reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka no masz rację,ale ja czasem mam niestety skłonności do histeryzowania i przejmowania się takimi pierdołami,mam nadzieje,że z wiekiem mi przejdzie:-D

Agateczka wierzę Ci na słowo;-) ja narazie odpukać, jakoś daje radę, nawet do pracy chodzę, to dodatkowo mam jakiś kontakt z otoczeniem :-) trzymam kciuki,żebyś poznała płeć;-)

reklama
trina pewnie w ciąży tak masz;-) ja w ciąży też byłam taka wrażliwa :-p przez najgłupszą pierdołę potrafiłam się rozpłakać :-D:-D

Agateczka współczuję :-p w ciązy to wolałam, żeby Przemek do mnie nie podchodził, bo wszystko mnie denerwowało :-p a najbardziej jak puszczał muzykę:sorry2: no nie mogłam jej w ciąży słuchać, nie wiem dlaczego.. :sorry2: mimo, że Zuzia w brzuszku muzyki nie słuchała to teraz bardzo lubi słuchać i tańczyć ;-)

Agateczka bardzo dobrze:-) na ostatnim badaniu się okazało,że będzie mały Jacuś i teraz powoli będziemy urządzać pokoik:-) przez chwile martwiłam się,że mogę mieć wielowodzie,bo jak na tamten czas miałam sporawy brzuszek,ale okazało się,że taka uroda tej ciąży;-)

Anetka no to też na pewno:-), ostatnio się pożarłam z ciotką Michała:-D ale oczywiście mnie swoim gderaniem wnerwiła;-)

ja w ciąży to słuchałam muzyki głośniej niż wcześniej ;-)

Umi to się pochwal nowym kolorem :-) Ja też zwykle płaciłam 1zł (mieszkałam w centrum wawy) a tu teraz taki odpał cenowy ;-)

Anetka ja i tak chodzę do najtańszych fryzjerów :-D

A co do kąpieli to Maja na razie uwielbia :-) Myscie włosów też na razie no problem ;-) Ciekawe jak długo :dry:

mamaOla to może kiedyś się spotkamy? I ile masz lat jeśli się mogę zapytać,bo ja to mam dużo,dużo i jeszcze się niby łapie :-D

Agateczka mnie każda muzyka drażniła :dry: nawet taka którą lubię, jedynie co mogłam słuchać to Marylina Mansona :-D:-D:-D

lolkak do najtańszych.. super:-p
Jak teraz lubi to pewnie później też będzie lubiła :tak: Zuźka od początku lubiła wylegiwać się w wannie :-) zresztą chyba wszystkie dzieci lubią się kąpać, tylko mycie głowy sprawia problem..

agateczka hej :-)

Własnie doczytałam,że masz mieć CC. Ja też miałam. bać się to nie bałam,ale kategorycznie nie chciałam,bo wiem jak mi się strasznie wolne wszystko goi:dry: Zdychałam dość długo. Ale sama CC była szybka i bezproblemowa. Gorzej z tym leżeniem przez 6 h nieruchomo po znieczuleniu ;-)

Ja też miałam CC:dry: jak dla mnie tragedia :-p

a właśnie, mialam pisać!
Koniczynka jakby co to w empiku są bardzo fajne naklejki takie na ścianę :tak: my mamy z pszczółkami i kwiatkami i kosztują tylko 5 zł :tak:;-)

Agateczka fajnie ze napisalas;-) czemu masz miec CC?

Miki juz wstal, ja wlaczylam dzieciakom bajke na kompie i dlatego zniklam:-p a sama wzielam sie za czytanie ksiazek bo mam w sumie 3 wyporzyczone:-)

reklama
Witam:-) mnie wczoraj młody wykonczył puder kulkowy z avonu... bo zostawilam jak zwykle w szafce łazienkowej ale nie pomyślałam, ze on przeciez bez problemu wszystkie drzwi otwiera:/ coz no i zmieniłam sobie kolor juz ie jestem bladynką:-):-p
Kamcia Nie no twoja córa jest boska:-) i te rysunki najabraziej podoba mi sie ten na stopie:-)
kaamaa ale czyraka powinien wyciac chirurg w serylnych warunkach, przeciez jak sie to zapaprze to moze byc nie ciekawie. Moja mama miała 3 czyraki spod pachy wycinane
lolkak grzywke za 15 zł? cóz... no to musza super ta grzywke podcinac w takim razie
ppaulik witaj:-) mieszkamy całkiem niedaleko siebie:-)

Dziewczyny dziękuję za pamięć:-p:-) a Ty daff mogłabyś mi nie przypominać ze juz taka stara jestem:-D.
Jeszcze trochę, a mnie stad wygonicie:-p

no skad ja wiedzialam ze akurat mi cos napiszesz:D:D:D:D:D

Do góry