reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff Widzę że M bardzo delikatnie obchodzi się z różnymi przedmiotami :-D

to chyba nie do mnie :-D ja właśnie pisałam że można ;-)

Dlatego na miejscu Vegas już dawno bym test zrobiła.

A właśnie Vegas co z Tobą dostałaś @?

Ja dalej nie :wściekła/y: zastanawiam się czy warto 2 test robić.:confused:

reklama
Daff Widzę że M bardzo delikatnie obchodzi się z różnymi przedmiotami :-D

to chyba nie do mnie :-D ja właśnie pisałam że można ;-)

Dlatego na miejscu Vegas już dawno bym test zrobiła.

A właśnie Vegas co z Tobą dostałaś @?

Ja dalej nie :wściekła/y: zastanawiam się czy warto 2 test robić.:confused:

haha no mozna mozna zajsc w ciaze o to chodzi:D
kurcze a ty mi sie ciagle z konniczynka mylisz... bo to ona napisala wyzej o maslance itp

no to teraz widziecie jakiego mam delikatnego meza. jak to gdzies znajde to wdtawie chyba ze wyrzucialm.

Ostatnia edycja:
kama a nie lepiej wybrać się do ginekologa? wtedy będziesz miała pewność, że nie jesteś w ciąży ;-)

lolkak a próbowałaś mężusiowi dokładnie i dosadnie powiedzieć zeby był troche ciszej ?? wytlumacz mu wszystko bo faceci się naprawde nie domyślają sami takich rzeczy trzeba dokładnie, bardzo dosadnie i głośno, żeby zrozumiał i zapamiętał :)

Tynka on ni jest moim mężusiem póki co ;-):-):-D I nie raz już mu tłumaczyłam-zero efektów:dry:

Maja mnie rozbroiła przed chwilą :-D Wzięłam ja na karmienie, pociągnęła chwilę i wypluła cyca. Po czym zaczęła się w niego wpatrywać przez dobrych kilka minut, a potem macała go łapkami :-D Po macanku nieśmiało pociągnęła po raz kolejny :-D

Helloł

Gosdia brzuszek nie koniecznie musi opaść, ja do samego końca miałam wysoko :tak:

Kamcia Ty materialistko :-D tylko o prezenty Ci chodzi :-D:-D

Lecę dom ogarniać bo Julka dorwała się do miseczki po kaszce i caaała zalepiona jest :dry:
:-D:-D:-D:-D:-Dmyslę przyszłościowo.. hahah żeby dziecku przykro nie było:-p

dziewczyny to po ciąży wam się piersi nie zmniejszyły?? ja normalnie miałam C a teraz DD jak nie będę karmić to też takie zostaną ??
ja przed ciążą miałam duże C późńiej w ciąży DD a po ciąży D teraz mam znów DD ale chce moje C:-p

Daffi z tego co pamietam to chyba na rocznicę mu dawałaś ten brelok:tak:;-)

femme śliczna Ninka:tak: a jak jej się zabawa z mamusia podoba hihi

dzieci to mją pomysły na zabawy:-p

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry