reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Trina super te ubranka ale tak moim zdaniem takie ciuszki to na teraz dla Mikiego super;-) sama mam teraz dopiero dzinsy dla niego, bluzy, bluzeczki z krótkim rekawem i teraz sie nosi i na wiosne i lato bedzie sie nosic:-) bo takiemu szkarobi do 5-6mies szkoda mi bylo tak go ubierac, chyba ze wlasnie na jakies wyjscia.... a tak to spichy, body, pajace mu ubierałam:tak:

Kurcze laski bylam na dworze :szok: ale mnie przepiź**ło.... :no: i to bylismy tylko pół godziny.... Miki nie zasnol cale szczescie, teraz w lezaczku wariuje...

reklama
mnie się podoba jak dziecko jest tak ubrane "dorosło", fajnie to wygląda:-D ale w praktyce pewnie średnio się sprawdza,bo przy samym ubieraniu się trzeba nagimnastykować a małe się umęczy tylko i tyle z tego. Ale myśle,że tak ja Wy dziewczyny,będe go ubierała na większe wyjscia i wybiorę mu chociaż jedne te dżinsy,bo mi strasznie spodobały;-)

Eliza ja tylko wyszłam na taras na chwilę,żeby psa do ogródka wypuścić i też już mam szczerze dosyć,a jest tylko -1:szok:

No dokładnie Trina, jedne dzinsy mozesz miec, choc jak rodzisz w lato to i tak mysle ze sie nie przydadza, ja mialam taki dresik dla mikusia to zaczelam mu zakladac dopiero we wrzesniu :tak:

Co do pogody to porazka, taka ładna pogoda, u nas jest -2 ale przez ten wiatr to chyba jest z -10 odczuwalna:no:

P5141144.jpg
1633626.jpg

narazie zamówiłam coś takiego :-)

trina mi tez sie podoba jak małe dzieci są elegancko ubrane i wyglądaja "dorośle"

Zuzia dostala od babci calą pakę rzeczy i juz jako mała była fajnie ubierana.

A mi się nawet nosa nie chce wysciubic za okno P

trina super:-) uwielbiam pajacyki,mysle ze moze malemu kupie ze dwie sztuki ;-)
migotka wspolczuje.... ja niewiem co to kolki... moze cos jesz takiego ze maly tak reaguje?

ale tu pustkaaaaaaa.....

Anetka Gratuluje wyboru lozeczka:D
teraz tylko czekac az dotrze i Zuzia pochwali sie wrazeniami jak sie spalo:)

reklama
Malwina dziewczynki to już w ogóle można wystroić, że ho ho :-)

no pora wracać do domu, a dzisiaj takich ruch w tej pracy,że nic tylko siedziałam przy komputerze:szok: jak nie urok to sr....:-p
Michał jedzie z pracy,to akurat mnie zabierze przy okazji;-) miłego popołudnia życzę:* odmelduje się później:-)

Do góry