reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi łee to Wy już macie niezły staż :-);-)
Twoja Julka to w ogóle jest swietna :-) ale najbardziej to zazdroszczę jej tych długich włosów! Chciałabym ,żeby Zuzia takie miała :-p

reklama
Daffi łee to Wy już macie niezły staż :-);-)
Twoja Julka to w ogóle jest swietna :-) ale najbardziej to zazdroszczę jej tych długich włosów! Chciałabym ,żeby Zuzia takie miała :-p

Czy ja wiem? dopiero 2 lata nam stuknie w tym roku w malzenstwie:D
co do wloskow Julki to ma ich troche ale nie jest to znowu jakas nie wiadomo jaka czupryna. wydaje sie tak bo ma ciemne te klaczki.
a Zuzi jeszcze urosna i bedziesz mamuska cudowac fryzurki córusi:D

moje dziecko dzis sie uparlo i wszedzie chodzi i mi obrywa tapete no juz mam dosc! jak tu wyglada!
zapomialam zamknac drzwi od lazienki to poleciaqla i sie tam niezle zabwila w doslownie sekundzie wywalila proszek i sie wysypal oraz cale pudelko z patyczkami do uszu!
ona wie co ruszyc by dac mi robote ktorej nie cierpie.

Daffi dla mnie długo, my nawet pół roku nie jesteśmy małżeństwem :-p a tak ogólnie to długo jesteście razem?
No Zuzce już troszkę urosły, ostatnio oglądałam zdjęcia to taki łysol był, a teraz przynajmniej kiteczki mogę robić ;-) szkoda tylko, że ma kręcone.
:szok::szok: Julka to naprawde mały szatan :-p moja na szczęście aż tak nie łobuzuje, chociaż nie lubi jak coś jest na stole, wszystko od razu zrzuca :dry: no i zabawki wszystkie wyciąga z pudełek no ale to logiczne, bo bawić się chce :-)
Ja to nie wiem skąd te dzieci mają tyle energii, mi by się nie chciało tak cały dzień latać i wariować :-D

Kaamaa zamierzasz robic drugi test ciążowy?

Moja córa dziś grzeczna, ale jak widzi pastę swoją do zębów to płacze i wyje bo ją chce a ja jej nie będę dawac tego jako przysmak bo by potrafiła całą tubkę zjesc;/

A u nas to wczoraj jednak ząb dokuczał bo widzę, że ładnie dolna dwójka przebita. Wcześniej to z niej taka kropka była zębowa. To i tak się dziwię, że po wyjącej godzinie kolejne 2h chihrała się;)

Ostatnia edycja:
Vegas to Martynka chyba jakąś dobrą paste ma? :-p
Zuzia przy myciu ząbków też całą pastę ze szczoteczki zjada, ale ona wcale nie jest dobra :dry: próbuję ją uczyć pluć ale coś jej to nie wychodzi, tzn próbuje pluć ale nic jej z ust nie wylatuje :-p

Vegas to Martynka chyba jakąś dobrą paste ma? :-p
Zuzia przy myciu ząbków też całą pastę ze szczoteczki zjada, ale ona wcale nie jest dobra :dry: próbuję ją uczyć pluć ale coś jej to nie wychodzi, tzn próbuje pluć ale nic jej z ust nie wylatuje :-p
jabłkowo wiśniową:p

Daffi dla mnie długo, my nawet pół roku nie jesteśmy małżeństwem :-p a tak ogólnie to długo jesteście razem?
No Zuzce już troszkę urosły, ostatnio oglądałam zdjęcia to taki łysol był, a teraz przynajmniej kiteczki mogę robić ;-) szkoda tylko, że ma kręcone.
:szok::szok: Julka to naprawde mały szatan :-p moja na szczęście aż tak nie łobuzuje, chociaż nie lubi jak coś jest na stole, wszystko od razu zrzuca :dry: no i zabawki wszystkie wyciąga z pudełek no ale to logiczne, bo bawić się chce :-)
Ja to nie wiem skąd te dzieci mają tyle energii, mi by się nie chciało tak cały dzień latać i wariować :-D

tak ogolnie to 3 lata jestesmy.
i az ostatnio powiedzalam do M ze az sie sama sobie dziwie ze ja tyle wytrwalam.
kiedys szybko nuddzili mi sie faceci;p
nie umialam byc dluzej jak rok a pozniej to juz nawet miesiace w gre wchodzily!
myslalam ze nie jestem stworzona do stalego zwiazku.

co do Julki to tak jak pislam na stol wlazi wiec nic tam nie moze byc!
ja mam serwetke do stolu przypieta bo wg niej nawet serwetki nie ma prawa byc.
a M w tel odgryzla przyciski 5,8 i 0

Vegas łee to się nie dziwię, że wyjada :-D Zuza ma w sumie miętową ;-)

Daffi no w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz, żeby być w poważnym związku :tak: my jak widać jesteśmy ze sobą już prawie 6 lat :-) za 6 dni będzie nasza rocznica ;-):tak: Ja to się czasami dziwię, że Przemek tyle ze mną wytrzymał.
Jak to odgryzła? :-D:-D:-D:-D

znowu te skoki a ja chciałam Klan obejrzec:( buu:p

co robicie na Walentynki? My w domciu będziemy - winko, romansidło, coś do amciania;D

reklama
Vegas łee to się nie dziwię, że wyjada :-D Zuza ma w sumie miętową ;-)

Daffi no w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz, żeby być w poważnym związku :tak: my jak widać jesteśmy ze sobą już prawie 6 lat :-) za 6 dni będzie nasza rocznica ;-):tak: Ja to się czasami dziwię, że Przemek tyle ze mną wytrzymał.
Jak to odgryzła? :-D:-D:-D:-D

no normlanie ona wsyztsko odgryza... mial takie gumowe przyciski i mu wygryzla wiec musial tel mienic. teraz niby bardziej pilnuje ale juz wczoraj znow dorwala tel.
i piloty tak samo by chciala odgryzc i na ten od enki zwlaszcza patrzymy bo go treba zdac po uplynieciu umowy.

Do góry