reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja mam fryzjerkę koleżankę i mam taniej zawsze hehe. Tyle, że ja nie robię radykalnych ścięc bo np jak chcę podciąc końcówki to mi bierze 5zł a jak grzywkę to nie płacę nic:)
Ostatnio stwierdziłam, że ja jednak mam fajny ten swój kolor włosów;) a może za bardzo się boję tych odrostów jak się zafarbuję. Tak czy siak im dłużej myślę, że mój naturalny kolor jest OK, tym więcej kasy mam w kieszeni;D

Umi
np siedziała na nocniku:p gołą pupą nie chciała, ale w ubraniach bardzo się jej podobało hehe:)

Ostatnia edycja:
reklama
Umi u nas za byle co liczą sobie nie wiadomo ile. a tu gdzie teraz jestem to już w ogóle masakra ;-) Czasem w wawie taniej ;-) A to tylko 15 km od stolicy ;-) Np wczoraj poszłam się trochę przysmażyć na solo,bo w lecie przecież się nie wypalałam na słońcu to chciałam choć trochę sobie odbić i za 5minut zapłaciłam 9 zł :szok: Dałam jej ta kasę tylko dlatego,że byłam w szoku. Tak to bym wyszła i już :-D

umi-u nas ok....Darus w niedziele 3 latka konczy...boshhhhhhhhh jak to zlecialo......fajny z niego chłopak grzeczny,zdrowy....a Julek ma skaze białkową no i my na etapie ząbków jesteśmy....poza tym duuuuzzzzyyyy i zdrowy wiec ok:)...Ty kochana o wieku nic nie pisz bo młoda d*pa z Ciebie:)...ja to staroc juz nawet sie tu nie odzywam bo byście mnie pogoniły:))))

Lolkak-ja z Piaseczna dokładnie jestem.....

umi Wszystkiego najlepszego ;-) jeszcze nie jesteś taka stara :-p

Witam nowe mamusie (paulik, motylek) napiszcie coś więcej o sobie ;-)

Artystka nie denerwuj się, przecież jesteś pewna, że on jest ojcem dziecka to nie ma czego się denerwować ;-) mam nadzieję, że Michaś dostanie takie alimenty o jakie wnosiłaś do sądu :tak:

lolkak wow, grzywka za 15 zł :-) to do jakich fryzjerów Ty chodzisz? :-p

mamaola o dawno Cię tu nie było ;-)

paula :-) to czekam

ViKamcia fajne te mazaki, ja będę musiała naszej Zuzce takie kupi, bo ona uwielbia rysować, ale często niestety bluzeczka jest popisana albo kanapa :dry: a takie mazaki to świetne rozwiazanie :-)

Dziewczyny czy Wasze dzieci też rak lubią się kąpać? Bo Zuza to uwielbia :dry: wczoraj np wykąpaliśmy ją, później ja poszłam się kąpać i jak usłyszała, że woda leci to stanęła pod drzwiami i zaczęła krzyczeć "Myj myj!" :-p ona chyba cały dzień mogłaby w wannie przesiedzieć :dry:

Anetka nasza córa tak samo:) i ostatnio ma frajdę z mycia sobie samodzielnie rączek - ja ją mam na rękach a ona wkłada swoje łapki pod kran i się cieszy i je myje hehe:)

Vegas taka frajda jakby nie wiadomo co to było :-p Zuzia zawsze sama sobie myje brzuszek i buzię :-p A Martynka włosy lubi myć? Bo Zuzia ostatnio właśnie tylko w momencie mycia włosów się buntuje, a oczywiście ronda kąpielowego nie chce na główkę założyć :no: poza myciem włosów w wannie może siedzieć i sieedzieć :tak:;-)
No i oczywiście zabawki muszą być w wannie obowiązkowo :tak:

lolkak ja tez sie wybieram na solarium za niedługo bo mam teraz ciemne włosy i za blada jestem do nich:-D u nas za minute 1 zł w Rzeszowie w sumie tez
Vegas moze to smiesznie zabrzmi ale taki nocnik wystarczy np mój młody jak dostanie nowa zabawkę albo inaczej wiecej niz jedną zabawke to odreagowuje w nocy, dla tego stosujemy dozór wszelkich radości:-p
trina a którego kwietnia:-p? moja mama jest z kwietnia dla tego pytam wiesz ty puki co masz jeszcze to 19 w takim razie zobaczymy co powiesz w kwietniu:-p
mamaola eee nikt by cie nie wygonił. Kurcze jaki Darus juz duży!!! ja to mysałam ze ze 2 lata bedzie miał a on przeciez ponad rok starszy od Kacpra... Współczuje skazy u Julka:/ i zabkowania tez... ja od 6 miesiecy czekam na 4 mojego młoddego ale cos nie maja zamiaru ie przebijać... 5 wyszły mu jak miał rok i nie wiem czy te czwórki wyjdą w koncu czy co?
anetka mamy to samo tyle ze my mamy brodzik... młody jak T. mu idzie wode lac to próbuje w ubraniu sie tam władować:/ raz mu sie udało bo T go nie zauwazył eh. Tylko zębów nie lubi myc

reklama
umi Zuzia też chętnie by w ubraniu już wchodziła :-D no ale do wanny nie da rady, chociaż zawsze tak nóżkę fajnie zadziera do góry :-) Zuzia zębów nie lubiła myć, ale już polubiła, ale nie za długo. Zawsze idę z nią do łazienki, ja myje zeby i ona swoją szczoteczką myje sobie a ja później jej poprawiam :tak:
Ale z włosami to tragedia :dry:

Do góry