reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KAAMAA - ooo to jest najgorsze :no: jak śpiąca i zasnąć nie może :-p

Mojej elmo włączyłam ona już te odcinki ma po 10 razy chyba obejrzane że jej się to nie nudzi :-D :-p

TRINAA - hehe dzięki w jej imieniu ;-)

ELIZA - no jest agentka :-p :-D

LOLKAK - faceci :sorry: nic nie poradzisz :-p

Kurde mama zaprosiła nas na obiad kapustkę zasmażaną robi mmmmm :-p uwielbiam a tak mi się nie chce tyłka ruszyć :-D ale pójdę :-p

reklama
Kaama to co ty myslisz ze daniel wazy ze 20 kg :-D on wazy ledwo 16kg wiec chodzi w 5 lub 4+ :D zazwyczaj mu kupuje dade junior w biedronce:D

No właśnie Ty to masz dobrze bajkę włączysz i po sprawie :-D

Nie no zasnęła, zajęło jej to 1h 10min :szok: express :-D

Lolkak Znam ten ból mój jeszcze oprócz tego wszystkiego co robi Twój, to jeszcze codziennie rano przyniosi bardzo "cicho" drzewo do kotłowni :wściekła/y:
Jakby nie mógł wieczorem tego zrobić.

E:

Eliza tak właśnie myślałam :-D:-D :sorry2:

kaamaa hehe:-p no to widzisz 3 latek nie jest taki wielki jak ci sie wydaje...
No ale cóz, ostatnio wstawalam i go wysadzalam w nocy i sie nie zasikiwal wiec chyba bedzie "papa" z pampkami;) wreszcie...

dobra ide obiadek jesc:-)

Moja padła spać po wielkiej walce :-D Ja też zmykam,bo ledwo widzę na oczy;-)

Kaamaa jakie te chłopy durne :-) A żeby było śmieszniej to mój za drugim razem ubrał sie w tą sama koszulkę co za pierwszym razem poleciał do kuchni :-D:dry: i po co ten cały cyrk z ubieraniem i grzebaniem w szafie:-D

kama chociaż tak jak femme pisała, mogłabyś ją do niego przyzwyczajać, posadzić chociaż raz dziennie:tak: ja tak wcześniej sadzałam, to się nie buntowała, a przestałam sadzać i teraz chciałam posadzić to jest krzyk :dry:

femme mojej za to nie nudzą się nigdy Teletubisie :-) no a smoczek gdzieś schowaj, albo powiedz, że jak go wyrzuci to będzie mogła coś sobie wybrać za niego, jakiś fajny kubeczek czy nawet małą zabaweczkę. Nina jest duża i mądra więc na pewno zrozumie o co chodzi.
Mój mądry Przemek dzisiaj podgrzewał Zuzi mleko w butelce!! Myślalam, że go udusze jak to zobaczyłam, to ja ją chowam, żeby mi nie marudziła, że chce butelke a ten sobie wziął i podgrzewa i później przelał do kubka :dry: i jeszcze się ze mną kłócił, że Zuzi to bez różnicy z czego pije i że nie będzie chciała butelki. Tylko przelał do kubka to płacz był, bo ona chciała butelke :-p Muszę chyba gdzieś ją schować gdzie i Przemek jej nie znajdzie :sorry2::dry:

Eliza Hania pewnie też nie waży dużo więcej? Mojej koleżanki siostrzeniec i siostrzenica będą mieli w tym roku po 5 lat i nie ważą jeszcze 20 kg ;-)

