reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi Sto Lat Sto Lat!! Niech żyje Nam :-D

Niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie :-D

Wszystkiego Najlepszego!

A Ty wcale taka stara nie jesteś :-D ej bo mi też "oczko" w tym roku stuka.

Kocham lumpki dzisiaj kupiłam Julce nową zawieszkę z Lamaze za cale 6,50 :-D
o taką:

LAMAZE**ZAWIESZKA Księżniczka** + GRATIS !!! (1407301869) - Aukcje internetowe Allegro

Wpadnę dopiero wieczorem, M mnie wkurzył i muszę się z domu ulotnić, muszę odreagować :wściekła/y:

Wszystkim życzę milejszego dnia niż mój.
A o to jak myślę nie trudno.

reklama
Tak Anetko jak w suwaczku widać, już jesteśmy po ślubie, dokładnie od 18 września 2010 :-) a pracuje w agencji ochrony, także różnie to wygląda...a to nocki, a to kilka razy w ciągu dnia z doskoku,w weekendy gdzieś w klubie i o, takie życie

trina ah no tak, ale ze mnie sierotka :dry: nie doczytałam :dry: to niecały miesiąc po nas braliście ślub, bo my 20 sierpnia ;-) To nie fajnie z taką pracą, a jak będzie już mały to pewnie bedzie Ci jeszcze ciężej, no ale co poradzić..

kama fajna ta zawieszka :tak: Mi też w tym roku stuknęło 21 ;-)
Co się stało??

Mamaola nic żadnej poprawy stoimy w martwym punkcie czeka nas ostrzykiwanie, ale puki co staramy sie zmniejszyć ciśnienie moczu bo nie moze miec wysokiego ciśnienia do oszczykiwania. No młodemu piątki wyszły wczesniej niz czwórki których do tej pory brak:/

anetka T.jak młodego myje to zeby nie wiem co to sie młodemu nie podoba spłukiwanie nawet gabką:-D jak ja go kapałam niedawno to sie nawet nie czaiłam kazałam mu wtac odchylic głowe i prysznicem mu spłukałam zacza sie drzec jak skonczyłam bo mu do oka woda wleciała...

kaamaa ja tez uwielbiam lumpki a jakie super rzeczy mozna upolować:-)

nie nadążam za wami:-D

Anetko no właśnie nic nie można poradzić, ale powiem Ci szczerze,że i tak nie jest aż tak źle w sumie, bo według prognoz niektórych ludzi,to już dawno powinniśmy być po rozwodzie,albo "przynajmniej" Michał powinien mieć kogoś na boku:-D a tu nic z tych rzeczy...i między innymi dlatego powinniśmy się wziąć w garść,żeby pokazać tym wszystkim przemądrzalcom ;-)

trina a to niby dlaczego? :szok::szok:

umi Jak Przemek ja kapie to az tak nie krzyczy, a jak ja biore kubeczek to juz zaczyna sie darcie.

Anetka to dlatego,że w dosyć szybkim tempie rozwinęła się nasza znajomość, pobraliśmy się niespełna 9 miesięcy po tym jak się poznaliśmy, ale o ciąży dowiedzieliśmy się po ślubie. Ale domyślasz się na pewno jak to wszystko ludzie sobie tłumaczą, no i dlatego też miało to wszystko się w krótkim czasie posypać:-)

trina ehh co to wszystko ludzi obchodzi.. :sorry2: my wzielismy slub ponad rok po narodzinach Zuzi ale niektorzy pewnie i tak mysla, ze slub ze wzgledu na dziecko.. juz prawie 6 lat jestesmy razem :-p

Ostatnia edycja:
Cześć Agateczka w swoim imieniu (tzn. w swoim i Jacusia;-)) mogę powiedzieć,że jakoś się "kulamy" :-)

Anetka czasem sobie myślę,może i to lekko naiwne z mojej strony,że ludzie są po prostu za mało szczęśliwi i nie wierzą, że komuś się może udać, bez działania na stereotypach....

reklama
trina Mnie to szczerze mówiąc mało interesuje kto co mówi o moim związku, małżeństwie czy macierzyństwie.. niech zajmą się lepiej sobą i swoimi sprawami.

Zuzia w końcu zasnęła :tak::-)

Do góry