reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
Moja koleżanka też jest z 12 kwietnia ;-)
umi u nas krzyk jest dopiero jak chcę Zuzi spłukać szampon z włosów i tak robię to delikatnie bo kubeczkiem, czasami biorę myjkę i tak jej jeżdżę nią po tych włosach aż szamponu nie ma jak bardzo się drze jakby miała dłuższe włosy to już bym tak raczej nie dała rady
umi u nas krzyk jest dopiero jak chcę Zuzi spłukać szampon z włosów i tak robię to delikatnie bo kubeczkiem, czasami biorę myjkę i tak jej jeżdżę nią po tych włosach aż szamponu nie ma jak bardzo się drze jakby miała dłuższe włosy to już bym tak raczej nie dała rady
Anetk-no nie bylo mnie dawno bo jak pisałam wiekowo sie nie łapie....poza tym byl czas ze żadnej "starej" mamy tu nie było i tak jakos nie odzywalam sie....
Umi-Darusiowi piątki to dopiero w te wakacje powychodziły.....z reszta jemy ząbki to rosły dziwnie....a jak zdrówka Kacperka???jak jego nereczka cos lepiej??
Umi-Darusiowi piątki to dopiero w te wakacje powychodziły.....z reszta jemy ząbki to rosły dziwnie....a jak zdrówka Kacperka???jak jego nereczka cos lepiej??
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
u niej też zabaweczki to podstawa Włosy lubi myc jeżeli na siedząco jej myję, jak ją próbuję położyc to jest straszne larmo, więc na siedząco jej myję, polewam garnuszkiem.Vegas taka frajda jakby nie wiadomo co to było Zuzia zawsze sama sobie myje brzuszek i buzię A Martynka włosy lubi myć? Bo Zuzia ostatnio właśnie tylko w momencie mycia włosów się buntuje, a oczywiście ronda kąpielowego nie chce na główkę założyć poza myciem włosów w wannie może siedzieć i sieedzieć ;-)
No i oczywiście zabawki muszą być w wannie obowiązkowo
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
moja Pociecha wstała przed chwilą, więc koniec mojej wolności tyle co zdążyłam mężem się nacieszyc po jednej jego pracy i już do drugiej pomknął po obiedzie. A jutro powtórka z rozrywki. Ale okazje trzeba łapac Jakkolwiek to brzmi
Ostatnia edycja:
trinaa
Fanka BB :)
Vegas, anetka macie o tyle "dobrze", że Wasi panowie mają jakieś ramy czasowe w tej pracy, bo mój to w cały świat, nic nie idzie zaplanować, praktycznie wychodzi wszystko z dnia na dzień
ciekawe jak to będzie wyglądało, jak się Jacek urodzi
ciekawe jak to będzie wyglądało, jak się Jacek urodzi
reklama