Dziewczyny opanujcie się! Od wczoraj was nadrabiam:szok::-D I oczywiście zapomniałam, co przeczytałam:-D:-D:-D:-D
Paula Lepiej żadna praca niż taka:szok:
Witam nowe mamusie:tak::-)
Ja bez stanika teraz nawet w nocy nie śpię, bo mi mleko leci:-D:-D:-D:-D a same wkładki się nie utrzymają :-D:-D:-D:-D
gosdia Mi się brzuch też nie obniżył, chyba że taka mało spostrzegawcza jestem;-)
Daffi Leki najlepiej popijać wodą:tak: I na pewno nie sokiem grejpfrutowym, mlekiem i jego przetworami (kefir, maślanka), bo właśnie mogą zachodzić reakcje zaburzające wchłanianie leków.
Fajny breloczek, nie widziałam nigdzie takich.
Eliza Miałaś niezłą niespodziankę z Danielem:-D Moja koleżanka przez 4 miesiące ciąży miała @ i dopiero w piątym miesiącu się dowiedziała o ciąży:-)
Anetka Następna noc już powinna być lepsza:tak:
femme uśmiałam się:-D Super jest Ninka:-D
lolkak Mój sobie zawsze dzień wcześniej przygotowuje ciuchy, żeby rano nas nie budzić.
Mojej małej podoba się picie ze zwykłego kubka, a picia z butli i niekapka nie chce:dry: Oczywiście to ja trzymam kubek, a ona tak śmiesznie językiem obraca, jakby miała z cyca jeść:-D i większość wylewa się na ubranko:-D -dlatego dostaje wodę:-D
Ale radochę ma przy tym ogromną:-D

U nas pogoda beznadziejna- deszcz ze śniegiem i jeszcze wieje:dry:
Wczoraj miałam ostatni egzamin (mam nadzieję, że poprawek nie będzie) i od dziś biorę się za siebie- tzn. będę ćwiczyć i nie objadać się:-D

Eliza Julka waży 12 kg to dla mnie logiczne było że trzylatek min. 20 kg :-D:-D

Smacznego :-)
dzieki. nie no 20kg to dla mnie za duzo jak na 3 latka , a nawet 4 czy 5.... ;-)

Moja padła spać po wielkiej walce :-D Ja też zmykam,bo ledwo widzę na oczy;-)

Kaamaa jakie te chłopy durne :-) A żeby było śmieszniej to mój za drugim razem ubrał sie w tą sama koszulkę co za pierwszym razem poleciał do kuchni :-D:dry: i po co ten cały cyrk z ubieraniem i grzebaniem w szafie:-D
haha ale sie usmialam:-) faceci...;-)
Eliza Hania pewnie też nie waży dużo więcej? Mojej koleżanki siostrzeniec i siostrzenica będą mieli w tym roku po 5 lat i nie ważą jeszcze 20 kg ;-)
No Hania wazy 18kg:-) takze wagowo jest miedzy nimi tylko 2 kg różnicy a wzrostowo tylko 5cm:-)

Femme jesli chcesz oduczyc mala smoka to poprostu go schowaj i ze zginol czy cos jej zwymyslaj.... udawajcie ze szukacie i powinno jej sie znudzic albo ja czym innym zagadaj w odpowiednim momecie;-) a zamiast smoczka do usypiania dawaj misia. moja hania na poczatku sie buntowala i wywalala go ale teraz nuz po tak dlugim czasie (no 3 lata temu odzwyczajalam ja od smoka bo Daniel yl bezsmoczkowy) spi z misiem ładnie:-) Daniel tak samo.

reklama
Daffi fajny breloczek :tak: Julka się do niego dobrała? :-p

kama moja teściowa też zawsze mówiła, żebyśmy do niej przywieźli nocnik to ona będzie Zuzię wysadzać :dry: ciekawe co da jeden dzień w tygodniu.. zresztą to Twoja decyzja. Moim zdaniem dziecko ok. 2letnie jest dopiero na tyle kumate, żeby powiedziało jak chce siku. Zuza jak miała rok to na pewno by nie powiedziała, zresztą nie wiem czy teraz by jakoś to zakomunikowało, wątpię.

nie nie to nie Julka:d
mopj maz dba tak o wsyztsko co dostanie ode mnie:D

Kama no widzisz czyli moja ginekolog nie klamala... myslalam ze to brednie a jednak nie. czyli juz wiecie jak zajsc w ciaze stosujac tabletki anty:D

Do góry