reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka no masz rację,ale ja czasem mam niestety skłonności do histeryzowania i przejmowania się takimi pierdołami,mam nadzieje,że z wiekiem mi przejdzie:-D

Agateczka wierzę Ci na słowo;-) ja narazie odpukać, jakoś daje radę, nawet do pracy chodzę, to dodatkowo mam jakiś kontakt z otoczeniem :-) trzymam kciuki,żebyś poznała płeć;-)

reklama
trina pewnie w ciąży tak masz;-) ja w ciąży też byłam taka wrażliwa :-p przez najgłupszą pierdołę potrafiłam się rozpłakać :-D:-D

Agateczka współczuję :-p w ciązy to wolałam, żeby Przemek do mnie nie podchodził, bo wszystko mnie denerwowało :-p a najbardziej jak puszczał muzykę:sorry2: no nie mogłam jej w ciąży słuchać, nie wiem dlaczego.. :sorry2: mimo, że Zuzia w brzuszku muzyki nie słuchała to teraz bardzo lubi słuchać i tańczyć ;-)

Agateczka bardzo dobrze:-) na ostatnim badaniu się okazało,że będzie mały Jacuś i teraz powoli będziemy urządzać pokoik:-) przez chwile martwiłam się,że mogę mieć wielowodzie,bo jak na tamten czas miałam sporawy brzuszek,ale okazało się,że taka uroda tej ciąży;-)

Anetka no to też na pewno:-), ostatnio się pożarłam z ciotką Michała:-D ale oczywiście mnie swoim gderaniem wnerwiła;-)

ja w ciąży to słuchałam muzyki głośniej niż wcześniej ;-)

Umi to się pochwal nowym kolorem :-) Ja też zwykle płaciłam 1zł (mieszkałam w centrum wawy) a tu teraz taki odpał cenowy ;-)

Anetka ja i tak chodzę do najtańszych fryzjerów :-D

A co do kąpieli to Maja na razie uwielbia :-) Myscie włosów też na razie no problem ;-) Ciekawe jak długo :dry:

mamaOla to może kiedyś się spotkamy? I ile masz lat jeśli się mogę zapytać,bo ja to mam dużo,dużo i jeszcze się niby łapie :-D

Agateczka mnie każda muzyka drażniła :dry: nawet taka którą lubię, jedynie co mogłam słuchać to Marylina Mansona :-D:-D:-D

lolkak do najtańszych.. super:-p
Jak teraz lubi to pewnie później też będzie lubiła :tak: Zuźka od początku lubiła wylegiwać się w wannie :-) zresztą chyba wszystkie dzieci lubią się kąpać, tylko mycie głowy sprawia problem..

agateczka hej :-)

Własnie doczytałam,że masz mieć CC. Ja też miałam. bać się to nie bałam,ale kategorycznie nie chciałam,bo wiem jak mi się strasznie wolne wszystko goi:dry: Zdychałam dość długo. Ale sama CC była szybka i bezproblemowa. Gorzej z tym leżeniem przez 6 h nieruchomo po znieczuleniu ;-)

Ja też miałam CC:dry: jak dla mnie tragedia :-p

a właśnie, mialam pisać!
Koniczynka jakby co to w empiku są bardzo fajne naklejki takie na ścianę :tak: my mamy z pszczółkami i kwiatkami i kosztują tylko 5 zł :tak:;-)

Agateczka fajnie ze napisalas;-) czemu masz miec CC?

Miki juz wstal, ja wlaczylam dzieciakom bajke na kompie i dlatego zniklam:-p a sama wzielam sie za czytanie ksiazek bo mam w sumie 3 wyporzyczone:-)

reklama
Witam:-) mnie wczoraj młody wykonczył puder kulkowy z avonu... bo zostawilam jak zwykle w szafce łazienkowej ale nie pomyślałam, ze on przeciez bez problemu wszystkie drzwi otwiera:/ coz no i zmieniłam sobie kolor juz ie jestem bladynką:-):-p
Kamcia Nie no twoja córa jest boska:-) i te rysunki najabraziej podoba mi sie ten na stopie:-)
kaamaa ale czyraka powinien wyciac chirurg w serylnych warunkach, przeciez jak sie to zapaprze to moze byc nie ciekawie. Moja mama miała 3 czyraki spod pachy wycinane
lolkak grzywke za 15 zł? cóz... no to musza super ta grzywke podcinac w takim razie
ppaulik witaj:-) mieszkamy całkiem niedaleko siebie:-)

Dziewczyny dziękuję za pamięć:-p:-) a Ty daff mogłabyś mi nie przypominać ze juz taka stara jestem:-D.
Jeszcze trochę, a mnie stad wygonicie:-p

no skad ja wiedzialam ze akurat mi cos napiszesz:D:D:D:D:D

Do góry