reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja mam fryzjerkę koleżankę i mam taniej zawsze hehe. Tyle, że ja nie robię radykalnych ścięc bo np jak chcę podciąc końcówki to mi bierze 5zł a jak grzywkę to nie płacę nic:)
Ostatnio stwierdziłam, że ja jednak mam fajny ten swój kolor włosów;) a może za bardzo się boję tych odrostów jak się zafarbuję. Tak czy siak im dłużej myślę, że mój naturalny kolor jest OK, tym więcej kasy mam w kieszeni;D

Umi
np siedziała na nocniku:p gołą pupą nie chciała, ale w ubraniach bardzo się jej podobało hehe:)

Ostatnia edycja:
reklama
Umi u nas za byle co liczą sobie nie wiadomo ile. a tu gdzie teraz jestem to już w ogóle masakra ;-) Czasem w wawie taniej ;-) A to tylko 15 km od stolicy ;-) Np wczoraj poszłam się trochę przysmażyć na solo,bo w lecie przecież się nie wypalałam na słońcu to chciałam choć trochę sobie odbić i za 5minut zapłaciłam 9 zł :szok: Dałam jej ta kasę tylko dlatego,że byłam w szoku. Tak to bym wyszła i już :-D

umi-u nas ok....Darus w niedziele 3 latka konczy...boshhhhhhhhh jak to zlecialo......fajny z niego chłopak grzeczny,zdrowy....a Julek ma skaze białkową no i my na etapie ząbków jesteśmy....poza tym duuuuzzzzyyyy i zdrowy wiec ok:)...Ty kochana o wieku nic nie pisz bo młoda d*pa z Ciebie:)...ja to staroc juz nawet sie tu nie odzywam bo byście mnie pogoniły:))))

Lolkak-ja z Piaseczna dokładnie jestem.....

umi Wszystkiego najlepszego ;-) jeszcze nie jesteś taka stara :-p

Witam nowe mamusie (paulik, motylek) napiszcie coś więcej o sobie ;-)

Artystka nie denerwuj się, przecież jesteś pewna, że on jest ojcem dziecka to nie ma czego się denerwować ;-) mam nadzieję, że Michaś dostanie takie alimenty o jakie wnosiłaś do sądu :tak:

lolkak wow, grzywka za 15 zł :-) to do jakich fryzjerów Ty chodzisz? :-p

mamaola o dawno Cię tu nie było ;-)

paula :-) to czekam

ViKamcia fajne te mazaki, ja będę musiała naszej Zuzce takie kupi, bo ona uwielbia rysować, ale często niestety bluzeczka jest popisana albo kanapa :dry: a takie mazaki to świetne rozwiazanie :-)

Dziewczyny czy Wasze dzieci też rak lubią się kąpać? Bo Zuza to uwielbia :dry: wczoraj np wykąpaliśmy ją, później ja poszłam się kąpać i jak usłyszała, że woda leci to stanęła pod drzwiami i zaczęła krzyczeć "Myj myj!" :-p ona chyba cały dzień mogłaby w wannie przesiedzieć :dry:

Anetka nasza córa tak samo:) i ostatnio ma frajdę z mycia sobie samodzielnie rączek - ja ją mam na rękach a ona wkłada swoje łapki pod kran i się cieszy i je myje hehe:)

Vegas taka frajda jakby nie wiadomo co to było :-p Zuzia zawsze sama sobie myje brzuszek i buzię :-p A Martynka włosy lubi myć? Bo Zuzia ostatnio właśnie tylko w momencie mycia włosów się buntuje, a oczywiście ronda kąpielowego nie chce na główkę założyć :no: poza myciem włosów w wannie może siedzieć i sieedzieć :tak:;-)
No i oczywiście zabawki muszą być w wannie obowiązkowo :tak:

lolkak ja tez sie wybieram na solarium za niedługo bo mam teraz ciemne włosy i za blada jestem do nich:-D u nas za minute 1 zł w Rzeszowie w sumie tez
Vegas moze to smiesznie zabrzmi ale taki nocnik wystarczy np mój młody jak dostanie nowa zabawkę albo inaczej wiecej niz jedną zabawke to odreagowuje w nocy, dla tego stosujemy dozór wszelkich radości:-p
trina a którego kwietnia:-p? moja mama jest z kwietnia dla tego pytam wiesz ty puki co masz jeszcze to 19 w takim razie zobaczymy co powiesz w kwietniu:-p
mamaola eee nikt by cie nie wygonił. Kurcze jaki Darus juz duży!!! ja to mysałam ze ze 2 lata bedzie miał a on przeciez ponad rok starszy od Kacpra... Współczuje skazy u Julka:/ i zabkowania tez... ja od 6 miesiecy czekam na 4 mojego młoddego ale cos nie maja zamiaru ie przebijać... 5 wyszły mu jak miał rok i nie wiem czy te czwórki wyjdą w koncu czy co?
anetka mamy to samo tyle ze my mamy brodzik... młody jak T. mu idzie wode lac to próbuje w ubraniu sie tam władować:/ raz mu sie udało bo T go nie zauwazył eh. Tylko zębów nie lubi myc

reklama
umi Zuzia też chętnie by w ubraniu już wchodziła :-D no ale do wanny nie da rady, chociaż zawsze tak nóżkę fajnie zadziera do góry :-) Zuzia zębów nie lubiła myć, ale już polubiła, ale nie za długo. Zawsze idę z nią do łazienki, ja myje zeby i ona swoją szczoteczką myje sobie a ja później jej poprawiam :tak:
Ale z włosami to tragedia :dry:

Do góry