Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
witam się w kiepskim nastroju. Z Małżem 2 dni za dobrze było, ja dziś miałam ciut spadek humoru, Jemu to nie podpasiło i już 3.5h u swojej mamusi siedzi;/ raczej przed robotą tu już nie wróci. Masakra co za chłop. Ja to muszę miec tylko program IDEALNA bo inaczej on nie jest zadowolony..;/
Misia zasnęła ok 19.30. Wcześniej się pluskała, za dnia mało spała bo 30min, na zakupach dziś byłyśmy z moją mamą, zaproponowała, że pojedzie z nami
szok. Kupiłam Małej w Biedronce pampki Jumbo te z Huggies było 99szt za 38zł. Lub 39zł, nie pamiętam dokładnie. Tak czy siak opłaciło się a jakieś musiałam kupic bo już prawie nie mieliśmy.
Koniczynka biedna Emilka
mam nadzieję, że czopek zadziała;* lub jakaś maśc na dziąsełka.
Daffi kurcze a ja myślałam, że na takie wyrko to 3latki idą a nie takie małe dzieciuszki hehe. Moja lubi swoje łóżeczko, więc nie planujemy w najbliższej przyszłości jej zmieniac.
Misia zasnęła ok 19.30. Wcześniej się pluskała, za dnia mało spała bo 30min, na zakupach dziś byłyśmy z moją mamą, zaproponowała, że pojedzie z nami
Koniczynka biedna Emilka
Daffi kurcze a ja myślałam, że na takie wyrko to 3latki idą a nie takie małe dzieciuszki hehe. Moja lubi swoje łóżeczko, więc nie planujemy w najbliższej przyszłości jej zmieniac.