reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trinaa oo to prawie jak moja mama ona z 13:-p

edit anetka mycie włosów to cóz u mnie jest jeden krzyk a co do zabków to młod owszem sam sobie chce myc ale nie chce zebym ja mu poprawiła:-D

reklama
Moja koleżanka też jest z 12 kwietnia ;-)

umi u nas krzyk jest dopiero jak chcę Zuzi spłukać szampon z włosów :dry: i tak robię to delikatnie bo kubeczkiem, czasami biorę myjkę i tak jej jeżdżę nią po tych włosach aż szamponu nie ma jak bardzo się drze :sorry2::sorry2: jakby miała dłuższe włosy to już bym tak raczej nie dała rady :-p

Anetk-no nie bylo mnie dawno bo jak pisałam wiekowo sie nie łapie....:)poza tym byl czas ze żadnej "starej" mamy tu nie było i tak jakos nie odzywalam sie....

Umi-Darusiowi piątki to dopiero w te wakacje powychodziły.....z reszta jemy ząbki to rosły dziwnie....a jak zdrówka Kacperka???jak jego nereczka cos lepiej??

mamaola przestań, że się wiekowo nie łapiesz.. My niedługo też nie będziemy się łapać, a ja jakoś nie zamierzam przestać pisać ;-)

Vegas taka frajda jakby nie wiadomo co to było :-p Zuzia zawsze sama sobie myje brzuszek i buzię :-p A Martynka włosy lubi myć? Bo Zuzia ostatnio właśnie tylko w momencie mycia włosów się buntuje, a oczywiście ronda kąpielowego nie chce na główkę założyć :no: poza myciem włosów w wannie może siedzieć i sieedzieć :tak:;-)
No i oczywiście zabawki muszą być w wannie obowiązkowo :tak:
u niej też zabaweczki to podstawa:) Włosy lubi myc jeżeli na siedząco jej myję, jak ją próbuję położyc to jest straszne larmo, więc na siedząco jej myję, polewam garnuszkiem.

Vegas ja też zawsze na siedząco, bo o położeniu się nie ma mowy :dry::sorry2:
Ja teraz myślę, żeby kupić Zuzi taki domek teletubisiów do kąpieli, na pewno by się ucieszyła, bo je uwielbia :tak::-)

moja Pociecha wstała przed chwilą, więc koniec mojej wolności:p tyle co zdążyłam mężem się nacieszyc po jednej jego pracy i już do drugiej pomknął po obiedzie. A jutro powtórka z rozrywki. Ale okazje trzeba łapac:) Jakkolwiek to brzmi:p

Ostatnia edycja:
Mój też w pracy :dry: Jak ja nie lubię jak ma drugą zmianę, dopiero po 22 wraca :-( dobrze, że przynajmniej kuzynkę mam u siebie :-p

Vegas, anetka macie o tyle "dobrze", że Wasi panowie mają jakieś ramy czasowe w tej pracy, bo mój to w cały świat, nic nie idzie zaplanować, praktycznie wychodzi wszystko z dnia na dzień:dry:

ciekawe jak to będzie wyglądało, jak się Jacek urodzi:sorry2:

reklama
Do góry