieje :dry:

O teraz mi sie otworzylo to zdjecie co Daffi łóżko / kanape pokazala, ja mam cos w podobie:-) jutro tez moge fote wstawic...:-p
Lolkak niezle;-)

Dobra ja ide na łóżko, obejrze do konca "miedzy nami mamami" na tvn style i ide spac....
Dobranoc

reklama
Do góry