reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi ta kanapa jest w porządku, ale Zuza nie chce przespać na niej całej nocy, zawsze przychodzi do nas i pomyślałam, że może czas na takie "dorosłe" łóżko, może tam będzie lepiej spała :-p
Poza tym kanapa troszkę nam sie na szwach popruła, a ciężko to zszyć.

anetka no ja poczekam na wrazenia Zuzi w takim razie bo mialam małemu na 2 urodziny kupic ta kanape ale moze jak Zuzia bedzie przesypiac noce w takim dorosłym łózku to takie mu zafunduje ale watpie zeby u małego o to własnie chodziło bo mnie sie wydaje ze u nas jest to przeogromna potrzeba przytulenia

umi ja to już sama nie wiem. Jak Zuza jest u siebie to budzi się, wstaje i leci do nas, a u nas potrafi ładnie spać, obudzić się tylko raz i spać dalej.. zobaczymy :-)

odebralam wyniku posiewu i wynik na szczescie ujemny.

Anetko mimo wsyztsko gratuluje.. juz blizej niz dalej.

Umi u nas np nie wazne czy lozko nasze czy jej byle nie lozeczko... ono cale sie trzesie jak sie julka rusza no i szelesci material.... mysle ze to to no i potrzeba u julki jest spania na puchatej poduszce takiej jak my. ona kocha takie poduszki.

My dla Julki mamy taka kanape:

daffi i julka śpi juz na tej kanapie???

bo my myslismy ze jak Z bedzie miała 2 latka to zeby jej cos takiego kupić. Teraz to ja bym sie bała ze spadnie, bo ona strasznie wędruje po łózeczku

gosia To trzymam kciuki za kolejne staranka.
kamcia Dobrze, że to jajko yło na śniadanie, a nie na kolację, bo walentynkowy wieczór mógłby być mniej przyjemny ;-D
hehe no byłoby nie za ciekawie..

na szczęście juz mniej boli .. mam tylko bąble na górnej wardze i na dziąśle:confused2:

ViKamcia te łóżeczko "księżniczkowe" też śliczne :tak: no ale jak dla mnie za drogie. My zdecydowaliśmy, że kupimy te ŁÓŻECZKO DLA JUNIORA + BARIERKI + SZUFLADA (1450536021) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Do tego wiadomo- materac, jakiś ładny kocyk, poduszeczki i też będzie ładne ;-)
Współczuję poparzenia.. oby szybko zeszło :tak:

Zuza mnie wkurza, bo nie chce iść spać :dry: Jak mi później padnie to się wkurzę :dry:
Ja za to jestem strasznie śpiąca, oczy mi się same zamykają :sorry2:
to łóżeczko też fajniusie.. no i zawsze można nakleić tam na blacie naklejki;-):-p i pomalować na kolorek ... śliczne
wynalazłam takie cuda i to wszystko w rozmiarze 68:-D tylko raczej dżinsy to kiepski pomysł dla niemowlaka:dry:

super ciuszki...

a jeszcze co do łóżka to moja mała śpi właśnie też na zwykłym już od dawna(2osobowym żeby nie spadła).. hmm niech pomyslę miała 10 miesięcy jak już nie spała w łóżeczku bo nie chciała się dawać odłożyć ,
więc ją przeniosłam do dorosłego łózka , tyle że u nas w domu to są takie zwykłe z materacem , dlatego też szukam łóżeczka dla niej dziecięcego zeby miała swoje własne

Już myślałam, że czopek zaczął działać, ale mała dalej wyje :-( Dziś ma wyjątkowo ciężki dzień :-( Zaraz P. wróci, to może jej się humor poprawi. Ech, strasznie muszą ją te dziąsła boleć :-(

reklama
Daffi to super, że wynik ujemny! :tak:
Fajna ta Julki kanapa ;-)

ViKamcia malować nie będzie trzeba, bo chyba weźmiemy białe;-)

koniczynka współczuję..

A tu co taka cisza?:szok::szok: Myślałam,że będę musiała nadrabiać z 5 stron a tu zaledwie pół strony:-p
Zuza zasnęła przed 20, a ja czekam na męża :tak:

Do góry